icon

Koľko stoja zirkónové korunky na predných zuboch?

kehlani13
16. jan 2025

Ahojte má niekto zirkonové korunky len na predných zuboch? Ak áno ako to vypadá je to vidieť? A aká bola suma za 2 zirkonové korunky? Zo všetkým. Ďakujem....BB kraj

queendixie
Autor odpoveď zmazal
kehlani13
autor
16. jan 2025

@queendixie a tebe ho dali na tvoj či vytrhli a tak?

queendixie
Autor odpoveď zmazal
maickamf
16. jan 2025

@kehlani13 v BB ich robi klinika Edemed.
Su krajsie ako porcelanove a da sa lepsie prisposobit farba k vlastnym zubom. Ale su aj drahsie oproti porcelanu. Z estetickeho hladiska je zirkon spravna volba.
Samozrejme po konzultacii so stomatologom.

veronikakos
16. jan 2025

Ja mam hore deväť zirkonovych koruniek. Vyzerajú ako moje. Určite lepšia voľba ako kovokeramicke i keď o čosi drahšie. Ja som platila za jednu korunku 270€, to bolo pred rokom v marci.
Ak už tak je určite lepšie investovať do zirkonu.

zeldia
16. jan 2025

@veronikakos nadherna robota, mozem otázku ze prečo si si idala robit deväť zubov? Vyzeráš mlado, kazy alebo estetika?

ronie338
16. jan 2025

Netrhqju sa zuby, na ne sa robia korunky. Sú estetickejsie ako kovokeramicke, vyzerajú prirodzenejšie. Ak ide o predné treba sa aj s technikom dohodnúť a ísť tam aby naozaj skvelo farbu spravil.

jaga18
16. jan 2025

Ja práve riešim zirkonove. Vlani boli 280- 360e, od januára šli hore a stoja 320-410 eur. Ceny mam zo 6 klinik NZ/KN

jaga18
16. jan 2025

+samozrejme účtujú aj ceny výkonov s tým spojenych

kehlani13
autor
16. jan 2025

@jaga18 áno to sa pýtam že koľko to stalo zo všetkým

kehlani13
autor
16. jan 2025

@veronikakos krásna práca ozaj

veronikakos
16. jan 2025

@zeldia estetika

veronikakos
16. jan 2025

@zeldia taktiež sa mi po tehotenstvách a dojčení rozpadla 4ka vpravo. Nevyzeralo to dobre.

jaga18
16. jan 2025

@kehlani13 všade je to individuálne. Väčšina klinik ma kompletné cenníky na internete, prípadne sa treba objednať na konzultáciu a tam urobia cenovú kalkuláciu. Konzultácie stoja väčšinou okolo 40e, niekde menej...

mirka414
20. feb 2025

Ja mám zirkonove korunky robené v Turecku a sú úplne top .som max spokojna už to budú čoskoro dva roky najlepšia volba

frzeiovn
10. apr 2025

Pridám sa, mám na jednotke, ostatné moje, robili na tom 4 kliniky a aj tak to nie na 100%, lebo jeden zub je najhoršie prispôsobiť, ja to vidím, ale hovoria mi, kto to nevedel, že si nevšimli...len ja tam mám kovovú nadstavbu, to bol problém, teraz sa už robia biele...

frzeiovn
10. apr 2025

Ešte fotka.

frzeiovn
Autor odpoveď zmazal
frzeiovn
10. apr 2025

Platila som 500,- ale v inej klinike mali 600,- a v inej 420, a v ďalšej 450,- (akcia)

tiezjedna
10. apr 2025

tuším včera tu bola diskusia o týchto záležitostiach realizovaných v Turecku, bola tam aj kočka, ktorá to absolvovala a odkaz na konkrétnu kliniku

minnie1311
14. aug 2025
@frzeiovn

Platila som 500,- ale v inej klinike mali 600,- a v inej 420, a v ďalšej 450,- (akcia)

@frzeiovn prosim aky ste volila odtien?dakujem

frzeiovn
14. aug 2025
@minnie1311

@frzeiovn prosim aky ste volila odtien?dakujem

@minnie1311 No mne robili len jeden zub a to predný, farba je myslím A1 len ho musel technik dofarbiť, tam som sedela pri ňom celý deň a farbil, aj tak to nie je na 100% Ja tam mám kovový čap a ten presvital, s tým som mala dlho problém...niekedy pri svetle je to vidieť, ale je pekný...