Koľko stojí dentálna hygiena?
Čaute, na kolko eur vyjde Dentálna h?
Lebo u mojej zubárke cena ja od.. A neviem ci mam tam brat polku výplaty ci ako to je ešte som nikdy nebola a teraz riešim si zuby. Ďakujem za info
@nattinatta ja platím za dentalku okolo 70€
Bola som pred tyzdnom, spravili mi za necelych 40 eur
U nasho zubara uz dost dlho 30 €
40 e
@nattinatta ja platím 45€
80e u mojej 😅
@nattinatta 30€.
@nattinatta 50€
ahoj. naposledy som platila necelych 70eur, idem znova v pondelok, tak som zvedava...( sukromna zubarka, ku ktorej chodime viac ako 15 rokov)
Platim 49 EUR ako staly klient, pre novych je cena momentalne 59 EUR. Ja som s tymto hygienikom velmi spokojna, pred kovidom som chodila k svojmu zubarovi a to bolo nieco otrasne, lebo mi smirgloval doslova zuby tak, ze mi krv tiekla. TIez som u neho platila nie malo penazi za tuto "hygienu". Cez kovid mi ju odmietol spravit, lebo ze to nerobi teraz, ze mam cakat kym kovid skonci. Tak som tam bola naposledy. A som rada, ze som nasla dobreho hygienika, aj ked nemal zmluvy s poistovnami.
70 eur u dentálnej hygienicky na poliklinike. Najväčšie ceny sú vo veľkých klinikach, tam dentálna stojí od 120 do 200 eur.
@nattinatta pozri Zlavomat, nemusis ist len k svojej zubarke, ale kdekolvek, kde sa ti bude pozdavat cena.
40
@nattinatta ja som naposledy platila 65 v máji
U mojej 70e.
@nattinatta 80e
@nattinatta
Ja platim 70 evri, cize myslim OK cena.
Ja platím 90e, určite by sa dala nájsť aj lacnejšia, ale som tam spokojná.
@nattinatta 80 kamoška platí 70
Všetko do 100 mi príde fajn
@nattinatta No, každý lekár má svoj cenník, ktorý sa bude odvíjať asi aj od toho, v akom meste ten dentálny hygienik pôsobí, ako dlho má otvorenú prax atď. Ak chceš ísť na dentálnu hygienu, daj si ošetriť všetky zuby naraz. Cena len za sextant je vždy vyššia, neoplatí sa to. Ja som posledne platila 60€.
Ešte sa opýtam, zubnú hygienu vykonáva Tvoja zubárka alebo má svoju dentálnu hygieničku? Lebo s dentálnou hygienou, ktorú prevádzajú zubári, nemám dobú skúsenosť. Dentálni hygienici sú odborne školení práve na vykonávanie dentálnej hygieny, zubní lekári hlavne na ošetrenie zubov. So zubárkou, ku ktorej ma odporučili na dentálnu hygienu, mám veľmi podobnú skúsenosť ako @muchotrafka298. Ďasná mi po ošetrení krvácali asi 3 týždne a citlivé zuby som mala ca 2 mesiace. Nikdy viac.
Chvalabohu, asi pred 16 rokmi som našla dentálnu hygieničku ku ktorej chodím doteraz, aj keď k nej musím cestovať 50km. Je skvelá👍 Dentálna hygiena nemá bolieť. Môže byť trošku nepríjemná, ale bez bolesti. Dentálnu hygieničku vyberaj obozretne - opýtaj sa známych, ktorí majú pekné a zdravé zuby.
@tiezjedna pokial si vies najst ponuku overenej kliniky, preco ju nevyuzit, ked je cena polovicna oproti standardu. To, ze si clovek overi, kam ide, povazujem za beznu vec, takze to "kdekolvek" bolo myslene tak, ze clovek nemusi ist na DH k svojmu zmluvnemu lekarovi, ale ma moznost najst kvalitu za rozumnejsiu cenu.
Súkromná ambulancia Bratislava 50€
@nattinatta ja som platila teraz 50€ ale minulý rok som sa pozabudla s preventívkou, inak by som platila 30€

@nattinatta chodím k súkromnikovi a platím 60€ za komplet ošetrenie aj s inštruktážou na čistenie. Mama chodí k svojej zubnej a platí 50€.