icon

Kovová pachuť v ústach - príčina

8. apr 2021

Ahojte mal niekto dlhodobú kovovú pachuť v ústach s tým že to bolo bez nejakej vážnej príčiny ?

panelacikova
8. apr 2021

autorka: v tom prípade ako ti píšem. ja to mám už roky a neprišla som na príčinu

autor
8. apr 2021

@panelacikova aj si bola u dr ? Akým spôsobom sa to vyšetruje ? Mne to teraz na 3 dni vymizlo a bola som ok a dnes zas . Ale všimla som si že ja každé ranajky mám Slatinu a po tej soli sami akoby spraví sucho v ústach .. a teraz tri dni som nemala slaninu a ani tu pachuť tak ma napadlo či to nemôže mat nejaký súvis ale pochybujem

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
martinastaj
8. apr 2021

Ahoj, ja som mala tento pocit, keď som mala problémy s trávením, zmenila som jedálniček, trošku diétnejšia strava a prešlo, ale bolo mi povedané, že aj zo stresu to môže byť.

panelacikova
8. apr 2021

za tie roky som pochodila veľmi veľa dr.pre mnohé problémy. každému som to spomenula, vyšetrenia nepreukázali nič, čo by s tým malo spojitosť

cubo2
8. apr 2021

kovova pachut = krv. Krv obsahuje cervene krvinky - hemoglobin, ktory obsahuje zelezo. Nemas poskodene dasna? Kedy si robila naposledy zubnu hygienu? (paradontoza) Pri zuvani napriklad sa moze spravit ranka a vytiect odtial trochu krvi do ust

autor
8. apr 2021

@matkamirko a neni to jedno ? To už ozaj neexistuje ziadna iná choroba okrem kovidu? Keby sem niekto napíše tuto otázku pred rokom a pol tak čo mu poviete ?

zitulina
8. apr 2021

Reflux

jankarec
8. apr 2021

ale ty mas ten problem teraz, prepac. naozaj sa tak prejavuje covid

autor
8. apr 2021

@jankarec lenze ja covid nemám haloooo . Prečo silou mocou všetko zvalovať na covid keď píšem že ho nemám ?

evaachesa
8. apr 2021

Halooo a čo tak sa prestať rozčuľovať že ti tu diagnostikujú niečo s čím nesuhlasíš a zájsť radšej k lekárovi? Nechápem čo tu chceš s nami vyriešiť 🤦

autor
8. apr 2021

@evaachesa ja sa nerozculujem . Na každú radu som odpovedala . Napísala som že covid nemám bodka . Ale nieee stále covid a covid a covid 😀

evaachesa
8. apr 2021

Nemáš covid, nie si tehotná, môže to byť niečo vážne...zajdi si k lekárovi.

autor
8. apr 2021

@evaachesa ja som napísala že k lekárovi sa chystám . Len mám malé dieťa a nemá mi ho najbližšie dni kto postrážiť preto som napísala kým pôjdem tak len pre ukľudnenie nejaké skúsenosti kedy to nebolo nič vážne

evaachesa
8. apr 2021

Predpokladám že toto si čítala a prešla si si nejaké články...máš tu všetko čo potrebuješ vedieť predtým ako pôjdeš k lekárovi...držím palce nech je to len dočasný a neškodný problém.
https://sk.medlicker.com/1835-kovova-chut-v-ustach

autor
8. apr 2021

@evaachesa ďakujem . Áno tento článok som už citala

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
avril299
8. apr 2021

ahoj, ja mavam kovovu pachut v dvoch pripadoch ako PMS pred menstruaciou alebo ked som pretazena - malo spanku niekolko dni po sebe a psychicky a fyzicky narocne dni, vtedy mi pomoze, ked vypnem a poriadne sa vyspim

autor
8. apr 2021

@avril299 tiez ma napadlo PMS ..

autor
8. apr 2021

@avril299 ale mavas to aj tak dlhsie?

autor
8. apr 2021

@avril299 jasne chapem . Viem že to môže byt . Ale ja koronavirus nemám 🤷🏽‍♀️

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
autor
8. apr 2021

@matkamirko a myslíš žeby som mohla mat nejaký zapal bez iných príznakov ? Tiež ma napadlo zubná hygiena lebo je pravda že pri malej ju zanedbávam

avril299
8. apr 2021

no ked to mam pri PMS, tak nie az 2t, par dni to len mam, ale skor pri tej unave som to uz mala dlhsie, presne si nepamatam kolko, len viem, ze pokym sa poriadne nevyspim a neoddychnem si, tak to nezmizne 🙈

matkamirko
Autor odpoveď zmazal
autor
8. apr 2021

@avril299 fuuuha zvláštne že koli únave 🙂 no ja som unavena statočne 😅 ale možnosť vyspat sa poriadne nemám 😅😉😀😀

autor
8. apr 2021

@matkamirko dakuuem 🤗

autor
8. apr 2021

Inak môže to byt aj zo starých čiernych plomb

avril299
8. apr 2021

:D :D hej je to divne a mozno to ani nie je Tvoj pripad, ja to uz mam odsledovane u seba a viem, ze ked zacitim kovovu pachut a nemam PMS, tak treba pribrzdit v povinnostiach 😅 kazdopadne drzim palce, nech najdes pricinu a podari sa Ti toho zbavit

autor
8. apr 2021

@avril299 ďakujem 🙂 no snáď len nejaká banalita a nie nič vazne