icon

Krásna a múdra - výživový doplnok

vera_08
30. dec 2016

Ma niekto skúsenosti s výrobkom Krásna a múdra ? Po akom dlhom čase a sa ukázali výsledky ? Alebo poznáte nejaké iné prípravky ?

Strana
z2
evittam
30. dec 2016

@vera_08 Prepáč za ďalšiu úprimnosť - "chváliš" sa tu aká si študentka VŠ ale základy pravopisu sú teda u teba na biednej úrovni,,...😉

stanulienkat
30. dec 2016

Odporucam. Super to funguje. Krasna som bola do dvoch dni a mudra cca po 38 hodinach. Este som si kupila stihla linia a super prsia. Mala som ovisnute prsia po pas, po cca 3 tyzdnoch ich uz mam na klucnych kostiach a schudla som 16 kil po mesiaci. 😇😂😀 Teraz uz nemam chybu.

timea7
30. dec 2016

@stanulienkat super zábava a to ešte nie je Silvester!!! 😎

timea7
30. dec 2016

pripomína mi táto téma vtip:

Idú dvaja policajti po meste a vidia chlapíka, ako je jablko.
Jeden policajt hovorí tomu druhému:
"Hej, schválne, že ohryzok hodí na zem. Dáme mu za to pokutu."
Tak idú pomaly za tým chlapíkom a pozorujú ho. Chlapík ale doje jablko a začne z ohryzku vyberať jadierka. Policajti na neho pozerajú, až im to nedá a idú sa ho opýtať.
"Pane, prečo jete tie jadierkami z ohryzku?"
"Viete, po nich sa vám strašne zlepšuje myslenie, ale ak chcete, tak ja vám ten ohryzok predám. Za 500 Sk je váš."
Policajti to kúpia a začnú jesť jadierka. Po hodine ten jeden vraví:
"Ty, my sme ale blbci, veď za tých päť stoviek sme mohli mať jabĺk aj desať kíl."
"No, ale vidíš, už to začína pôsobiť!"

sisulkask
30. dec 2016

och joj tie komentare :D ja osobne som neskusala, pride mi to velmi maketingove-len na biznis cize zbytocne drahe, take nastartovanie najdes aj v Dm drogerie vseliake doplnky stravy,. ako radili tak urcite zacni selen a zinok-budes mat pekne nechty, vlasy a hlavne pokozku- vidim to na sebe ja zinok beriem uz dlshie lebo mi po porode velmi padali vasy a uz mam vyrastene nove, pridaj k tomu magnezium a veeeeeeela vela vody, plus si pridaj zihlavovy caj na 3tyzdne, vyplaví neporiadok a precisti 🙂

oli18
30. dec 2016

Ak by ti nefungoval organizmus, už by si voňala fialky. Tak neviem, čo chceš štartovať. A ak si tučná, tak žiadne tabletky to nevyriešia. Riaď sa tým, čo ti radia baby vyššie, alebo jednoducho "cica, nežer" 🙂

vera_08
autor
1. jan 2017

prídete my jak zeny čo sa doma nudia a tu sa starajú do každého. Nie všetky

vera_08
autor
1. jan 2017

neviem na čo sa tu vyjadrujete, keď nemáte čo k tomu povedať. Nuda si myslím a zabíjate ju tým, že sa staráte do všetkého čo tu niekto pridá. Myslela som, že sú tu rozumne ženy ale ste niektoré horšie jak 15 ročné puberťačky. Neviem, ktorá tu písala, že sa chválim, že študujem ako sa spamätaj ja sa nechválim a neviem na čo sa vyjadruješ, keď nemáš čo k tomu povedať. A Ani tučná nie som a svoje nežer cica si rozpravaj sebe pred zrkadlom. Ako úplne vyjdenia ,,žien" čo sú znudené a len čakajú kto tu čo napíše aby sa mohli na to ,,vyjadriť" a spraviť sa zaujímavé.

vera_08
autor
1. jan 2017

@sisulkask ďakujme :D

vera_08
autor
1. jan 2017

@evittam asi nechápeš alebo čítaš iba to čo sa ti hodí. Nepísala som či je to zázrak a ani neverím, že je to zázrak. Písala som či niekto nemá skúsenosti s týmto abo niečím podobným. Ked s tým nemáš skúsenosti alebo nevieš iné prípravky nepíš. A hlavne akceptuj názory iných.

novana
1. jan 2017

@vera_08, nikto, kto má všetkých päť pohromade, neverí v účinok takýchto prípravkov, (trápnych marketingových ťahov). Keby také prípravky boli, nechodilo by po svete toľko tučných, hlúpych... ľudí.

evittam
1. jan 2017

@vera_08 Mne vycitas,ze necitam s porozumenim a ty robis to iste. Este raz a len pre teba-NEEXISTUJE PRIPRAVOK AKY SI PREDSTAVUJES! A ten, o ktorom pises je presne o tom istom ako ostatne-len marketingovy tah. Ostatne som uz napisala. A tiez s vyjadrila svoj nazor na verejnom fore-ak sa ti nepaci-tvoj problem. Zaloz si sukromnu skupinu. Poradit som ti poradila-ak cakas,ze sa zjes 3x denne nejaku tabletku a pomoze to to k tomu co si zelas - tak nie tak to nefunguje. 😉

evittam
1. jan 2017

Ospravedlnujem sa za preklepy...
@vera_08 A ja nazory inych akceptujem. Len tebe sa bohuzial nepacia pravdive a rozumne odpovede....Nevadi,uz som si zvykla,ze ak napisem nieco k veci a realne co sa inemu nepaci a caka,ze je to tak ako si on predstavuje a uz ho nechapem.

danica2711
1. jan 2017

@timea7 presne tento vtip mi napadol po prečítaní úvodného príspevku!

Strana
z2