Ktorá z vás má 3D mihalnice?
mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?
Ahojte žienky, som dizajnérkou 3D rias SexyLashes v Prešove, ELITE STUDIO - 1.certifikované štúdio (Salón CLASSIC - 1.poschodie) - Špitálska 6, preposielam kontakt na FB stránku, ak máte záujem kuk foto :o)
@kosta123 ahoj ty si odbronik na tie 3d mihalnoce?🙂 dneskam som bola na prvun aplikaciu ale ked zatovorim oci tam ma tlacia az bolia len na jendom oku an jednom miest neviem ci si ju mam vytrhnut....sem tam ma aj oci zastipia niéviem mozno preto ze je to cerstve...Prosim porad neviem ako budem spat joj:( najradsej by som si ich osklbalal dole
@weru3ka - odborník to neviem 😀 ale tak venujem sa tomu.
Štípanie je v podstate normálne prvých 24h,hlavne u citlivších očí.
Čo sa týka bolesti na jednom oku,tak aj s tým som sa stretla,môže to byť spôsobené ak ti jednu umelú mihalnicu nalepila na viacej a oni sa v podstate "kváču" ak by ti to neprešlo,tak do 3 dní skoč tam znova nech ti to pozrie prípadne na tom mieste ti dá pár mihalníc dole a nalepí nanovo./môže to prejsť do podráždenia pokožky/
Neviem kde si si ich dala robiť,ale ak vám baby môžem poradiť,najlepšie je si ich dať do salónu kde sa špecializujú na mihalnice max.na dalšie 2 veci / nechty,make-up/ .../ lebo iba vtedy sa tomu môže človek poriadne venovať,,,a vtedy aj viete že ten človek to robí denno-denne,presne ako ja.
Niektoré kozmetické salóny si dali do ponuky tieto 3D mihalnice ale kedže sa venujú a venovali pleti,,,,a toto robia iba sem-tam tak to nebudete mať "možno" super a odborne urobené. 😉
Baby ja som si dala na jesen, kozmeticka bola sikovna urobila mi ich krasne aj ked moje riasy boli velmi jemne a kratke,..dorastli mi po vypadnuti do 2 mes bez problemov,pohodlne sa mi aj nosili 🙂
@kosta123 no veru stipanie ma uz preso pocas noci...mam taky pocit ze mi tam sabo drzi toska odstava smerom ku oku aj som skusaa vytrnut ale nejde to ...no nie su moc kvaitne nalepene zrejme bola som u kozmeticky ktora robi aj nechty kozmetiku plus tierto mihalnice...mala teraz za super cenu 20 eur ale su krasne ..myslim ze nepojdem na dorabku ale na odstranovanie uvidim mozno to chce len zvyknut si...dakujem za odpoved a ty to kde robis odkial si?🙂
Baby a v Leviciach nepoznate nejaku proficku na 3d mihalnice? dik
čaute baby neviete nahodou či nerobia v Senici alebo Skalici 3D mihalnice?
Ano robia ich aj v Skalici, no co sa tyka kvality neviem, nedavam si ich robit 🙂
Glumik aj ja chodim za 20e 🙂 je to uuuuzaasneeeeeeeeee milujem 3d lashes!!!!! Ta slecna mi robi uplne kraasne mihalnice..ja som dlho hladala nejaku super mihalniciarku a konecne som nasla 🙂 chodim k nej uz cca pol roka a nevymenim za nic na svete 🙂
ahojte baby chcem sa opytat ako vplyva slana voda a horuce slnko na tie 3D mihalnice, chcem si dat pred dovolenkou ,ale neviem ci sa mi tam neznicia?
@aniratak696 a kto to robí na MY?
@lubka72 katka borovska a aj pani nad postou neviem presne ako sa vola ale mam na nu cislo :D na obe
@aniratak696 Ďakujem, a cenovo sú ako? napíš mi aj to číslo, budem rada.... 😉
@lubka72 u obocho nové 80€ a dorábka nad poštou 30€ a u k. borovskej 20€ ak sa nieco nezmenilo...
baby, kde v Namestovo robia pekne 3D mihalnice...
@aniratak696 Ďakujem
Nájdem tu ešte nejakú 3D dizajnérku?? potrebujem radu.

@dai 🙂 už aj mne doras.a mam ich pekne 😉