icon

Ktorá z vás má 3D mihalnice?

tilly
13. jan 2012

mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?

lussy74
24. feb 2013

@dai 🙂 už aj mne doras.a mam ich pekne 😉

marina01
6. mar 2013

@stanka.. a ty ako dlho lepis mihalnice? ja som ich mala za necele dve hodiny mam ich krasne huste a praca kozmeticky bola na vysokej urovni

asheni
9. mar 2013

Ahojte žienky, som dizajnérkou 3D rias SexyLashes v Prešove, ELITE STUDIO - 1.certifikované štúdio (Salón CLASSIC - 1.poschodie) - Špitálska 6, preposielam kontakt na FB stránku, ak máte záujem kuk foto :o)

https://www.facebook.com/3dSemipermanentneMihal...

kosta123
19. mar 2013

@asheni - pekná robota,,,,ale aj ceny dosť vysoké,,,to je asi v každom regióne inak.

weru3ka
28. mar 2013

@kosta123 ahoj ty si odbronik na tie 3d mihalnoce?🙂 dneskam som bola na prvun aplikaciu ale ked zatovorim oci tam ma tlacia az bolia len na jendom oku an jednom miest neviem ci si ju mam vytrhnut....sem tam ma aj oci zastipia niéviem mozno preto ze je to cerstve...Prosim porad neviem ako budem spat joj:( najradsej by som si ich osklbalal dole

kosta123
29. mar 2013

@weru3ka - odborník to neviem 😀 ale tak venujem sa tomu.
Štípanie je v podstate normálne prvých 24h,hlavne u citlivších očí.
Čo sa týka bolesti na jednom oku,tak aj s tým som sa stretla,môže to byť spôsobené ak ti jednu umelú mihalnicu nalepila na viacej a oni sa v podstate "kváču" ak by ti to neprešlo,tak do 3 dní skoč tam znova nech ti to pozrie prípadne na tom mieste ti dá pár mihalníc dole a nalepí nanovo./môže to prejsť do podráždenia pokožky/

Neviem kde si si ich dala robiť,ale ak vám baby môžem poradiť,najlepšie je si ich dať do salónu kde sa špecializujú na mihalnice max.na dalšie 2 veci / nechty,make-up/ .../ lebo iba vtedy sa tomu môže človek poriadne venovať,,,a vtedy aj viete že ten človek to robí denno-denne,presne ako ja.
Niektoré kozmetické salóny si dali do ponuky tieto 3D mihalnice ale kedže sa venujú a venovali pleti,,,,a toto robia iba sem-tam tak to nebudete mať "možno" super a odborne urobené. 😉

nika19918
29. mar 2013

Baby ja som si dala na jesen, kozmeticka bola sikovna urobila mi ich krasne aj ked moje riasy boli velmi jemne a kratke,..dorastli mi po vypadnuti do 2 mes bez problemov,pohodlne sa mi aj nosili 🙂

weru3ka
29. mar 2013

@kosta123 no veru stipanie ma uz preso pocas noci...mam taky pocit ze mi tam sabo drzi toska odstava smerom ku oku aj som skusaa vytrnut ale nejde to ...no nie su moc kvaitne nalepene zrejme bola som u kozmeticky ktora robi aj nechty kozmetiku plus tierto mihalnice...mala teraz za super cenu 20 eur ale su krasne ..myslim ze nepojdem na dorabku ale na odstranovanie uvidim mozno to chce len zvyknut si...dakujem za odpoved a ty to kde robis odkial si?🙂

kessica
29. mar 2013

ja mam trsy za 8e a tiez som s nimi spokojna 😀

kosta123
30. mar 2013

@weru3ka - 20 e ?? to že aká cena ?? 😀 😀 😀 ako nič v zlom, ale veľmi by ma zaujímalo čo to mala za materiál ,,kedže za 20e by som ani na materiál nemala a to nehovorím že na tom musela aj zarobiť.
Ale bodaj by dlho vydržali !! 😉

isabellaa
31. mar 2013

Baby a v Leviciach nepoznate nejaku proficku na 3d mihalnice? dik

glumik123
4. apr 2013

Ja mam tiez 3d uz asi vyse roka.. Neviem uz bez nich existovat :D chodim v ba k jednej babenke za 20e a vydrzia cca 3-4 tyzdne

adulienka16
9. apr 2013

čaute baby neviete nahodou či nerobia v Senici alebo Skalici 3D mihalnice?

lubiku
9. apr 2013

Ano robia ich aj v Skalici, no co sa tyka kvality neviem, nedavam si ich robit 🙂

terezicka332
11. apr 2013

Glumik aj ja chodim za 20e 🙂 je to uuuuzaasneeeeeeeeee milujem 3d lashes!!!!! Ta slecna mi robi uplne kraasne mihalnice..ja som dlho hladala nejaku super mihalniciarku a konecne som nasla 🙂 chodim k nej uz cca pol roka a nevymenim za nic na svete 🙂

lejka12
19. apr 2013

ahojte baby chcem sa opytat ako vplyva slana voda a horuce slnko na tie 3D mihalnice, chcem si dat pred dovolenkou ,ale neviem ci sa mi tam neznicia?

kosta123
4. máj 2013

@lejka12 - nemá to vplyv,bežne si to dávajú ženy k moru.

lubka72
4. máj 2013

@aniratak696 a kto to robí na MY?

activia
4. máj 2013

@lejka12 ja som sa bala ked sme sli k moru,vahala som ci si ich nedam dole ale nakoniec som to riskla a dobre som urobila,kazdy den som sa snorchlovala,plavala a vecer aj vlasy umyvala,drzali krasne a este aj dalsie dva tyzdne po dovolenke 😉

aniratak696
4. máj 2013

@lubka72 katka borovska a aj pani nad postou neviem presne ako sa vola ale mam na nu cislo :D na obe

lubka72
5. máj 2013

@aniratak696 Ďakujem, a cenovo sú ako? napíš mi aj to číslo, budem rada.... 😉

aniratak696
5. máj 2013

@lubka72 u obocho nové 80€ a dorábka nad poštou 30€ a u k. borovskej 20€ ak sa nieco nezmenilo...

laurika25
5. máj 2013

baby, kde v Namestovo robia pekne 3D mihalnice...

lubka72
5. máj 2013

@aniratak696 Ďakujem

kosta123
20. máj 2013

Nájdem tu ešte nejakú 3D dizajnérku?? potrebujem radu.

balky1411
3. jún 2013

@kosta123
aj ja chcem takeeeee.
kde? kolko? kedy? balky1411@gmail.com 😝

kosta123
3. jún 2013

@balky1411 _ ale ja som z PB

wandush
11. jún 2013

@kosta123 ahoj, prosím ťa, a kde sa nachádzaš resp tvoje pracovisko , lebo tie riasy vyzerjaú úžasne!

kosta123
11. jún 2013

@wandush - ja som z Považskej Bystrice, a salon je v meste oproti 3 vežiam,nad prima bankou.
Možeš kuk aj moju prácu na FB Maťa Kosťa mám tam otvorený album. 😉

kosta123
11. jún 2013