icon

Ktorá z vás má 3D mihalnice?

tilly
13. jan 2012

mate niekto? na co si dat pozor? lebo pohybuju sa v cenach od 25-150€ co mi pride dost velky rozdiel, tym padom bude zrejme aj rozdiel v kvalite, co poradite?

seena
14. apr 2015

Ahojte, vedeli by ste mi prosim poradit kde robia kvalitne mihlanice v Ruzinove? dakujem 🙂

niejevsetkozlato
18. apr 2015

Ahoj kosta123 🙂 Som zo ZA a tiež hľadám niekoho ako ste Vy! Čiže šikovné ručičky...Dala by ste mi na Vás kontakt? Ďakujem

dadik10
23. apr 2015

Ja som ich tiež mala a úplne mi vypadali behom dvoch mesiacov takže nič moc... Teraz používam sérum na predĺženie mihalníc a ten efekt je neskutočný
odporúčam http://www.predlzeniemihalnic.sk/

zajkka
11. máj 2015

Ahojte baby...je lepšie si dat mihalnice na mihalnicu,alebo do radu a zahustit?ak mih.na mih,aka dĺžka a značka je najlepšia?vdaka 😉

dadik10
12. máj 2015

Ak nechceš prísť o tvoje prirodzené mihalnice, radšej sa na umelé vykašli 😒

kosta123
19. máj 2015

@niejevsetkozlato - mate spravu 🙂

ivkadracova
19. máj 2015

Ja si myslim, ze vsetci mame 3D mihalnice : D

kosta123
19. máj 2015
linj
19. jún 2015

Baby, prosim poradte, pomozte. Dala som si urobit 3D mihalnice, no po par dnoch ma zacali pichat do oci, odlamovali sa tie konceky a niektore mihalnice potom boli krivo. Tak som ich musela vytrhnut, ale s kazdou umelou isli 3!!! moje. To je v poriadku? Ma byt jedna nalepena na troch? A ako je to s tou tvrdostou? Su vsetky (norkove, hodvabne) take tvrde ako 3D? Lebo mne to velmi vadi na ociach, kazdu chvilu ma to drazdilo a asi som si aj sama domopohla k tomu odliepaniu, pretoze ked uz sa nejake oddelili, isla som do oci. Ved som ani oko zatvorit nemohla, aby nepichalo. A po tyzdni boli uplne skarede, polka vypadane a polka dolamane. Ja som velmi nestastna, ze som si ich dala urobit. Pritom salon som mala odporucany, po aplikacii aj boli pekne, ale uz na druhy den zacalo peklo. Mohlo to byt kvoli spanku na boku? Ja na chrbte totiz spat neviem. Inak som si davala pozor na ne. Ako teraz pomoct tomu, aby mi dorastli mone? Vyzeram strasne. A to som mala krasne huste mihalnice. Iba boli blond. ☹

jeennyv
20. jún 2015

@linj v prvom rade mas asi alergiu na lepidlo alebo na material mihalnic, moja kamoska mala to iste isla po par dnoch dat dole ku kozmeticke...co si mala ist aj ty a nie sama vytrhavat....plus odporucanie neodporucanie, ak ti vydrzali jeden den aplikacia bola ocividne zla a da sa s nimi spat normalne....viac by si poriesila, ak by si tieto problemy riesila so salonom, resp. tak ako aj gelove nechty aj mihalnice a podobne sluzby sa daju vyreklamovat....
a na mihalnice je dobry ricinovy olej nestoji vela, je z lekarne a pouzivam ho aj ja...

sipka99
19. júl 2015

baby ja by som sa chcela spytat, rozmyslam ze si dam 4D mihalnice na leto ale ja sa strasne rada potapam a plavam ci v bazene alebo v mori...nebudu to zbytocne vyhodene peniaze? ci to drzi aj v takychto pripadoch? 🙂 dakujem

kosta123
2. aug 2015

@linj jednoznacne ,neodborne nalepene.ako pisala
@jeennyv ze ricinovy olej je dobry,mozes skusit aj kokosovy z Dm-ky,ja ho odporucam po zhodeni mihalnic ako regeneraciu.

@sipka99 - mozes sa potapat,skor je otazne ci nebudes mat pocit suchat si oci,koli slanej vode.

miska143
6. aug 2015

Mozte mi poradit.vcera som si dala robit mihalnice a zostalo mi takto podrazdene oko...neviem ci to je alerg.reakcia ale len na jednom oku alebo to mam podrazdene nakolko ma to celu dobu ako mi to robila stipalo oko😞.mam si dat nejake kvapky alebo odstranit?dakujem za rady

zajkka
6. aug 2015

@miska143 lepidlo ti podrazdilo oko,este vydrž ,daj si kvapky nejake,len neviem ake,ale aj mihalnicky nemáš podla mna urobene dobre.Vonkajsie kútiky ti padajú a mas ich riedke,este tam mas kopec co vidim tvojich,na ktoré ti mohla nalepiť....kukni vyššie kosta123

jeennyv
6. aug 2015

@miska143 mas alergicku reakciu na lepidlo, kamoska mala tiez...nie vsetky lepidla, ktore baby pouzivaju su ok...ja by som sla normalne reklamovat, lebo po prve nemas to zrobene najlepsie a nema ta nic stipat, ale to je aj tvoja vina, lebo je to oko a ked sa take nieco pri takom skraslovacom zakroku deje treba povedat, a nemala ti vobec v tom pokracovat.. plus nie kazdy znesie umele mihalnice, kamoska sla po tyzdni dat dole, mala to podobne ako ty, zapal, stipanie atd...kvapky pomozu len docasne, stipat ta bude stale kym nedas dole....robim si mihalnice, sama si lepim so speci lepidlom, takze viem...

miska143
6. aug 2015

@jeennyv ja som jej pocas toho povedala,ze ma to stipe😞...a oba ,ze to moze to prejde.uz led mi dzelo velmi oko tak dom jej povedala,nech necha tak.viem,ze tam mam este vela svojich a to neuverite mi robila 2a 3/4hodiny!!!ale podrazdene mam len jedno oko😞.v sobotu idem na dovolenku tak neviem ci dat dole alebo to prejde s kvapjami popripade mastou😞

jeennyv
6. aug 2015

@miska143 ak ides na dovolenku ja by som to tak nenechavala je to predsa oko, nevies co ta moze este tam chytit a vsade sa za starostlivost plati nemale peniaze...a je to neprofesionalne urobena praca, zas nejaka baba co si spravila kurz...ona urobila chybu, kludne mozes reklamovat ako na sluzby aj v tomto pripade mas narok a este teraz o to viac, ze si ju upozornila, ze nieco nie je ok a pokracovala v praci...mne sa nikdy nestalo, ze by som mala podrazdene oko.... nabuduce si daj pozor, a ked by si si chcela este dat vymen kozmeticku... sprav si prieskum atd 🙂

miska143
6. aug 2015

Ja som bola normalne v salone u kozmeticky,asi v tom nemala dobru prax,lebo citala som na nubdobre recenzie ohladom kozmetiy tak som mysléa,ze budu ok aj mihalnice😞...lepievala som si aj trsy nikdy sa mi nic take nestalo,chcela som bydkusat toto nech mam na dovolenke pokoj a ako vidim,teraz budem mat skor problem😐...no zajtra to budem muset doriesit.nastastie mam doma antibioticku mast do oka aj kvapky tak ich pribalim so sebou😞

jeennyv
6. aug 2015

@miska143 dnes je s tymi mihalnicami velky boom a aj samotne kozmeticky sa len ucia, ale ako profesionalka by iste postupy mala vediet...hlavne nech to mas v poriadku 🙂 daj vediet ako to dopadlo 🙂

miska143
6. aug 2015

No urcite si to behnem dat zajtra dole ak mi to do rana neprejde.dala som si mast do oka uvidim.😞...dam urcite vediet...

miska143
7. aug 2015

Tak uz som bola aj u ocnej.mam to podrazdene dala mi kvapky na 7dni a ze ked ma to neprejde mam si ich dat dole.ale ja idem na dovolenku na 12dni cize radsej nebudem riskovat a dam si ich dole radsej uz dnes😞.aj tak su sprqvene na....viete mi povedat ako dlho by to odstranovanie malo trvat?

eeffka
7. aug 2015

@miska143 5min v kupelke s olejom, tie riasy su lepene lepidlom ktore rozpustaju kremy, oleje... je mi luto, ja som si dala 4D ( to iste len jemnejsia struktura) a super, kozmeticka mi vravela ze ak by som ich nechcela obycajnym odlicovacim mliekom alebo detskym olejom rozpustim

miska143
7. aug 2015

A nevypadnu mi moje?lebo ja som si na noc dala mast a ani jedna nevypadla😊

eeffka
7. aug 2015

@miska143 malo by to rozpustit, fuha ale ked nepovolili tak bohvie s cim ti to nalepila, by som skusila jemne pretierat zhora a uvidis ci sa zacne odlepovat, ja ich mam uz 4t a stale to drzi v pohode, tak o 2t si pojdem dat dorobit

eeffka
7. aug 2015

@miska143 takto by to malo vyzerat ak je praca urobena dobre
1.fotka z 4.7, druha z dneska, rozdiel 4t, kvalita foto mizerna, fotila som sa mobilom sama 😀

miska143
7. aug 2015

No nebudem to skusat sama,idem k jednej co robi 3D mihalnice chodi k nej aj moja sestra len mala toho vela preto som nesla k nej a ona mi ich vecer odstrani,snaad drzte palce.

lubka1983
8. aug 2015

ahojte.bola som v utorok na mihalnicky 3D..obota urobena super.prirodzene,jemne vsetkym sa to paci 🙂 ale aj si vypytala 80e..dorabky 17e..ale ked vidím ,ako budem po case vyzerat hm hm hm..... 😅 😅 😅 😅 😅

eeffka
8. aug 2015

@lubka1983 ja som tie 2oci hore.dnes som si ich dala dole,lebo ma fajne pichli do oka(olejom detským) a mám polovicu svojich mihalnic,na počet a ešte aj o polku kratšie,takže za mňa už nikdy viac... som poucena ☹
Nevyzeram hrozne,ale svoje som si zničila minimálne na mesiac

lubka1983
8. aug 2015

@eeffka tak uvidim ako sa potom rozhodnem ja.mozno chvilu vydrzim.ked som sa uz na to dala.

miska143
8. aug 2015

Tak ja mam mihalnice uz dole,druha kozmeticka mi ich nemohla dat dole,trochu sa natrapila😞.boli polepene hala bala aj na kozi😞.ja uz mihalnice nikdy viac...este mam aj antibioticke kvapky do oka 5x denne