icon

Ktorá zdravotná poisťovňa prepláca zubný strojček?

peblanus
3. sep 2025

Zdravim, prosim Vas, ako je to s preplacanim napr. zubneho strojceka, ktora poistovna preplaca, lebo sme v unione a tam je zubny benefit tak akurat na odol. Dakujem.

anonym_558c6d
3. sep 2025

VšZP

peblanus
autor
3. sep 2025
@anonym_558c6d

VšZP

@anonym_558c6d dakujem, tu ma dost odradza ta ich penazenka, kde musis byt v nejakej skupine, aby tie bebefity fungovali.

dadis
3. sep 2025

Aj dovera

huxy
3. sep 2025
@peblanus

@anonym_558c6d dakujem, tu ma dost odradza ta ich penazenka, kde musis byt v nejakej skupine, aby tie bebefity fungovali.

@peblanus minule som googlila presne toto, a vo všzp majú tak zvláštne nastavené tie podmienky, že by muselo byť neviem koľko členov rodiny v skupine, aby bol ten benefit v maximálnej výške 450€, treba toho veľa splniť.

anonym_558c6d
3. sep 2025
@huxy

@peblanus minule som googlila presne toto, a vo všzp majú tak zvláštne nastavené tie podmienky, že by muselo byť neviem koľko členov rodiny v skupine, aby bol ten benefit v maximálnej výške 450€, treba toho veľa splniť.

@huxy stačia 3 členovia

huxy
3. sep 2025
@anonym_558c6d

@huxy stačia 3 členovia

@anonym_558c6d na plný benefit 450€ nie, aspoň z dostupných info je to tak

peblanus
autor
3. sep 2025
@dadis

Aj dovera

@dadis dakujem a netusis v akej vyske, alebo intervaloch?

peblanus
autor
3. sep 2025
@peblanus

@dadis dakujem a netusis v akej vyske, alebo intervaloch?

Mas aj realnu skusenost, lebo na nete maju len toto…

kacena4
3. sep 2025

zubny strojcek preplaca kazda poistovna ak ide o zakrok zo zdravotnych dovodov, ak kvoli estetike (krive zuby) tak len ciastocne kazda ale len do 18r.

anonym_508ac1
3. sep 2025
@peblanus

@peblanus VšZP nám preplatiala do mesiaca pred 2r horný aj tento rok dolný komplet do posledného eura

dadis
3. sep 2025
@peblanus

Mas aj realnu skusenost, lebo na nete maju len toto…

@peblanus Dietatu ciastocne prispievaju 1x pocas detstva, aj na kontroly, ale nemozes vynechat kontrolu aspon raz za 6mesiacov