Kúpele Dudince - výber hotela a skúsenosti s pobytom
Ahojte.Budúci rok idem na tri týždne do kupeľov, pravdepodobne si vyberiem Dudince. Máte skúsenosti aký hotel si vybrať. Alebo ak ste tam boli,názory na pobyt?
My sme boli v Diamante ako samoplatcovia.Strava bohatá,diétna.Čo sa týka procedúr tiež spokojnosť snažili sa nám vyhovieť.Okolie láka na prechádzky.Ubytovanie v poridku,výťahy fungovali.
Svokrovci chodia kazdy rok tiez Diamant alebo Rubin.
@jasamadoma podla mna Rubín, vsetko v jednej budove, pekne izby
@jasamadoma boka som v Rubine vlani - velka spokojnost
@jasamadoma Smaragd, viacnásobné skúsenosti.
@jasamadoma Smaragd, viacnásobné skúsenosti.
@anonym_5853aa
@anonym_5853aa Vyzerá to celkom dobre. Ale trochu ma prekvapili ceny. Ale čo už.
@anonym_5853aa
@anonym_5853aa Vyzerá to celkom dobre. Ale trochu ma prekvapili ceny. Ale čo už.
@jasamadoma sú viac menej rovnaké či Smaragd alebo Rubín, tie dva kúpeľné domy sú prepojené spojovacou chodbou. Diamant býval kedysi najluxusnejší, v súčasnosti má najhoršiu kuchyňu.
@jasamadoma ja chodím rada do Smaragdu a kamoška do Rubinu. V Rubine sú všetky procedúry. Mám radšej Smaragd, je tichší, je spojený chodbou s Rubínom, čiže nie je potrebné ísť vonku. Mne to vôbec nevadí,že presun na procedúry mi trvá trošku dlhšie. Strava je rovnaká, lebo Smaragd vari pre Rubin
@jasamadoma ja chodím rada do Smaragdu a kamoška do Rubinu. V Rubine sú všetky procedúry. Mám radšej Smaragd, je tichší, je spojený chodbou s Rubínom, čiže nie je potrebné ísť vonku. Mne to vôbec nevadí,že presun na procedúry mi trvá trošku dlhšie. Strava je rovnaká, lebo Smaragd vari pre Rubin
@anos18 co sa tyka izieb, kde su lepsie?
@anonym_296593 Rubín je asi celý prerobený, ale už dávnejšie. A Smaragd má prerobené asi 4 poschodia. Tie prerobené v Smaragde sa mi páčia viac
@anos18 ďakujem

Diamant alebo Rubin