Kyselina hyalurónová do pier

28. máj 2023

Ahojte. Chcela by som si dať trošku “pichnúť “ pery. Spodnú peru mám ako tak fajn, ale vrchnú mám úplne tenkú, nie je ju ani poriadne vidieť. Už dlhšiu dobu nad tým rozmýšľam ale stále sa neviem odhodlať ísť. Nechcem nič výrazne, žiadne kačacie pery. A hlavne neviem kam ísť, chcem sa zveriť len do rúk odborníka. Len by som už aj ja chcela niekedy nosiť rúž alebo lesk. Otázky na dievcata, ktoré toto podstúpili.
- aku kliniku by ste mi odporučili? Kde sa nachádza? (Mestá ako Košice, Banska Bystrica atď sú pre mňa ďaleko )
- na základe čoho ste si vybrali práve tu kliniku?
- je zákrok bolestivý? Vraj to boli aj napriek použitiu umrtvovacieho gelu
- ako dlho vydrží tento efekt?
- ak by ste si mali ísť opäť pichnúť pery, isli by ste?
Dakujem vam baby za odpovede ❤️

rebrambora
28. máj 2023

Kamala v Ziline.
Kazdy ma prah bolesti inde.
Ako dlho ti vydrzi je individualne.

Ano sla by som, ale mozno lip flip.

tramtada31
28. máj 2023

Ja som bola pred par rokmi, napriek umrtveniu to bolelo sakramensky. Prva vypln 1 ml sa vstrebala do dvoch mesiacov, druha asi za 4 mesiace, potom som už nesla, lebo nemam uzke pery a nechcelo sa mi do toho toľko vrážať penazi. Ale napriek tomu, že to bolelo a bolo drahe, ak by som mala vyslovene uzke pery, riešila by som to zakrokom

alisaela
28. máj 2023

Pozri lanyicka clinic

silvia2013
28. máj 2023

Strasne to boli , viac ako do vrasok

lilianka28
28. máj 2023

Ak chceš len jemne zvýraznenie, pýtaj si tzv. konturovanie. Ja to mám a nikto by nepovedal, že ich mám pichnute. Kliniku ti neporadim, keďže ja som bola BB.
Som spokojná a rada, že som sa na to odhodlala. Bolo to citlivejšie pri vpichnuti, ale dalo sa vydržať. Vraj teraz tie výplne už obsahujú niečo na znecitlivenie. Tie ktoré chodili na tie staršie výplne, tak hovoria že teraz je to vpichnutie oveľa znesiteľnejšie.

autor
28. máj 2023

@tramtada31 myslíš nejaký iný zákrok ako je injekčne vpichnutie kyseliny?
Ta bolesť ma na tom všetkom odrádza najviac :/

autor
28. máj 2023

@rebrambora dakujem. Ta bolesť ma na tom všetkom odrádza najviac. Ja som taká “rozpišťaná” a normálne sa toho bojím. :/ i keď myslím si, že znesiem dosť. Len vždy tomu predchádza strach. S klinikou Kamala si bola spokojná? Je tam aj konkrétny doktor/ka, ktorého by si mi odporučila? Dakujem 🙂

autor
28. máj 2023

@lilianka28 k čomu by si opísala tu bolesť? Ja sa jej dosť desim 🥹 a neviem či mne by na vrchnú peru pomohlo konkurovania. Tu mám vážne dosť tenkú.

tramtada31
29. máj 2023

Tak robia sa rôzne zákroky, aj chirurgické, ze ti Peru vytiahne a máš už doživotne pokoj. Veľa bab, čo to absolvovalo výrazne opeknelo. Je to na zvazenie, sama sa musis rozhodnut, do ktorej metódy pôjdeš. Aj tu bolest si vieš znizit tým, že si pred aplikáciou das niečo proti bolesti (nejaký Ibalgin) a neplanujes si zakrok mimo kramov.

lilianka28
29. máj 2023

Tú bolesť neviem ako popísať - proste ako pichnutie ihlou. Ale určite sa to dá vydržať. Povedz si, že pre krásu sa trpí😉 a my ženy toho znesieme dosť.
Vrchnú peru ti dokážu skorigovať a prispôsobiť. Ja som mala vrchnú peru - ale len jednu polovicu tenšiu - ako keby vpadnutú. Proste mi tam dopichli viac výplne a pekne to dotvarovali. Hlavne si vyber DOBRÚ kliniku a lekára, ktorý ti to bude robiť. Od toho veľmi záleží aký bude výsledok. A treba jasne povedať a popísať, čo chceš a ako si to predstavuješ.
Prvé dni to bude viac napuchnuté a aj modrinky, tak aby si sa nezľakla.

autor
29. máj 2023

@lilianka28 presne nad tým rozmýšľam, že kde si to dať spraviť. Možno by som bola ochotná teda aj vycestovať. Ty si bola kde prosím ta? 🙂 aj ako sa volal lekár/lekárka ..

lilianka28
29. máj 2023

Ja som bola Essur clinic v BB. Pán dr. Očenáš super prístup, všetko trpezlivo vysvetlí a to som mala aj 100 otázok 🙂
Robil mi už viac zákrokov, takže keby som nebola spokojná, nevrátila by som sa k nemu.
Ale keď sa tak bojíš, možno by som najskôr zvolila nezáväznú konzultáciu a podľa toho aký budeš mať z toho dojem a pocit, tak sa rozhodni.