icon

Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?

sima338
27. apr 2022

Ahojte dámy,

veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.

Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)

Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.

Ďakujem.

Pekný deň!

dom_evi
27. jan 2025

@marty_4 a tato epilacia ti teda pomohla tento problem uplne vyriesit? Ci stale aj tak proste musis tou ziletkou doholit?

marty_4
28. jan 2025

@dom_evi Nemusím a som za to úprimne vďačná 😂 Pre mňa to bolo strašné otravné, tak veľmi ma to nebavilo. Nedám už dopustiť na to ošetrenie v salóne. Za mňa Skindea je top.

vetva99
28. jan 2025

@marty_4 to je ale nejaky novsi salon ci? Este som o nom nepocula 🙂

win_gi
29. jan 2025

@marty_4 cize ti nie je vidiet ani tie cierne dubky z tych chlpkov ako byvaju ked zacinaju rast chlpky? ci ono to aj nejako vybledne casom?

pukavica
30. jan 2025

@marty_4 Ja sa chystám tak isto k nim 🙂 V pondelok som si vybavovala voľný termín, tak sa už neviem dočkať 🙏😅

marty_4
4. feb 2025

@pukavica Istotne budeš spokojná.
Ja nečakávam vôbec dlho na termín, zakaždým sa snažia dodržať ten čas, aby som nemeškala s ošetrením. 🙂

kamlicek
5. feb 2025

@marty_4 Viem, ze asi treba chodit pravidelne, ale co by sa stalo, ak by som mozno jeden raz vynechala? Niekedy to nevies ovplyvnit, vies, napriklad pre chorobu alebo tak. Bol by to velky problem, ze by tam bol potom taky skok casovy?

vierka_z
6. feb 2025

@kamlicek Ja si myslim ze az taka tragedia to nie je ked si termin posunies o tyzden ci dva. Horsie by to bolo asi uz ten mesiac ci nebodaj este neskor. Predsa len ked raz chces nieco dosiahnut a vidiet 100% vysledky tak nemozes to flakat. Tak je to so vsetkym.

marty_4
10. feb 2025

@kamlicek akoze + - par dni je uplne v pohode, to je jasne, to nema ziadny vplyv. ale dlhsie by som to nenatahovala, predsalen sa tam moze narusit ten cyklus a moze sa stat, ze budes musiet zacat odznova. 😕 a to asi nechces, predpokladam.
@vierka_z presne tak, az teraz citam tvoj koment, ako som dopisala toto 😂

ewiculik
10. feb 2025

@marty_4 to fakt moze az takto vyrazne ovplyvnit to narusenie? Ono sa tam vlastne nejako potom skracuje aj ta doba stravena na tom osetreni casom?

bursika
10. feb 2025

@ewiculik Tak podľa mňa sa celá tá oblasť musí "oblikať" zakaždým rovnako a rovnako dôkladne 🙂

marty_4
11. feb 2025

@ewiculik a to ako myslis?

win_gi
11. feb 2025

@bursika no to ano, ale ked chodis uz nejaky cas tak sa ten pocet bliknuti akoze skracuje alebo ako to je?

kikahub
12. feb 2025

@win_gi nic sa neskracuje, stale zostava rovnaky pocet bliknuti 😀 noha sa ti nezmensi, oblast pod pazuchou takisto nie 😀 vsak to zalezi od velkosti danej plochy, nie od toho, ako dlho tam chodis.

klaudi31
17. feb 2025

@kikahub Aha takto..čiže čas strávený na jednom sedení je stále rovnaký bez ohľadu na počet sedení ktoré už človek absolvuje. Som si myslela že to je ako keď chodíš na čistenie pleti vieš že časom tým že sa ti to zlepšuje tak je toho potreba menej 🙂

marty_4
17. feb 2025

@klaudi31 tak ale cistenie pleti je celkom ina zalezitost 🙂 to je jasne, ze to treba brat inak, lebo plet sa vie zhorsit alebo zlepsit. pri laserovej epilacii toto samozrejme neplati, to osetrenie sa nemeni 🙂

hrehusa
18. feb 2025

@marty_4 cize ten rast chlpkov sa ani nezlepsi ani nezhorsi ked na to budem chodit pravidelne?

kikahub
18. feb 2025

@hrehusa spomali sa. 🙂 vsak o to tam v konecnom dosledku ide, aby ti hladka pokozka vydrzala dlho.

fabrika
18. feb 2025

@kikahub Aha cize konieckoncov sa tam tie intervaly navstevy salonu aj tak potom asi posuvaju, teda to mi logicky z toho vyplyva 😅 Ved naco tam mam chodit napr. po pol roku kazdy mesiav ked mozno by stacilo aj kazde dva. Nie je to ziarenie predsa len nejako skodlive pre organizmus?

kikahub
19. feb 2025

@fabrika posuvaju sa, samozrejme.
skodlive to rozhodne nie je, je to absolutne bezpecne a okrem toho, mas aj okuliare pritom, ako ti to robia, takze sa ozaj nie je coho obavat.

vetva99
19. feb 2025

@kikahub normalne slnecne si mas doniest? 😀

marty_4
19. feb 2025

@vetva99 a to si kde videla, aby si si takto niekam svoje slnecne nosila? tie by ti aj tak asi proti tym zableskom nijak nepomohli. 😝 normalne dostanes v salone specialne, aby si si chranila zrak. alebo sa tam proste priamo nepozeras 😀

bursika
20. feb 2025

@marty_4 Kamarátka čo mala taký domáci epilátor, tak si nedávala žiadne okuliare počas epilácie 😖 Je to nutné?

lutomm
21. feb 2025

@marty_4 ved to lezis pritom, nie? tak ked by som lezala tak by som oddychovala so zatvorenymi ocami 😀 inak ono je to aj nejako citit ked ti to robia? vies nejake stipkanie alebo teplo alebo proste aspon nieco 😅

kikahub
21. feb 2025

@lutomm je to take prijemne teplo, neviem to asi uplne opisat 😀 ale nie je to nic, co by sa nedalo vydrzat. ja si to vyslovene uzivam a ano, prave preto, lebo pri tom lezim a nemusim aspon na chvilu nic 😂
ved jasne, proste sa do tych zableskov priamo nedivas a je. ale ono to ani neublizi takto za denneho svetla, horsie to je, ak by sa to robilo vecer, ked je v miestnosti sero, vtedy ten laser vidno samozrejme viac.

vierka_z
24. feb 2025

@kikahub tak to znie ako paradny relax potom 🙂 este keby ti tak popritom robili aj nejake dalsie osetrenie..no vedela by som si predstavit takyto den pre seba 😀

mondolina
24. feb 2025

@lutomm
je to cítiť, ja si to teda neužívam.
cítim to ako pichanie špendlíkom.

kikahub
26. feb 2025

@mondolina ja chodim do salonu Skindea. a celkovo ta ich technologia je aj setrnejsia k pokozke, mna to absolutne neboli. ale to asi zavisi aj od toho, ako velmi mas tu pokozku citlivu. kazda to mame inak. 😇

mondolina
26. feb 2025

@kikahub
tak čo chodíme tri kamošky každú jednu to pichá...

dom_evi
27. feb 2025

@mondolina @kikahub tak ale to je potom asi nejaky stary model laseru alebo co..alebo mozno na inom principe ze by to fungovalo? neviem ci je kazda tato epilacia laserom rovnaka, ale fakt moze byt aj ten ze ked ma clvoek nizky prah bolesti tak ho to picha.