Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?
Ahojte dámy,
veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.
Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)
Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.
Ďakujem.
Pekný deň!
@kamlicek akoze + - par dni je uplne v pohode, to je jasne, to nema ziadny vplyv. ale dlhsie by som to nenatahovala, predsalen sa tam moze narusit ten cyklus a moze sa stat, ze budes musiet zacat odznova. 😕 a to asi nechces, predpokladam.
@vierka_z presne tak, az teraz citam tvoj koment, ako som dopisala toto 😂
@kikahub Aha cize konieckoncov sa tam tie intervaly navstevy salonu aj tak potom asi posuvaju, teda to mi logicky z toho vyplyva 😅 Ved naco tam mam chodit napr. po pol roku kazdy mesiav ked mozno by stacilo aj kazde dva. Nie je to ziarenie predsa len nejako skodlive pre organizmus?
@lutomm je to take prijemne teplo, neviem to asi uplne opisat 😀 ale nie je to nic, co by sa nedalo vydrzat. ja si to vyslovene uzivam a ano, prave preto, lebo pri tom lezim a nemusim aspon na chvilu nic 😂
ved jasne, proste sa do tych zableskov priamo nedivas a je. ale ono to ani neublizi takto za denneho svetla, horsie to je, ak by sa to robilo vecer, ked je v miestnosti sero, vtedy ten laser vidno samozrejme viac.

@marty_4 a tato epilacia ti teda pomohla tento problem uplne vyriesit? Ci stale aj tak proste musis tou ziletkou doholit?