icon

Laserová epilácia - pomohla vám a koľko vás stála?

sima338
27. apr 2022

Ahojte dámy,

veľmi Vás prosem o reálne skúsenosti s laserovou epilkou. So sestrou chceme ísť, lebo obe máme geneticky tmavé, husté chlpy, veľa, bohužiaľ máme hustotu nielen vo vlasoch, obočí, ale aj v chlpoch a už ma unavuje depilovať, holiť, začervenanie, potom tie vodičky od kožnej na zarastené chlpy a je mi to aj nekomfortné mať také červené miesta po chlpoch.

Pomohol vám laser? Koľko vás stáli jednotlivé ošetrenia cca a koľko vás vyšlo možno celkovo (nohy+bikini+podpazušie atď...)

Za každú skúsenosť aj tip budem veľmi vďačná.

Ďakujem.

Pekný deň!

Strana
z7
julinka131993
29. aug 2025
@prosimopomoc

@julinka131993 boli to na bikinách komplet? Ja používam umrtvujuci krém na podpazušie, bikiny asi nezvládnem, že?

@prosimopomoc tak ja neviem.ja nepoužívam umrrovaci krém na nič a nič ma neboli

anastacia1103
26. okt 2025
@kvetinka75

ja som bola teraz 1x - brada. Vyrastali mi dosť nepríjemné čierne a dosť ich bolo. Zatiaľ mám za sebou prvé sedenie. Po 4 týždňoch pár ks vyšlo von. Tie si zastrihávam. O 2 týždne idem druhýkrát. Jedno ošetrenie 30eur. Uvidím koľko bude treba ale že takých 5-6 a potom stačí 1-2x do roka. Ja som určite spokojná. Už aj skôr som mohla ísť. Každý deň som striehla a trhala nové a nové chlpky ktoré vyšli. Bolo to náročné aj na psychiku. Nebolo dňa aby nejaký nevyšiel. Po depilácii voskom už na 3-tí deň som musela vytrhávať.

@kvetinka75 dobry den, prosim viete odporucit nejake ozaj dobre centrum na laser v NR ? mne roky rastu na brade, mam velke problemy s hormonmi, roky sa liecim, nic mi nepomaha a okrem toho este aj vyzeram ako bradata Conchita Wurst a len si to denne trham pinzetou, zabera to strasne casu a mam tam uz drobne bodky, do spoločnosti uz ani nechcem chodit preto, lebo kazdy mi pri rozhovore nehladi do oci, ale na bradu a krk :( prosim poradte mi, kam ist, aby mi to neposrali, kedze sa jedna o tvarovu cast...dakujem moc moc

prosimopomoc
27. okt 2025
@anastacia1103

@kvetinka75 dobry den, prosim viete odporucit nejake ozaj dobre centrum na laser v NR ? mne roky rastu na brade, mam velke problemy s hormonmi, roky sa liecim, nic mi nepomaha a okrem toho este aj vyzeram ako bradata Conchita Wurst a len si to denne trham pinzetou, zabera to strasne casu a mam tam uz drobne bodky, do spoločnosti uz ani nechcem chodit preto, lebo kazdy mi pri rozhovore nehladi do oci, ale na bradu a krk :( prosim poradte mi, kam ist, aby mi to neposrali, kedze sa jedna o tvarovu cast...dakujem moc moc

@anastacia1103 neporadím ti v Nite, nakolko tam nebyvam ale za mna je epilacia sklamanie, stala strasne vela penazi. Vo stvrtok idem na 6. sedenie v podpazusi a nula bodov, musim sa holit stale ako predtym. Tiez chodim na nohy a takisto o nicom. Tvar je este nachylnejsia, najma co sa tyka hormonov, tam to zabera este menej :( Mne tvar ani nechcu robit, povedali, ze to nebude mat efekt

hopsas
27. okt 2025

@sima338 ja som bola asi osem krát na nohách u Sandry Rozborilovej vraj má nejaký unikátny laser, odvtedy je to už asi desať rokov a chĺpky po poslednom ošetrení zmizli úplne, nebolo potrebné chodiť ani raz ročne na udržiavačku

julinka131993
28. okt 2025
@prosimopomoc

@anastacia1103 neporadím ti v Nite, nakolko tam nebyvam ale za mna je epilacia sklamanie, stala strasne vela penazi. Vo stvrtok idem na 6. sedenie v podpazusi a nula bodov, musim sa holit stale ako predtym. Tiez chodim na nohy a takisto o nicom. Tvar je este nachylnejsia, najma co sa tyka hormonov, tam to zabera este menej :( Mne tvar ani nechcu robit, povedali, ze to nebude mat efekt

@prosimopomoc a akej máš farby chĺpky?

mondolina
28. okt 2025
@prosimopomoc

@prosimopomoc
ja som po 2 sedeniach nemala ani chlp 🙈

prosimopomoc
28. okt 2025
@julinka131993

@prosimopomoc a akej máš farby chĺpky?

@julinka131993 blond...viem, ze blond nechyta ale povedali, ze vidia, ze mam celkom tmavy korienok, tak som verila..je to vychyrena klinika

anastacia1103
3. nov 2025
@mondolina

@prosimopomoc
ja som po 2 sedeniach nemala ani chlp 🙈

ktora prosim klinika ? Dakujem

mondolina
3. nov 2025
@anastacia1103

ktora prosim klinika ? Dakujem

@anastacia1103
Lasoma- Ba