icon

Liečba závratu a nestability pri chôdzi

adulienka11111
1. máj 2022

Zdravim. Ako Vam liecili neurovaskularny koflikt a pocit nestability pri chodzi, zavraty, pocit na odpadnutie? Beriem treti tyzden Betahistin, ale bez ucinku. Nic sa nezmenilo umna, ani o trochu. Co pomohlo Vam, prosim? Neviem uz takto fungovat, ked neustale kdesi padam a stracam sem pod nohami. Dakujem za kazdu skusenost

Strana
z2
micikem
5. júl 2022

@adulienka11111 máte aj únavu? Tá ma veľmi trápi

adulienka11111
autor
6. júl 2022

@micikem ano. Aj unavu mam..nevladzem nic. Mozno je to aj po prekonani covidu, neviem.. ale nevladzem takako pred tymto problemom

erika7272
20. júl 2023

Dobrý chcem sa spýtať že na tieto závraty a na točenie hlavy mi predpísala doktorka tardyferon na chudokrvnosť a magnerot lieky myslíte si že to záberu hneď tie lieky lebo už asi mesiac som takto že závraty a točenie hlavy nestabilita a také ďakujem za odpoveď

araxes
13. nov 2023

@adulienka11111 Dobrý deň, aj vám časom niečo pomohlo ? Mám rok podobne problémy a tiež namne len skúšajú lieky

adulienka11111
autor
14. nov 2023

@araxes stale mam to isté. Ziaden posun ani riesenie

adulienka11111
autor
17. sep 2024

@rawmamka nakoniec v aprili v nemocnici na kontrolnom mr hlavy ziaden konflikt nenasli, dokonca ani na povodnom mr podla ktoreho mi stanovili, ze nv konflikt mam. Cize timonil mi vysadili v aprili. No v centre pre poruchy rovnovahy testy na usi dopadli ok a doktorka sa znova priklonila k diagnoze Nv konflikt , dala mi nato biston 200. Co je to iste ako timonil, ktory mi pocas 2 rokov vobec nezabral. Sami nevedia co mi je. To je na tom najhorsie

adulienka11111
autor
17. sep 2024

@araxes nakoniec v aprili v nemocnici na kontrolnom mr hlavy ziaden konflikt nenasli, dokonca ani na povodnom mr podla ktoreho mi stanovili, ze nv konflikt mam. Cize timonil mi vysadili v aprili. No v centre pre poruchy rovnovahy testy na usi dopadli ok a doktorka sa znova priklonila k diagnoze Nv konflikt , dala mi nato biston 200. Co je to iste ako timonil, ktory mi pocas 2 rokov vobec nezabral. Sami nevedia co mi je. To je na tom najhorsie

adulienka11111
autor
17. sep 2024

@araxes po betahistine mi zistili diagnozu vestibularna paroxyzmia s neurovaskularnym konfliktom, nsto liecba timonilom 2 roky, bez vysledku. Tak ako som vam uz napisala, vysadili mi ho v aprili, lebo na mr v nemocnici ziadny konflikt nenasli A teraz teda znova zacinam ine lieky znova na tu istu diagnozu, co pochybujem, ze zaberu, takze tolko k tomu. Nevedia pricinu. Ja ju tusim: dve vysunute platnicky v krku s utlakom miechy a nervov...no lekari sa nad touto moznou pricinou ani nepozastavia

araxes
17. sep 2024

@adulienka11111 a na základe čoho si myslíte že máte vysunuté platničky v krku ?

adulienka11111
autor
17. sep 2024

@araxes nq zaklade MR mam tento nalez: C4,C5 a C5,C6 vysunute platnicky , a tym padom 4 stupen utlaku miechy a korenov nervov

eliska623
7. dec 2024

@adulienka11111 dobrý deň, chcem sa alo opýtať ako ste na tom momentálne. Tiez mam pocit nestability, zhorší sa mi videnie a v poslednej dobe sa mi to velmi zhorsilo. Mam tiez vysunutu platničku c5,c6, na MR som bola ale pred 4 rokmi. Chystám sa teda znova na neurologiu.

adulienka11111
autor
8. dec 2024

@eliska623 ja som bez zmeny. Na neurlogii s tym nevedia nic spravit, resp tvrdia, ze tie stavy niesu z chrbtice aj ked neurologický dovod tych stavov to tiez vraj nieje. Ze mozno psychika. No ja citim nepohodlie vzadu v krku, stale sa mi tam "nieco posunie"

Strana
z2