Liečba závratu a nestability pri chôdzi
Zdravim. Ako Vam liecili neurovaskularny koflikt a pocit nestability pri chodzi, zavraty, pocit na odpadnutie? Beriem treti tyzden Betahistin, ale bez ucinku. Nic sa nezmenilo umna, ani o trochu. Co pomohlo Vam, prosim? Neviem uz takto fungovat, ked neustale kdesi padam a stracam sem pod nohami. Dakujem za kazdu skusenost
@micikem ano. Aj unavu mam..nevladzem nic. Mozno je to aj po prekonani covidu, neviem.. ale nevladzem takako pred tymto problemom
Dobrý chcem sa spýtať že na tieto závraty a na točenie hlavy mi predpísala doktorka tardyferon na chudokrvnosť a magnerot lieky myslíte si že to záberu hneď tie lieky lebo už asi mesiac som takto že závraty a točenie hlavy nestabilita a také ďakujem za odpoveď
@adulienka11111 Dobrý deň, aj vám časom niečo pomohlo ? Mám rok podobne problémy a tiež namne len skúšajú lieky
@araxes stale mam to isté. Ziaden posun ani riesenie
@rawmamka nakoniec v aprili v nemocnici na kontrolnom mr hlavy ziaden konflikt nenasli, dokonca ani na povodnom mr podla ktoreho mi stanovili, ze nv konflikt mam. Cize timonil mi vysadili v aprili. No v centre pre poruchy rovnovahy testy na usi dopadli ok a doktorka sa znova priklonila k diagnoze Nv konflikt , dala mi nato biston 200. Co je to iste ako timonil, ktory mi pocas 2 rokov vobec nezabral. Sami nevedia co mi je. To je na tom najhorsie
@araxes nakoniec v aprili v nemocnici na kontrolnom mr hlavy ziaden konflikt nenasli, dokonca ani na povodnom mr podla ktoreho mi stanovili, ze nv konflikt mam. Cize timonil mi vysadili v aprili. No v centre pre poruchy rovnovahy testy na usi dopadli ok a doktorka sa znova priklonila k diagnoze Nv konflikt , dala mi nato biston 200. Co je to iste ako timonil, ktory mi pocas 2 rokov vobec nezabral. Sami nevedia co mi je. To je na tom najhorsie
@araxes po betahistine mi zistili diagnozu vestibularna paroxyzmia s neurovaskularnym konfliktom, nsto liecba timonilom 2 roky, bez vysledku. Tak ako som vam uz napisala, vysadili mi ho v aprili, lebo na mr v nemocnici ziadny konflikt nenasli A teraz teda znova zacinam ine lieky znova na tu istu diagnozu, co pochybujem, ze zaberu, takze tolko k tomu. Nevedia pricinu. Ja ju tusim: dve vysunute platnicky v krku s utlakom miechy a nervov...no lekari sa nad touto moznou pricinou ani nepozastavia
@adulienka11111 a na základe čoho si myslíte že máte vysunuté platničky v krku ?
@araxes nq zaklade MR mam tento nalez: C4,C5 a C5,C6 vysunute platnicky , a tym padom 4 stupen utlaku miechy a korenov nervov
@adulienka11111 dobrý deň, chcem sa alo opýtať ako ste na tom momentálne. Tiez mam pocit nestability, zhorší sa mi videnie a v poslednej dobe sa mi to velmi zhorsilo. Mam tiez vysunutu platničku c5,c6, na MR som bola ale pred 4 rokmi. Chystám sa teda znova na neurologiu.
@eliska623 ja som bez zmeny. Na neurlogii s tym nevedia nic spravit, resp tvrdia, ze tie stavy niesu z chrbtice aj ked neurologický dovod tych stavov to tiez vraj nieje. Ze mozno psychika. No ja citim nepohodlie vzadu v krku, stale sa mi tam "nieco posunie"

@adulienka11111 máte aj únavu? Tá ma veľmi trápi