icon

Ľutujete, že ste sa dali zaočkovať proti Covid-19?

30. aug 2021

Lutujete niekto, ze ste sa dali zaockovat proti covidu?

luccija
30. aug 2021

Mala som podobne ako ty a na druhú mi dal lekár, že nemám ísť.mne to pokazilo celé prázdniny, doktori, lieky...takže áno ja ľutujem s takýmto niečím som nerátala.Ale tak či tak sa bojím, že som není plne zaockavana🙂)takže prasti ako uhod

acrobaleno
30. aug 2021

Prečo by mal niekto ľutovať, keď už sa na to odhodlal?

danielita1979
30. aug 2021

@acrobaleno nie je dôvod

ecko80
30. aug 2021

Nelutujem. Dala som sa ockovat z vlastneho presvedcenia, viac som sa bala Covidu a nasledkov po nom. Je mi srdecne jedno, ci druhi su alebo nie su ockovani, nebudem ukazovat prstom ako male decko na politikov a lekarov a neviem koho, ze aha a preco sa oni nedali. Riadim sa odbor. clankami, odporucaniami odbornikov a vlastnym rozumom.

vamajka
30. aug 2021

Ano velmi

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
diewcatqoo
30. aug 2021

Covid som mala a som aj ockovana. Nelutujem, ale vzhladom na najnovsie poznatky, zatial neviem, ci sa dam ockovat aj tretou davkou 🙂

autor
30. aug 2021

@vamajka kvoli NU alebo ine dovody?

nafka0483
30. aug 2021

Ja zaockovana nie som. Planovala som sa ockovat, ale kym sa dostala na rad moja vekova kategoria, tak som otehotnela a v tehotenstve nepodstupujem ziadne ockovanie, cize ani na covid (po konzultacii s lekarkou).

Lutujem teda jedine to, ze som nemala moznost zaockovat sa este pred otehotnenim.

luccija
30. aug 2021

Pozri je táto diskusia úplne zbytočná.Komu nič nebolo a nemá nepríjemnosti nebanuje veď to je logicķe

vamajka
30. aug 2021

Co je NU?

nafka0483
30. aug 2021

@vamajka neziaduce ucinky

vler
30. aug 2021

Nelutujem a za kratky cas pojdem na tretiu davku Pfizeru. Pracujem v zdravotnictve.

pr85
30. aug 2021

@bimbambim Ja som na tom podobne. Mam po 2 davkach Sputnikom a na tretiu, kde urcite nebude dostupny Sputnik, nepojdem. Nie som laboratorna mys, aby som na sebe testoval, co sa stane, ked mam Sputnik a napr. Pfizer.

oblecenie99
30. aug 2021

Nie, a keď treba, pôjdem aj na tretiu dávku. Covidu a jeho následkov sa bojím viac.

viestta
Odpoveď bola odstránená
danielita1979
30. aug 2021

@viestta veď práve

katus226
30. aug 2021

Babka lutuje. Od prvej davky sa nemoze pomaly ani pohnut, dovliekla sa horko-tazko na druhu, ale vraj na tretiu uz nepojde. Behame s nou odvtedy po doktoroch, nevedia si s nou rady 🤷

puklica13
30. aug 2021

Nie neľutujem.. a osobne poznám niekoho kto ľutuje že sa nedal a po prekonaní ma následky...a teraz co?

autor
30. aug 2021

@katus226 a ake ma problemy, ak Ti nevadi odpovedat...

nafka0483
30. aug 2021

Myslim ze to otazka porovnatelna s tym, ci by clovek isiel znovu na operaciu, ci by navstevoval predporodny kurz, ci by isiel znova k chiropraktovi...

Manzelova babka lutuje operaciu kolena, lebo cakala zlepsenie a naopak, ma sa horsie, takze hovorila, ze keby vedela, tak nepojde. Moja babka po operacii oci povedala, ze lutuje ze nesla uz skor, 10 rokov od zakroku, ked sa jej problemy vratili hovori, ze lutuje, ze vobec na neho isla, ze mala nechat oci tak ako mala predtym. Takze aj casom sa nazory menia, aj vplyvom okolnosti.
Pritom mali vysvetlene rizika zakroku, nasledky, atd.

Znama si pochvalovala predporodny kurz, nelutuje ze isla, isla by znova. Druha hovori, ze vyhodene peniaze, ze by uz nesla, ze aj tak jej to v nicom nepomohlo. Dalsia lutuje, ze vyhodila peniaze za drahe olejceky na brucho, lebo aj tak ma strie, ina si pochvaluje, lebo strie nema - a ktovie ci by nemala aj keby sa nenatierala....

autor
30. aug 2021

@viestta rovnako ako neviem predpokladat, ci nebudem mat trvalo poskodene zdravie po vakcine

katus226
30. aug 2021

Bedrove klby a chrbtica. Stále silnejšie lieky na bolest jej predpisuju.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
autor
30. aug 2021

@vlcik1 ano

catherinah
30. aug 2021

Nie nelutujem.

muz26
30. aug 2021

ja lutujem, presne zo spominanych dovodov, citim sa oklamany...zaockovany nemal byt prenasac, teraz uz je..klamali o ucinnosti vakcin ktora je podstatne nizsia ako bolo deklarovane..klamali o 2 davkach, zrazu uz treba 3..klamali o kolektivnej imunite, stacilo 60%, zrazu treba 80-90%..covid pass plati iba na rok, potom co?

3009
30. aug 2021

A vieš či nebudeš mať poškodené zdravie po Covide?

fajnova
30. aug 2021

Už som to tu písala pár krát. My veľmi ľutujeme, že sme nahovorili mamu na očkovanie. Odvtedy sa jej dosť pohoršilo, vysoký tlak, cukor, zavrate. Na žiadnu ďalšiu už nepôjde.

janinah
30. aug 2021

@stormie pani ľutovať nemusí,ak sedí s covidom doma,,bez očkovania ľahko mohla skončiť v nemocnici či na cintoríne..niektorí stále nepochopili čo chceme očkovaním dosiahnuť