Ľutujete, že ste sa dali zaočkovať proti Covid-19?
Lutujete niekto, ze ste sa dali zaockovat proti covidu?
Prečo by mal niekto ľutovať, keď už sa na to odhodlal?
@acrobaleno nie je dôvod
Nelutujem. Dala som sa ockovat z vlastneho presvedcenia, viac som sa bala Covidu a nasledkov po nom. Je mi srdecne jedno, ci druhi su alebo nie su ockovani, nebudem ukazovat prstom ako male decko na politikov a lekarov a neviem koho, ze aha a preco sa oni nedali. Riadim sa odbor. clankami, odporucaniami odbornikov a vlastnym rozumom.
Ano velmi
Covid som mala a som aj ockovana. Nelutujem, ale vzhladom na najnovsie poznatky, zatial neviem, ci sa dam ockovat aj tretou davkou 🙂
@vamajka kvoli NU alebo ine dovody?
Ja zaockovana nie som. Planovala som sa ockovat, ale kym sa dostala na rad moja vekova kategoria, tak som otehotnela a v tehotenstve nepodstupujem ziadne ockovanie, cize ani na covid (po konzultacii s lekarkou).
Lutujem teda jedine to, ze som nemala moznost zaockovat sa este pred otehotnenim.
Pozri je táto diskusia úplne zbytočná.Komu nič nebolo a nemá nepríjemnosti nebanuje veď to je logicķe
Co je NU?
Nelutujem a za kratky cas pojdem na tretiu davku Pfizeru. Pracujem v zdravotnictve.
Nie, a keď treba, pôjdem aj na tretiu dávku. Covidu a jeho následkov sa bojím viac.
@viestta veď práve
Babka lutuje. Od prvej davky sa nemoze pomaly ani pohnut, dovliekla sa horko-tazko na druhu, ale vraj na tretiu uz nepojde. Behame s nou odvtedy po doktoroch, nevedia si s nou rady 🤷
Nie neľutujem.. a osobne poznám niekoho kto ľutuje že sa nedal a po prekonaní ma následky...a teraz co?
@katus226 a ake ma problemy, ak Ti nevadi odpovedat...
Myslim ze to otazka porovnatelna s tym, ci by clovek isiel znovu na operaciu, ci by navstevoval predporodny kurz, ci by isiel znova k chiropraktovi...
Manzelova babka lutuje operaciu kolena, lebo cakala zlepsenie a naopak, ma sa horsie, takze hovorila, ze keby vedela, tak nepojde. Moja babka po operacii oci povedala, ze lutuje ze nesla uz skor, 10 rokov od zakroku, ked sa jej problemy vratili hovori, ze lutuje, ze vobec na neho isla, ze mala nechat oci tak ako mala predtym. Takze aj casom sa nazory menia, aj vplyvom okolnosti.
Pritom mali vysvetlene rizika zakroku, nasledky, atd.
Znama si pochvalovala predporodny kurz, nelutuje ze isla, isla by znova. Druha hovori, ze vyhodene peniaze, ze by uz nesla, ze aj tak jej to v nicom nepomohlo. Dalsia lutuje, ze vyhodila peniaze za drahe olejceky na brucho, lebo aj tak ma strie, ina si pochvaluje, lebo strie nema - a ktovie ci by nemala aj keby sa nenatierala....
@viestta rovnako ako neviem predpokladat, ci nebudem mat trvalo poskodene zdravie po vakcine
Bedrove klby a chrbtica. Stále silnejšie lieky na bolest jej predpisuju.
@vlcik1 ano
ja lutujem, presne zo spominanych dovodov, citim sa oklamany...zaockovany nemal byt prenasac, teraz uz je..klamali o ucinnosti vakcin ktora je podstatne nizsia ako bolo deklarovane..klamali o 2 davkach, zrazu uz treba 3..klamali o kolektivnej imunite, stacilo 60%, zrazu treba 80-90%..covid pass plati iba na rok, potom co?
A vieš či nebudeš mať poškodené zdravie po Covide?
Už som to tu písala pár krát. My veľmi ľutujeme, že sme nahovorili mamu na očkovanie. Odvtedy sa jej dosť pohoršilo, vysoký tlak, cukor, zavrate. Na žiadnu ďalšiu už nepôjde.

Mala som podobne ako ty a na druhú mi dal lekár, že nemám ísť.mne to pokazilo celé prázdniny, doktori, lieky...takže áno ja ľutujem s takýmto niečím som nerátala.Ale tak či tak sa bojím, že som není plne zaockavana🙂)takže prasti ako uhod