icon

Ľutujete, že ste sa dali zaočkovať proti Covid-19?

30. aug 2021

Lutujete niekto, ze ste sa dali zaockovat proti covidu?

Strana
z5
janage
1. sep 2021

@tina4931 všetci boli v rodine chorí a boli na testoch

janage
1. sep 2021

@stefanyj no moja imunita po prekonanom zápale pľúc prekonanom predtým nez vôbec kovid bol, aby bolo jasné, išla akurát tak dolu vodou. Dookola chorá každý druhý mesiac, čo prešlo po chodbe hodinu predomnou som chytila. Dcéra dovtedy ako rybička o pár mesiacov autoimunutne ochorenie (čo pripúšťam môže byť náhoda) Nakazila som sa od nej, dovtedy netušiac, že zápal pľúc sa dá chytiť.
Vedľajšie účinky liekov čo som brala inak boli omnoho horšie ako tie, čo som mala teraz po očkovaní.
Mne raz ZP aj s pobytom v nemocnici stačil úplne.
Pár mesiacov pred ochorením som bola na preventivke a výsledky tip top.

marca12
1. sep 2021

Nelutujem

bikarbona
1. sep 2021

Ja som bola v pohode. Chcelo sa mi tyzden spat, ale otriasla som sa. Na tretiu davku sa mi nechce, ale uvidim teda, aka bude situacia.

katka1389
1. sep 2021

Nie vobec to nelutujem išla som dobrovolne.Len ma mrzi že ludia su velmi zly uz aby sme sa bali povedat že sme zaočkovani....Vsetko je na prd isla som aby som chranila seba aj moju rodinu no zatial to vyzera ze sa vsetci nenavidime....

danielita1979
1. sep 2021

@katka1389 ja to cítim rovnako

stefanyj
2. sep 2021

@janage imunita je ešte stále tajomná a od veela faktorov závislá "vec". Aj imunológovia vedci, ktorí sa roky zaoberajú imunitou s pokorou tvrdia: viem, že nič neviem.

skeblicka77
2. sep 2021

Neľutujem, aj keď odvtedy sa mi opakujú opary-herpesy na ústach, predtým tak raz za 2-3 roky, teraz každý druhý mesiac, no ťažko povedať, či je to vakcínou alebo som dostala v tom čase nové dieťa "klienta" a je dosť náročné. Vstávam veľakrát v noci, cez deň vkuse v strehu, čiže môže byť aj imunita slabšia, väčšia únava, neviem. Ale každopádne by som išla aj na tretiu dávku,všetci sme doma zaočkovaní,samozrejme okrem krpcov pod 12 r

autor
2. sep 2021

@katka1389 ano presne, s tymto s tebou velmi suhlasim.

janage
2. sep 2021

@stefanyj takže sa zhodneme, že vôbec nemusí platiť, že imunita po prekonanej chorobe je lepšia, silnejšia ako po očkovaní.
Čas ukáže.

mojuski
2. sep 2021

Ja neľutujem. Verím lekárom a vedcom

duratlicka
18. feb 2022

Ja neľutujem. Vďaka tomu sme neochoreli ja ani muž, keď to malá doniesla zo školy.

megan777
18. feb 2022

@duratlicka ja som zaockovana dvomi a covid som nedostala a ked som nebola zaockovana tiez nie a bola som s ludmi co ho mali a dalsia vec v rodine je 3krat zaockovany zdravy mlady muz a dostal ho .

gazpalm
18. feb 2022

Nie ,mala som ist na tretiu ale min tt sa covid aj na mna nalepil ,jeden den ma bolelo hrdlo ,inak nic a ani muzovi ,ten ma uz tri

tomikejt
18. feb 2022

Neľutujem vôbec, syn doniesol covid zo školy a ja ani muž sme to nechytili a to pritom muž chytí každý soplik.

lucyloves
18. feb 2022

Mne viacerí hovorili, že ľutujú, kolegyne aj známe… a že už nepôjdu, ale či ich niečo zasa nedonúti na jeseň, keď už niektoré maju dve dávky, netuším…

henrikir
18. feb 2022

nie vobec

leniel
29. mar 2023

ja lutujem. cele tehotenstvo som to odkladala, par dni po porode naklusala na prvu davku a potom cela pandemia ustala a ockovanie uz nikomu nebolo treba... takze ano, lutujem.

Strana
z5