Má niekto skúsenosť s pretrvávajúcou bolesťou hlavy?
Ahojte
Asi mesiac mam bolesti hlavy,ktoré sa prenášali, raz vzadu,raz hore hlava,na boku,na čele, dutiny...v očiach....
Zistili mi zapal dutín
Vybrala som atb ale divna bolest hlavy pretrváva,definovala by som ju ako tlak.
Na urgente mi robili CT,popis ok.
Išla som na neurologiu,kde ma poslal na Rtg ,vraj blokove postavenie chrbtice. Dal mi mydocalm a aulin a predpísal rehabky. Chodím na elektroliecbu, ultrazvuk a termo.
Necítim.ziadnu zmenu,lekár tvrdí, že je to od krcnej chrbtice. Ma niekto skúsenosť,že by ho mesiac bolela hlava od krcnej?
Včera som bola.na apunkture a naprávaní, mala som vysunutych zopár stavcov,bolest pri napravani poriadna,ale bolest hlavy pretrváva .
@alenacseto ocne vysetrenie
@taktotedanie absolvovala som všetko ok
@alenacseto ahoj poprosim ťa čo pomohlo nakoniec som na tom podobne …. Len na ct dutin som nebola som nešťastná …. Či s tym mne pripada ze ako keby ki Zapal cestoval … co pomohla dik za odpived hrdla som 3 bslenia sumamedu jedine vo nasli mycoplazmy pozitvne a to preliečenie …. 🥲
@tanika v podstate mi pomohli až infúzie na krcnu chrbticu....ale vracia sa mi to
@alenacseto ahoj mam to podobne, CT hlava, rtg krcna (3 stavce posunute), MRi hrudna cakam na popis.
Cudne tlaky v hlave, niekedy celo ,medzi nosom,ale nádchu ani iné priznaky nemám.
Prosím ta, zapal dutin ti zistili ORL?
@alegri ano ,robili mi rtg
@alenacseto
@alenacseto už je vám lepsie?
@alegri ale kde....mam obdobia....raz horsie raz lepšie,momentálne horsie...strasne ma boli krk aj hlava
@alenacseto neskutočne 😔 prajem ,aby sa Vám polepsilo

@alenacseto ešte doplním,že ráno keď sa zobudím,je mi nejakú dobu fajn. Ale ako deň plynie, bolest ožíva.