icon

Magnetická rezonancia

boneta
16. nov 2016

Viete mi prosim poradit? Je tomu uz 6 tyzdnov co som absolvovala MR.Doteraz nemam popis.Mam ist vraj osobne za Mudr.On tam ale skoro nikdy nie je.Co robit na koho sa obratit.? Dakujem za rady.

mimac
16. nov 2016

@boneta závisí čoho mag.rezonancia to má byť, môjho kolegu kvôli tŕpnutiu krčnej chrbtice a bolestí hlavy objednali až o 3 mesiace...a nič mu nenašli...

janickadr
16. nov 2016

@boneta 6 tyzdnov je na cakanie vysledku MR neprimerane dlha doba. Treba zistit, pod koho MR pracovisko spada, kto mu "sefuje" (ci primar oddelenia, resp. MR pracoviska, alebo mozno MR spada pod RTG pracovisko, tak pod toho primara RTG a pod.) a obratit sa na neho. Pokial ta odkazuju priamo za lekarom, ktory mal popis vykonat a tento nie je realizovany, je pravdepodobne, ze uvedeny lekar taketo problemy (s dlhym casom popisovania) opakovane. Bezne su MR popisy hotove do par dni, v pripade, ze ich robi externy lekar, tak max.1-2 tyzdne, viac si to celkom dobre neviem predstavit...

danielahamar
16. nov 2016

malý mal po týždni výsledku z MRI, v Leviciach mu ju robili

boneta
autor
16. nov 2016

@janickadr vlastne hned po rezonancii mi dala sestricka cd ze popis bude o 3-4 tyzdne ale uz 6 tyzdnov mi pride teda nie celkom v poriadku.V pondelok sa tam chystam som zvedava....

janickadr
16. nov 2016

@boneta Uz aj 3-4tyzdne je strasne dlho, takze nejaky problem tam zjavne s popismi maju. No treba tam ozaj nabehnut za nejakym sefom, lebo takto to nie je normalne. Drzim palce 🙂

boneta
autor
16. nov 2016

@janickadr dakujem.

tajka1986
16. nov 2016

@boneta ja som cakala na popis z Ruzomberka 3tyzdne,prisiel mi postou...