Mala som halucinácie?
Uz druhykrat sa mi stalo ze v noci ked som sa zobudila tak som videla pred sebou nejake svetielka alebo sa mi zdalo ze husto snezi a zachvilu uz bolo dobre. mam teraz tazsie obdobie. moze to byt z vycerpania? 😞
to nie sú halucinácie, "sneženie" tipujem na krvinky 🙂 aj svetielka sú pomerne bežné, to si už nespomínam čo je.
Ahoj, ja mávam posledné dni to isté, spávam kvôli tomu v obývačke pri telke, tma to zintenzívňuje ...proste v noci sa zobudím a vidím chvíľu so zavretými očami svetielka...alebo také obrazce...niekdy sa mi to stane aj 3 x za noc
@ildiko36 ahoj, prosím, mne sa deje niečo podobné, máš skúsenosti?
A nemate problemy so zrakom? Ja nosim okuliare a moj ocny mi povedal, ze ak by som videla pocas dna prebleskujuce musky viackrat denne, treba prist na vysetrenie. Neviem, ci to moze byt aj v noci.
@siska25 pravdupovediac mám zanedbané očné vyšetrenie už niekoľko rokov...mám nosiť okuliare ale nenosím
@siska25 ja keď otvorím už oči to nevidím, keď chcem hneď potom zaspať tak to vidím...akoby ma to ''vťahovalo" alebo ako to vysvetliť také obrazce krútiace sa...no je to nepríjemné akoby ma to hypnotizovalo...

Napis mi ip