Mali ste niekedy pocit, že blúznite?
Ahojte. Mam otazku. Stalo sa vam uz niekedy ze ste mali z nicoho nic pocit ze vsetko je iba ako sen, alebo ze je vsetko nerealne okolo vas az sa uplne zlaknete ci ste sa nezblaznili? Moj manzel to ma v poslednej dobe dost casto. Ide o nejaku psychicku chorobu? Dakujem za kazdu skusenost.
Vyzerá to na panicku poruchu.
Ano mala....sedim pozeram okolo seba..a preco som tu (nie otazka bytia ) ale preco som v praci a je to naozaj alebo sa mi to len zda je toto realne?
Liecena u psychiatra...mala som to ako jeden z priznakov panickej poruchy...urcite smer lekar
@marlent lenze ja nemam paniku, nepanikarim, nemam strach, ani ze sa mi nieco stane, ani von nemam problem ist, ale skor som mala velmi vypate posledne obdobie (dokonca az soky a vycerpanie psychicke). Panika viem co je, ale taky stav neprezivam, ani pred spustenim tohto. Ja len, ci to moze trvat takto v kuse den po dni to odpojenie, ze to neprestava, len skusenosti zhanam, aby som prave dalej nestresovala, ze uz to neprejde same 🙂
@veriine no u mňa sa to začalo sa tak,že napr. V práci som sa zasekla, nevedela som čo mám robiť, na druhý deň sa má dcéra niečo pýtala a reagovala som až keď na mňa zakričala či ju vnímam, potom som bola napr. V obchode a nakupovala som podľa zoznamu a nevedela som si spomenúť na čo mi to je, teda čo som chcela variť a to s tým autom bolo už posledné. Hneď v ten deň som šla k lekárovi. Po vyšetreniach som sa strážila a riešila som len to, čo bolo prioritné. Prešlo to pomerne rýchlo.odvtedy sa mi nič nezopakovalo

@veriine no vidíš. Práve si zistila príčinu, prečo sa ti to deje. Napriek tomu by som ale vyhľadala lekára a konzultovala to s ním, aby sa niečo nezanedbalo. Ale podľa toho čo píšeš, tak asi musíš veľmi, veľmi ubrať 😉 a začať žiť hlavne svoj život. Mať svoje ciele, svoj pokoj, svoje zdravie, ... Proste nechaj iných nech si žijú svoje a ty sa venuj sebe a svojej rodinke. A nauč sa tešiť z toho čo máš 🙂 Nie si predsa matka Tereza