Mali ste po vyšetrení u gynekologičky a odbere vzorky z pošvy bolesti pri močení?

kacena611
11. jan 2016

Ja som bola dnes u mojej gynekologičky ale no nebola tam a zastupovala ju jej mama. Staršia pani mne nie veľmi príjemná. pozrela má zo spodu a urobila mi nejaký odber tkaniva no nebola to cytologia. Veľmi ma to zabolelo a teraz večer sa neviem ani vymočiť také mam bolesti a ešte k tomu aj trošku krvi. Som v 18tt a rozmýšľam či nemám s tým ísť na pohotovosť. Je to veľmi nepríjemné a bolestivé. 😢 Máte s tým niektorá skúsenosť? Ďakujem za odpovede

zuzka1008
11. jan 2016

Asi ti brala vzorku z krcka maternice, ale skusenost s tym nemam. Mne nic take v tehu nerobili. Zajtra by som jej zavolala a spytala sa na to

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzana76
11. jan 2016

ak ta to naozaj obtazuje, tak skoc na pohotovost, co ak mas zapal mechura a ona tito nejako podrazdila

seahorse27
12. jan 2016

Ano, pohotovost. Mohla ti zaniest infekciu do mocovych ciest, aj ked nechapem, ako sa to da pri gyn. vystreni...ale pri necitlivom pristupe je asi vsetko mozne...aj ked by to malo prebiehat pri maximálnej sterilite. Mne takto zaniesli infekciu po porode pri cievkovani...ale ani za svet si to nechceli priznat, ze kdeze, vsetko bolo sterilne...no jasne. Ake tkanivo ti mohla odoberat? Len z krcka...preco by ti z posvy brala tkanivo? Akurát ta ster na kultivaciu a to neboli vôbec. A takto drazdit krcok v 18.tt mi pride dost riskantne.

anakristina
12. jan 2016

Nebrala nic.kukala kde mas ulozenu placentu a ci sa ti krcok neskracuje.obcas to vysetrenie boli a moze zena zakrvacat.mne to robi kazdy mesiac na poradni.myslim ze ti robili to iste.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre