icon

Mám 165 cm a vážim 37 kg. Ako mám pribrať?

12. feb 2021

Poradite mi prosim vas ako sa da pribrať? Mam dve deti, mam 165 cm a vaha 37kg. Nikdy som nebola tučna ani pribrata stale od mala chuda postava . Mame to vraj v genoch aj rodicia su chudy atd. Ale 37 kg je velmi malo ludia sa zamnou otacaju niekedy ma to velmi stve a som.s toho smutna velmi by som chcela pribrat. Vraj pri detoch sa bohvie ako vaha nezvysi a este ked som stale v strese atd. Ale uz som brala vselijake vitamini a nic nepomohlo. Bola som aj na vysetreniach a vsetko je dobre poradte mi ..

Strana
z3
simsalabim
12. feb 2021

@thewitch tie kvasnicove pilulky sa volali Pangamin.

simsalabim
12. feb 2021

@pandorra Peritol je antihistaminikum...

jelenka84
12. feb 2021

Ja tak reagujem na stres, prestanem jesť a nemám žiadnu chuť do jedla, necítim hlad. Nejde o bežné stresové situácie ale väčšinou hádka s partnerom, každý má iný stresovy spúšťač peniaze práca vztahy... V tom momente ma prepne a jedlo mi vôbec nechýba, kľudne aj pár dní naposledy som za 6 dní zjedla jednu buchtu a čokoládovú tyčinku aj to len z rozumu, pomedzi to sa nútim piť aspoň sladké vody aby som mala z niečoho energiu, ale vôbec necítim hlad, plne si uvedomujem ten stav že je to nebezpečné ale pri predstave že sa najem sa mi dvíha žalúdok, behom pár dní chudnem pár kíl, jedine ako z toho von je upratať si v hlave a vyriešiť "spúšťač" hneď ako sa s partnerom udobrime alebo vydiskutujeme môžem jesť akoby nič. Pokiaľ máš ty pri sebe dlhodobo nejaký tvoj stresovy faktor verím tomu že tú váhu môžeš mať kvôli tomu a ani si to neuvedomuješ, lebo si v tom dlhú dobu a už vlastne ani nevieš čím to začalo, alebo aj vieš ale nevieš z toho von. Skús nad tým porozmýšľať, psychika je veľmi mocná nieje to hanba poprosiť o pomoc, ja si svoj problém uvedomujem ale u mňa to trvá len pár dní a tie 3-4 stratené kilá mi určite nechýbajú, aj tak ich dobehnem hneď ako stres pominie. Si mladá, rieš to pre svoje dobro nie pre ostatných 😉

autor
12. feb 2021

@comika mam 26 rokov

autor
12. feb 2021

@pandorra peritol som brala chut k jedlu som nemala boh vie aku len som strasne bola unavena a stale som chcela spat a pri detoch sa to neda

podmostom
12. feb 2021

Mňa ešte napadlo, ze keď ledva dostaneš do seba pol rožka, skúsiť pomedzi jedlá popíjať nejaké smoothies. Kalórie sa ľahšie vypijú ako zjedia

comika
13. feb 2021

Tak podla mna este len priberies. Ja som mala 40 kg ked som sa vydavala (27r.)

thewitch
13. feb 2021

@simsalabim Naozaj netuším

regi95
13. feb 2021

Ahoj, mamka moja nemala chuť do jedla, skus brať peritol, musí ti to predpísať lekár, ale budeš mať oveľa väčšiu chuť do jedla a častejšie 🙂

simsalabim
13. feb 2021

@thewitch https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/perito...

Je to antihistaminikum, teda liek na alergiu. Ale pouziva sa aj pri nechutenstve. Asi vedlajsi ucinok, ktory si po case vsimli.

brona235
13. feb 2021

Zacni cvicit a kup si gajner. Naberies svalovu hmotu a z gajneru priberies...

ankasek
13. feb 2021

Vymyslená téma. pri tejto výške a váhe by si bola dávno mŕtva.

linalinabizu
13. feb 2021

😳 prajem ti aby si dosiahla zdravu váhu.
moj brat bol cele detstvo jak palica , pchali doňho lieky ,vitamíny, dostaval vacsie davky jedla....a nič...az teraz po 30tke sa začína zaguľaťovať , hlavne v prednej časti. mama je teraz zas na nervy ze ako vyzerá a on sa smeje, ze veď konečne začalo zaberať všetko to co v detstve donho napchala 😂😂😂

dee01
13. feb 2021

@katulastraka a ty musíš byť nejaká obézna kráska...

dee01
13. feb 2021

Skús nejaké kalorickejšie jedlá..ked do teba veľa nevojde, tak nech to je nadupané kaloriami....
ja napriklad neranajkujem vôbec, prvé jedlo mám obed, ráno si dávam len čaj či minerálku....a potom len večeriam...zase sa netreba prežierať, hlavne, aby si dodala vitamíny a energiu, čo potrebuje.....

heln
13. feb 2021

Mne napriklad byvalo rano zle ked som jedla. Mozno ti len rano nechuti, tiez by som nejedla rano chlieb ci rozky. Najskor sa rano napi cistej vody. Potom si daj nejaku sladku buchtu, sisku, donut, vianocku, sprav si k tomu caj, kavu, kakao, nebude to take suche a lahsie to pojde dnu. Pi ovocne dzusy, tam je cukru..... k obedu si daj navyse bielkoviny, syr, vajce.... na olovrant si daj jogurt s nejakymi cerealiami a na veceru masko so zeleninou, cerstvou ci varenou , k tomu kusok opecenej slaninky.... raz za cas mc donald.... tolko moje babske recepty.... a ten pangamin k tomu je dobry napad....

thewitch
14. feb 2021

Aha, zaujímavé 🙂

dee01
14. feb 2021

@vso10 áno super si to napísala..

vso10
15. feb 2021

@ankasek nemyslím si. mala som pri 160cm 44kg a žila som, mala som akú takú silu a málo problémov. pri 37kg sa tiež dá... i keď to je veľmi zlá váha, a verím, že už to spôsobuje nemalé zdravotné problémy... ale nemyslím si, že toto je dôvod prečo by sme si mali myslieť, že to je vymyslená téma ;)

laurika85
15. feb 2021

ahoj, mozes mi kludne napisat, som na tom podobne, mam 38,5 kg a tiez chcem pribrat. Mozme sa potiahnut 🙂

laurika85
15. feb 2021

@ankasek urcite to nie je vymyslena tema. Preco by mala byt?

Strana
z3