icon

Mám 24 rokov a som extrémne unavená

25. aug 2020

Baby prosim poradte nieco na unavu. Mam 24 rokov a extremne som unavena, vstavam cca o 5 rano, doma som z prace o pol 5... chodim spat normalne okolo 22.00 ; ale rano som vecne akoleby ma traktor v noci presiel, nechce sa mi vstavat, proste otraaaaaaas, nechce sa mi. A to nemam deti! Nemam nic ine na plane len chodit do prace a udrziavat domacnost s partnerom. Akooo. Pomoc. Magne b6 berem kazde rano. Neviem uz. Z prace pridem som unavena nic sa mi nechce. Ma ide porazit uz z toho....

Strana
z2
lubina
25. aug 2020

mozno chyba zelezo, mala som taketo stavy, ked mi zistili anemiu. Treba ist na krv a nechat si ju vysetrit lebo 24 rocna zena by nemala byt vecne unavena, nie je to v poriadku urcite.

jaskolka
25. aug 2020

Môže ti chýbať železo, ale zase keď denne vstávas o piatej, a prídeš tiež tak domov, to je v podstate 12 každý deň, to by som už o ôsmej padala do postele. Plus aj duševná práca vyčerpáva, nie je to "len sedenie za počítačom" nech ti pripadne obvod ak vyšetrí krv, či skutočne nie jecram dáky problém. Rok po preventívke sa môže toho dosť zmeniť.

nyusika
25. aug 2020

ja ked nic nerobim, tiez som unavena. chodit do prace (pokial nie si murar, rozumieme si) a starat sa o domacnost je malo aktivit....iba praca a domacnost - to by ma chytala depka.
treba vybehnut von, sat na kavu, na bicykel, zacvicit si.

basska_b
25. aug 2020

Ešte železo si daj. A žihľavový čaj

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
hederamonstera
25. aug 2020

@nyusika malo aktivit? no neviem

nyusika
25. aug 2020

@hederamonstera pisem o sebe.
pre mna je praca a domacnost malo aktivit, dovod mentalne upadat. potrebujem pohyb + spolocnost inu, ako pracovny kolektiv a partnera

lenkakravcova
25. aug 2020

Ahoj, môžem sa opýtať, iné ťažkosti nemáš?
Napr.: - problémy s videním (akoby rozmazané videnie raz za čas, alebo také bodky lietajúce), bolesti hlavy, trṕnutie tela alebo končatín?

kikina84
25. aug 2020

Daj si vysetrit stitnu zlazu u endokrinologa..alebo železo..osobne skusenosti..liecim sa a je mi fajn,unava je prec

peta2202
25. aug 2020

zelezo moze sposobit problemy, ale aj nespravne vyvazena strava nezda sa to, ale ja napriklad cim menej sa hybem tym viacej som unavena.

seblicek
27. aug 2020

@nyusika Najmä keď ide človek von na vzduch tak je to úplne iná aktivita a mňa to energiu dobíja. Myslím, že preto je dobré aj takéto zaradiť 😉

Strana
z2