Mám ísť na operáciu sánky a strojček?
Už neaku dobu rozmýšľam čo so zubami no teraz je to reálnejšie, bola som u viacerych doktorov čo všetci sa zhodli a odporúčali mi strojček. V praxi by to vyzeralo že rok a pol strojček a potom na operáciu sánky plus pol roka strojček.
Keďže ma nepoznáte napíšem v skratke o sebe.
Mám veľmi krivé predné zuby hanbim sa za seba neusmievam sa lebo mi ťahá kútikom dolu teda mám krivý úsmev. Stránim sa ľudí uprednostňujem pár kamarátov, mám problém nadviazať nové známosti sebavedomie nulové.
Kamarátky jedna mi odporúča do toho ísť ak potom túžim že doteraz som myslela len na seba a na rodinu deti teraz by som si mohla splniť "svoj sen" vyzerať ako lepší človek a môcť pekne sa usmievať. Ďalšia hovorí že je to blbosť že veľa ľudí má krivé zuby alebo sú strbavy bez zubov a žijú normálny život. Rodina o tom nevie, manžel raz povie že rob si čo chces ďalší raz že čo vymýšľam či si nemám kam dať peniaze. Veľa podpory pri ňom nemám. Ja som stále na vážkach a neviem čo by bolo lepšie či sa na to dať alebo dožiť si život tak ako vyzerám teraz.

Nechápem, tej dĺžke operácie 4 hodiny, to je fakt dlho, ortognátne operácie trvajú 1-2 hodiny
@ali007 s prehľadom môžu trvať 4 hodiny. Keď jej budú robiť hornú, dolnú, rotácie a možno jej ešte aj bradu spravia. Vtedy sa kľudne vie natiahnuť aj na 6 (môj prípad)