Mám mesačné bábo na JIS a zajtra má ísť domov. Ja som však pozitívna
Prosim poradte, mam mesacne babatko na jiske dnes mu zacal 37t. Zajtra mi ho chcu dat domov lenze dnes sa prislo na to ze som pozitivna. Co mam robit?
@jajanka31 čudujem sa veru, že tak malé dieťa chcú dať domov. Keď som bola v nemocke tak dávali domov najskôr od 2200g aj to nemohlo byť dieťa narodené predčasne. Väčšinou dieťa malo aj ukončené tt keď ho prepúšťali. Je to divné, pýtala by som sa na dôvod. Nie preto, že by som nechcela domov svoje dieťa, alebo skrz daný kovid, ale príde mi to možno aj nebezpečné pri predčasniatku.
A ešte ako čítam, rovno z JIS-ky domov? to už je úplne divné
@sashabb da sa aj rovno z jisky. Ja som bola na izbe matiek a za malou som chodila, potom zvykli ešte par dni dat na sestonedelie ale teda to som sa dohodla ze nechcem, uz som mala aj tak po nom a nemala som problem k malej vstávať.takze tiez len v den prepustenia som sa zbalila ja, isla pre malu na jis a fungovali sme doma v pohode. Ale určite by som nesla domov ak nema ani 2 kg ešte.

@jajanka31 mne ju vybrali z inkubátora keď mala cez 2 kg a potom som tam s nou bola 10 dni ešte aj ja.