icon

Mám navštíviť pohotovosť po špinení a zápche?

kikinky123k
9. aug 2025

Dobrý deň,

Snažíme sa o bábätko, mala som aj krvný domáci test pozitívny. Moja Lekárka má dovolenku po týždni mi prišlo opäť 2sňové špinenie jemné rúžové ale stále mi je zle. 1,5 dňa ma drží zápcha a bolí ma v boku no teraz neviem či je to zo zápchy alebo nejaký problém iného druhu. Myslíte že ma zoberú na pohotovosti kým skončí mojej lekárke dovolenka?

Ďakujem

anna777115
9. aug 2025

Choď na gynekologickú pohotovosť s tým, že ti vyšiel pozitívny test a začala si špiniť a máš bolesti.

cyberk
9. aug 2025

Nesla by som na pohotovost, kvoli zapche by mi bolo trapne tam ist…jemne ruzove spinenie je normalne v zaciatkoch.

ankare
9. aug 2025

@kikinky123k chod na pohotovost. Nech sa vylúči mimomaternicové tehotenstvo minimálne. Držím palce!

kikinky123k
autor
9. aug 2025
@cyberk

Nesla by som na pohotovost, kvoli zapche by mi bolo trapne tam ist…jemne ruzove spinenie je normalne v zaciatkoch.

@cyberk ja práveže netuším či to je kvoli zápche alebo dačo vážnejšie to je to

kikinky123k
autor
9. aug 2025
@ankare

@kikinky123k chod na pohotovost. Nech sa vylúči mimomaternicové tehotenstvo minimálne. Držím palce!

@ankare Ďakujem 🙏🏼 dúfam že to nebude to

kikinky123k
autor
9. aug 2025

Máte niekto skúsenosť ohladne tohto s pohotovosťou na antolskej v BA ?

ankare
9. aug 2025
@kikinky123k

@ankare Ďakujem 🙏🏼 dúfam že to nebude to

@kikinky123k nebude. Len si to potvrdis a upokojis sa. ❤️

rebekabeka14
10. aug 2025

Ja by som išla na pohotovosť . Ja som z troch tehotenstiev nespinila ani raz. Kamoska spinila a potratila. To nechcem strašiť,to len na margo toho ako je spinenie normálne v začiatkoch. Moze byt a nemusí. Ale pre tvoj pokoj určite by som išla

ankare
10. aug 2025
@kikinky123k

Máte niekto skúsenosť ohladne tohto s pohotovosťou na antolskej v BA ?

@kikinky123k ako sa máš?