Mám opuchnutý členok

wilagrande
19. apr 2012

trosku mi pripucha lavy clenok s vonkajsej strany co to moze byt??

ikke
19. apr 2012

@wilagrande lekari dnes neordinuju???

wilagrande
autor
19. apr 2012

@ikke a to musim ist hned k lekarovi???

ikke
19. apr 2012

@wilagrande ak ta to netrapi, neboli a je ti to jedno, nemusis. ale cez internet ti asi tazko niekto poradi, ked to nevidi... sklenenu gulu tu ma malokto. moze to byt vselico mozne, od unavenych noh az po zacinajucu trombozu alebo zlomeninu.

wilagrande
autor
19. apr 2012

@ikke
@ikke tak zlomene to nemam urcite 🙂

strapco13
19. apr 2012

@wilagrande @ikke gratulujem..vylucili ste jednu diagnozu z miliona 😀 😀 😀
ako dlho to je spuchnute? ako to zacalo? boli to? uraz nejaky? zle stupnutie? ine tazkosti? ine ochorenia..hlavne, ciev, svalov, kosti?
farebne zmeny na pokozke? su aj bolesti? obmezdena hybnost? je teplejsi ten clenok ako druhy? uz si mala tazkosti v minolosti podobneho charakteru? v rodine nejake ochorenia?

aj lekar sa ta spyta milon otazok..preco si myslis ze tu ti z jednej kratulinkej vety niekto odpovie, ze co ti presne je? 😒

wilagrande
autor
19. apr 2012

@strapco13 no tak neboli to vôbec opuchnute to je len malinko a mam to vzdy tak k obedu ked dlhsie stojim na nohach rano nie..ani teple to miesto nieje ale niekedy iba niekedy mam pocit ze mi na tej nohe tak stuhne lytko a mam pocit ze tu nohu mam drevenu ..a v rodine co viem nikomu nepuchli nohy a ja mam aj problemy od mala s chrbticou neviem ci to moze byt aj tym mam dost vysoku skoliozu a mam aj ZPS ale asi radsej zbehnem k lekarke lebo sa bojim ako citam na internete ci to niesu cievy :( a aj tebe puchne alebo puchnu nohy?