Mám pocit na odpadnutie a zle sa mi dýcha
Dobry den, prosim nevie mi niekto poradit, uz vyse mesiaca mam pocit ako na odpadnutie, telom mi prejde take teplo, horsie sa mi dycha, no nieco hrozne :( a nie a nie to ustupit. Bola som aj u doktorky, vysledky dopadli dobre, ze som 100% zdrava, ale ja sa tak necitim. Prosim memal niekto nieco podobne? dakujem
@dzeni ahoj ja žijem v zahraničí a mam taký istý problém ako ty z ničoho nič mi príde zle najčastejšie v noci začne mi busit srdce zvýši sa mi TK na 158/100 zatočí sa mi hlava je mi na odpadnutie ťažko sa mi dýcha uplne ako keby som do seba nevedela dostať kyslik cítim strašný tlak bolesť na hrudi mam pocit ako keby som mala hrcu v hrdle ovládne ma úzkosť strach až sa niekedy bojím zaspať že už sa ráno nezobudim raz som si zavolala rýchlu 999 a povedali mi že oni nevedia čo mi je a mam si zobrať taxík a ísť na emergency keď že nie som šofér tak som išla k obvodnemu aby ma poslal na vyšetrenia najprv mi povedal že trpím depresiami ze príčinou môže byť aj stres potom zistili že mám vysoký level cholesterolu v krvi dal mi nejaké tabletky na zníženie ale ja mám tieto stavy čoraz častejšie povinne každý týždeň takže už ani sama neviem čo mi je snažím sa googlit hľadať súvislosť ale na tieto príznaky sa hodia možno 10 diagnóz niekedy si už fakt myslím že som psychopat hypochonder a za všetko si môžem sama
A začínam s diétou s rôznymi cvičeniami na stres kardiocvicenia snažím sa naučiť ovládať svoje myslenie a uvidím či mi to pomôže a držím ti palce lebo viem ako sa hrozne cítiš
@gabrielagabyuk presne je to hrozné.
Aj ja som všeličo skúšala, chvíľu boli fajn a opäť sa to vrátilo. Začínam byť hrozne unavená, prespala by som aj týždeň. Dýchanie stále katastrofa. Neviem čo ďalej
dobry den. Mozno je to histaminova intolerancia. Skuste si vtedy dat nejake antihistaminikum.

@eliska13 no ja ich beriem už štyri roky ale akosi sa mi pohoršil preto sa pýtam. Mam nejaké zdr problémy a strach je môj najväčší nepriateľ v týchto dňoch. Prejavuje sa to hlavne na psychyke. Už neviem ako ďalej fungovat