V poslednom case mavam problem so stolicou, jeden den nic, potom zapcha, potom riedka stolica, potom zapcha, potom nic, potom riedke……. Ked mam taku hustu stolicu je to ok, ked je redsia, su v nej take vlakna. Je to nechutne, komu sa to hnusi ani necitajte dalej prosim. Ked sa ta riedka ako leby roztrhla tak su v nej take vlakna, ked trcia do vody tak sa akoby kyvu. Je to normalne pri takej konzistencii? Alebo to su nejake parazity? Ked mam stolicu tvrdu, nic som si nevsimla.
@viva13 a riesis to nejak?
Bola dom na dvoch gastrach zaver syndrom drazdiveho creva neviem kam dalej 🙁
@viva13 budem musiet ist aj ja, teraz asi netreba vymenny listok tak rovno podjem
Mne nerobili ziadne vysetrenia len palpacne myslela som ze hadicu cez konecnik no este nikdy mi nebola robena
@viva13 a tiet mavas tu stolicu taku ako som opisala?
Ano.tiez myslam zaplatit si v medirexe parazity vysetrit
@daddyasmr lebo boli vianoce
Z hnačky máte podráždené črevo, takže to podľa mňa nebudú parazity, ale odlúpnutá vnútorná vrstva hrubého čreva. Je to bežné pri ulceroznej kolitide a syndróme dráždivého čreva. Takže šup k lekárovi. Čím skôr pôjdete, tým lepšie pre vaše zdravie 🙂 ak budete hľadať pomoc na internete, pokupujete predražené detoxikačné a antiparazitné doplnky, len si tým môžete ublížiť a k tomu budete mať ľahšiu peňaženku.
Probiotiká probiofix dlhodobo, test na okultne krvácanie
@lucik90 mate s tym skusenost?
@lucik90 ono to ani neni hmacka ale take kasovite asi
Mám ulceroznu kolitídu a mala som rovnaké príznaky. Ale nemusíte mať to isté čo ja... Neprajem vám chronické celoživotné ochorenie. Môže to byť len nejaký zápal, ktorý vám po krátkodobej liečbe zmizne a budete mať pokoj 🙂
@lucik90 a ake priznaky ste este mali? Vysledky z krvi byvaju pri tomto ochoreni v norme? Aj crp?
Hnacky.krce.zapchy mavam aj ja 📌