Mám prsia hruškovitého tvaru

sara_e
18. aug 2015

Ahojte maminy. som necelý rok po porode a trápia ma hruškovitého tvaru prsia 😒 skúsila som všetky možné rady,ale nič. Malinkú nedojčím od troch mesiacov. kým som dojčila, mala som o 2 čísla väčšie prsia. ak poznáte nejaký prípravok alebo cvik na ich spevnenie, sem s ním budem rada za všetko 🙂

alaguema
18. aug 2015

@sara_e cvičiť sa má preventívne už počas tehotenstva a ideálne ešte pred ním a aj počas dojčenia. Pokiaľ sú veľmi poklesnuté, veľa na tom asi už nezmeníš.

cup_of_tea
18. aug 2015

@sara_e Pochybujem, že nejakými cvikmi sa dá spevniť popsie, kedže prsný sval je pomerne malý, preto si fitnessky dávajú silikóny.

tanina724
18. aug 2015

A tvoj muž je tiež nespokojný? Napríklad môjmu sa také páčia. Mne zostali také aj trochu ovisnuté, ale celé široké. A môj muž sa divil, prečo ich nemám hore užšie. Nie, žeby sa sťažoval, ale páčia sa mu také. Ja to ani neriešim, cviky veľa nespravia a na silikóny nemám.

sardinka333
18. aug 2015

@sara_e jedine plastika, zakrok...
Po porode a dojčení - nech by to bolo aj pár týždnov to dojčenie tak sa s velkou pravdepodobnostou tvar prs zmení. Kedže si už skusila ,,všeličo,, tak sama vidíš ze to velmi nepomaha...aj moje prsia zažili aj ,,lepšie časy,, ale čo narobím. Na plastiku by som snad naškrabala...ale bojim sa každeho bolestivého zakroku ako ,,čert kríža,, takže lahnuť si dobrovolne pod nož ked nemusím (nie je to operácia na zachranu života, zdravia - apon teda nie fyzického, psychického možno) ) sa mi vooobec nechce.
Ale bude to aj o psychike - ako sa vidíš ty sama ako žena, či sa cítiš príťažlivá - a to nemusí byť len o prsiach a je to aj o podpore partnera, dnes su tí chlapi mediami nasirovaní len samými silikonmi a ,,dokonalosťou,, a pohlad mnohých je zdeformovaný, potom vidia ,,prirodzené,, prsia a su z toho ,,v šoku,,.

sabina1975
18. aug 2015

Mm vzdy tvrdi ze radsej nech mi prsia "ovisaju " ako by mi mal chytat umeliny mam tri deti 40 rokov a posledne dieta dojcim este stale 21 mesiacov takze na mne sa uz prejavuje aj gravitacia