Mám slabú imunitu

anabel2341
18. nov 2021

Ahojte obraciam sa na vás posledný rok mam veľmi slabú imunitu stačí mi keď len otvorím viac okno a už som prechladnuta
5 aj viac rokov mi nebolo nič ani len kašeľ no tento rok som každý tretí týždeň prechladnuta
Môj doktor to nerieši ja mam pocit že mi Chyba nejaký vitamín preto sa na vás obraciam ženy muži vy ktorý ste alebo ste boli často chory čo Vám pomáha na zlepšenie imunity? Ja už som na dne odmedzuje ma to byt stále chorá 😭

kika831
18. nov 2021

@anabel2341 s tymto sa mozte obratit na alergologa- riesia aj problemy s imunitou. Ale prv by som asi zacala riesit dostatocny prisun vitaminov a vela pohybu na cerstvom vzduchu. Drzim palce

anabel2341
autor
18. nov 2021

@kika831 chodím k alergolovi od mala kedže som mala astmu potom sami to stlmilo na 5-6 rokov a teraz zrazu bývam stále chorá musím sa objednať alergolovi kedže minuly rok to nebolo možné :(

kvecinka321
18. nov 2021

Vitamíny C, D, strava je veľmi dôležitá! Chodiť casto von na prechádzky, otužovanie pomáha, rôzne šťavy ako zelerová a podobne. Ak toto všetko je, napriek tomu máš pocit že je niečo zle, treba sa vypýtať za Imunologom.

falbala132
18. nov 2021

Netvrdim ze tvoj problem to vyrieši uplne, ale urcite pomôže posilniť imunitu nieco z tohto: betaglukany, reishi, kolostrum, mumio.
Mala som tiez v lete oslabenú imunitu a sa mi vrátili kvoli tomu prejavy môjho spiaceho ochorenia. Po tyzdni vysokých dávok reishi som bola OK.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
seannice
19. nov 2021

Ja som bola často chorá a odkedy som nasadila CBD kvôli spánku som chorá nebola. Neviem či to je určite vďaka tomu, ale mám aj lepšiu pleť a som pokojnejšia.

natassa2
19. nov 2021

No problemy ktore sa na mna lepili skrz oslabenu imunitu tak tych bolo ajajaj. A pobit sa s nimi nebolo jednoduche, ale dnes som uz nastastie na tom dobre 🙂 Mne dost pomohlo pravidelne uzivanie wobenzymu. Vitaminy su fajn, ale tie su dobre akurat ked si v pohode a chces si to zdravicko udrzat. Ale ked uz su problemy tak je to malo.

hapipa
20. nov 2021

Hlavne rátaj s tým, že imunitu nejde vyliečiť z jedného dňa na druhý, že proste len tak to pôjde. To vôbec nie, väčšinou to je proste beh na dlhé trate, ale teda stojí za to.

enziii78
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anicka176
24. sep 2022

@anabel2341 odporučila by som najskôr tráviť viac času vonku za každého počasia, z doplnkov vit C, D, Imunoglukan, Kolostrum, prípadne aj probiotiká, ak by nepomohlo poradila by som sa s lekárom ohľadom Broncho-Vaxonu, alebo niečo na tej báze... je to na predpis. Inak z hľadiska ORL nosné, krčné mandle nie sú zväčšené alebo nerobia problémy?

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz