Mám strach z výsledkov Sona prsníka.

zuzka565
13. feb 2020

Ahojte. Chcem sa vás opýtať. Bola som na sono prsníkov vrámci peventivky. Zistili mi v ľavom prsníku fibroadenom vs retencna cysta. Odporučil mi Dr kontrolu o 3 mes. Ze sa to bude sledovať. Len sa bojím ci videl správne. A ci to dobre popísal. Mali ste niektorá skúsenosť že vám popísali na Sone niečo úplne iné ako ste mali? Sono mi robil primár radiologickeho odd. A ešte mam jedne problém. Ze ma ten prsník zvykne počas dňa pobolievat. Nie na dotyk ale mam v ňom taky divný pocit. Je pravda ze mam problémy aj s chrbticou. Aj malého nosím stále na ľavej strane. Dr mi povedal ze ma kľudne môže prsník bolieť aj z tej chrbtice. Mam taky strach. Ze cele dni na nič iné nemyslím.

zuzka565
autor
13. feb 2020

A ešte malého som kojila stále iba z ľavého prsníka. Môže ten nález súvisieť aj s tým?

zuzap33
13. feb 2020

@zuzka565 neboj, oni vidia co to je. Mne to rozoznal lekar hned, na jednom fibroadenom, na druhom bohuzial nador. Som onkopacient. Pri naleze kde nie si si isti, robia biopsiu

zuzka565
autor
13. feb 2020

@zuzap33 ďakujem pekne kus som sa ukludnila. Mrzí ma tvoja diagnóza. Držím palce nech to dobre dopadne. Mam ísť ešte 27.3. Na ďalšie sono.

mmoonna
13. feb 2020

@zuzka565 ja si tiež myslím, že keby si neboli istí, tak ti urobia biopsiu.

miskahrncarikova
13. feb 2020

@zuzka565 mne tiež robili sono, nakoľko som si nahmatala hrčku a hneď mi robili biopsiu, nakoľko sa im to nezdalo a je to žiaľ zhubný nádor. Myslím, že oni to poznajú a určite by ta nenechali bez ďalšieho vyšetrenia, ak by mali podozrenie

zuzka565
autor
13. feb 2020

Lebo ako tak preciznejsie mi robil to sono. Ešte raz sa vrátil späť na lavi prsník a pýtal sa ma ze z ktorého som to iba kojila malého. Ja som zdravotná sestra tak sa so mnou aj inak bavil ved robíme v jednej nemocnici. Ale no človek má stále pochybnosti. Ja som si nič nenahmatala ani len na gynde Dr nič nenašiel. Tak preto ma to prekvapilo keď mi to našiel na Sone.

maminatimka
14. feb 2020

@zuzka565 ja mám tiež fibro a chodím iba na kontroly,ale mne radšej orbil biopsiu aby bol 100% istý..