Mám strach zo znásilnenia
Som mladá baba a mám obrovský strach že ma niekto na ulici prepadne a znásilni najmä potom čo sa stalo nedávno a aj kvôli tomu koľkým ženám sa to stalo a mne sa dejú v živote zlé veci tak sa bojím že ma postretne aj toto
Co tak kurz sebaobrany- a nechodit po nociach sam.
Ja ked som bola mlada a celkom k svetu tak som nosila so sebou pistalku a kaser , absolvovala som kurz sebeobrany pre zaciatocnikov
ale bez srandy je vela zlych a chorych ludi ale snaz sa na to nemysliet a urob opatrenia aby si sa citili bezpecne l
Ja som jeden čas nosila slzak. Keď som chodila domov po tme sama.
Netulaj sa sama po nociach a podstatne znižiš riziko.
Nechodit po nociach sama resp v skupinke s niekym
Ak uz musis ist tak napr ja som nechodila nocnou mhd ale taxikom priamo pred byt a vzdy som s niekym telefonovala
Nosila som slzny sprej
Väčšina žien je znásilnená človekom, ktorého poznajú nie pri nejakom prepadnutí na ulici.
Kamarat je instruktor Krav Magy, zenska sebeobrana. Ak chces dam ti na neho kontakt. Nauci ta ako zlozis kazdeho chlapa. Navyse to je aj sranda nakopat zopar guli pocas treningu 🙂
@anonym_autor 80% prípadoch je to doma frajer, otčim, dedko, sused, strýko, dedko,

To je podobne, ako napriklad strach z autohavarie. Ano, tiez sa obavam, ze do mna niekto vrazi, ale neprestanem kvoli tomu soferovat. Ak sa budes spravat primerane zodpovedne a opatrne (to neznamena mat strach ist potme do obchodu), tak riziko nebude az take velke. Nulove nebude nikdy, ale s tym sa neda nic robit.