Mám strach zo zubárov, ale potrebujem si dať urobiť zuby

21. dec 2020

Ahojte
Mám panický strach zo zubárov ale potrebujem si dať spraviť zuby.
Vedeli by ste mi poradiť kde by mi to spravili s uspaním a za prijateľnú cenu?
Počula som že to vedia tak že prídete uspia vás zrobia zuby a ešte v ten deň odchádzate domov.

Za každú radu budem vďačná. 🙂)

majkeel
21. dec 2020

No dnes uz to nie je ako kedysi, ze sa trhalo, vrtalo bez umrtvenia a clovek od bolesti vyskakoval z kresla. Prides, daju lokalnu anestezu, pichnu ti to a skoro nic necitis.
Myslim, ze je zbytocne riskovat celu anestezu, kym nevyskusas aspon jeden zakrok s lokalnym umrtvenim.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
21. dec 2020

tak dúfam, že ti netreba nové auto, lebo ak sa bavíme o "celých zuboch" tak približne takto to vyjde 😀 (už len strojček vychádza okolo 2000, koľko potom zuby)
a druhá vec, nie je to na 1x, tie zuby (náhrady) bude treba vyrobiť, ale to asi vieš

lenka3008
21. dec 2020

To poznám.Tiež som si tým prešla,až pokým som nemala skoro celý chrup v prd...!A k zubárovi ma donútili až neskutočné bolesti.Tak som si dala všetky zuby opraviť,samozrejme ktoré sa ešte dali zachraniť a za ostatné mi nahradil umelými.Teraz už so zubármi nemám žiadny problém.Bola som aj pred týždňom.Zlomil sa mi večer zub a začal pobolievať a tak šup hneď ráno som išla nech ho vytiahne.Injekcia na umrtvenie trocha zabolí ale potom už necítiš nič.A čo sa týka celkovej anestézii tak známy si chcel dať spraviť predné asi 4 zuby tuším a cena bola 3000e.tak si to rozmyslel.

katka281
21. dec 2020

Ahoj, ja som bola na zakroku v celkovej narkoze s tym, ze som rano prisla a nejako o osmej vecer ma prebrali a isla som domov takmer hned. Samozrejme ta niekto musi odviezt, pretoze po celkovej narkoze nevnimas po prebudeni okolity svet a si dost slaba. Cena zalezi od toho v akom stave mas zubky, nikto ti tu nepovie kolko to prave teba bude stat. Mna to stalo cca 7000eur, davali mi 2 zubne implantaty, 2 zuby mudrosti vyberali, niektore opravovali a na vrch nasadzovali mostik. Lacne to podla mna nebude nikde, robili mi to v Dental care Dr.Rosu, pristup mali perfektny, samozrejme potrebujes predoperacne vysetrenia porobit, ci ta vobec mozu do narkozy dat. Mne to za tie peniazky stalo 😊 vstupne vysetrenie aj cenovu kalkulaciu mi spravili zadarmo a potom som sa rozhodla ci do toho idem alebo nie.