Mám syndróm dráždivého čreva a bledú hlienovitú stolicu. Bojím sa rakoviny
Ahoj. Trpím panickou poruchou, mam aj syndróm daždivého čreva, v poslednej dobe mam také problémy. Bledá stolica, taka hlienovita alebo mastná ja neviem, a svetla, žltá. Bojím sa rakoviny pankreasu. Mam síce krvné vyšetrenia úplne v poriadku, no aj tak sa hrozne bojím. Ú doktorky som stále ale tá mi hovorí že mi nič nie je že si to len namýšlam
@8611 to je taký začarovaný kruh. Človek má strach z tráviacich ťažkostí a tráviace ťažkosti zo strachu.. veľakrát za tým býva naozaj vážny zdravotný problém, no a to nie je možné len tak pustiť z hlavy.. ale veľakrát je to práve o tej psychike. Neviem, či si bola niekde na vyšetrení, resp. na akých vyšetreniach, ale určite by som každému človeku s pretrvávajúcimi zdravotnými problémami odporučil zajst za doktorom, lebo na internete zisti akurát tak to, že to môže byť milión veci od najbanalnejsich až po tie najťažšie.. no a pokiaľ to naozaj je psychosomatickeho pôvodu, tak strachu sa tým človek nezbaví.. pokial sa vidíš v tom, čo je tu popísané tak si myslím, že je dosť pravdepodobné, že tvoje problémy budú rovnakého charakteru ako boli/sú napr. tie moje.
@ninusqa_25 ahojj ako ti to nakoniec dopadlo?
@oliv123 ahoj. V pohode už mi nič nie je.
@ninusqa_25 a ako si sa z toho dostala ? Čo ti to spôsobovalo prosím ta ?
@saska00 veľa vecí je v hlave. Zásadne tráviaci systém veľmi spolupracuje s hlavou. Keď si dá človek do poriadku hlavu, trávenie sa upraví. Ale nehovorím že vždy je to ideálne. Aj momentálne mám problém so stolicou. Čakám ale ako to bude pokračovať a ak budú problémy, pôjdem k lekárovi. Ono z 1 až 2 zlých stolíc (nehovorím o krvi to treba riešiť hneď!) asi hneď netreba panikáriť.

Pytaj sa na MR. Ja som mala podobne problemy a zistili mi autoimunitnu chronicku pankreatitidu. Krv aj sono som mala ok. Teraz ma este caka kopa vysetreni a prisna dieta. Drzim palce, nech to nie je nic vazne, ale urcite to nezanedbaj