Ahojte, mám ale že príšerné upchatý nos. Muž mi akurát šiel kúpiť morskú vodu lebo ja už nosom vôbec nedycham.
Normálne ma dievčatá chytá až taká panika že nemôžem dýchať, ale asi je to v pohode však keď ústami sa z hlboká v pohode nadychnem...už som z toho nervózna. Tehotná a mám pocit že niečo na mňa leze
@vanda323 kým nemáš kanvičku, postačí ti aj obyčajná striekačka a slaná voda (tej soli asi tak 9g na 1l vody). Má to podobný efekt. Natiahni si jednu striekačku, ľahni si a pomaly strirkaj raz do jednej raz do druhej dierky. Priprav si ale dosť vreckoviek, lebo hneď ako to dokončíš si sadni. Najprv vytečie ta voda a s ňou sople.
@vanda323 já jsem šla s Muconasalem i na porodní sál, jinak bych se asi udusila. Zkoušela jsem všechno co se "může" a pak se na to vykašlala, protože nezabíralo. Nehodlala jsem udusit ani sebe, ani mimino. Gynekologička zakázala výslovně jen Olynth, a i to jen v 3 trimestru. Malému nosní kapky evidentně nijak neublížily 🙂
@vanda323 Ten Muconasal obsahuje aj eukalyptus, to tak dobre "prerazí" dutiny....
@vanda323 kúp si konvicku na preplachovanie a vyplachni ,na to nasivin kvapky a nos sa uvolni
@vanda323 Ahoj, tak ako sa máš ? Už lepšie ?
@laurika999 Ahoooj, anoooo lepšie ďakujem za opýtanie 😘 A ty sa ako máš?
@vanda323 uzasna vec je toto. Velmi mi to pomohlo. Dufam ze sa skoro vyliecis.
@vanda323 Ďakujem aj ja 🙂. Ja celkom v pohode. Už si doma z hospitalizácie ?
@eeffka Je to nasivin pre deti....joj kúpim si ten čo si odporúčala keď píšeš že je dobrý