icon

Mám zášklby svalov a slabosť

adrigreen
19. jan 2021

Ahojte, mám taký problém, že už vyše mesiaca mi samovoľne šklbe svalmi po celom tele, ale čo ma najviac trápi je moja ľavá ruka, keďže s ňou to začalo takou stuhnutosťou palca a ukazováka a trasením palca pri zohnutí, a tiež porušením jemnej motoriky v ruke a potom ma začalo bolieť aj v bicepse, ramene a lopatke. Cez vianoce to bola taká bolesť, že som plakala a nemohla spať. Celú tú ruku mám takú unavenú a ťažkú a šklbe mi v nej asi najviac, hlavne v svale na strane palca a pozorujem tam aj takú priehlbinu oproti pravej ruke a bojím sa že to je atrofia a že ide o niečo vážnejšie. Bola som na MR krčnej a mám c4-c6 vysunuté o 2mm doľava, napriamenú krčnú lordózu ale žiadnu radikulopatiu. MR mozgu mám tiež čistú. Prosím poraďte.

Mám zášklby svalov a slabosť
Strana
z2
luciac
14. jan 2022

@bavlnkaa
@adrigreen baby ako sa mate? ďakujem

sendy111
15. jún 2023

ahojte mam problem tiez od soboty mam zasklby na palci na ruke a pocit takej nevladnej ruky mam strah co to moze byt

bavlnkaa
28. júl 2023

@luciac ahoj, nebola som tu trochu dlhsie :D ale odpisem aj tak, mozno si niekto rad precita moju skusenost. svalove zasklby mi uplne zmizli a taktiez trpnutie prstov z krcnej chrbtice. Pripisujem to niekolkym veciam - skoncil sa covid, vratil sa stary zivot - dostala som sa do ovela vacsej pohody, brala som rozne vitaminy, hlavne teda magnezko a B vitamin a na krcnu som chodila na fyzio a doma cvicila. Sem tam si kupim Fatru extra, ked citim potrebu trosku doplnit mineraly. A co viac, uz ani neviem 🙂

Strana
z2