Mám zastavené vetry

25. jún 2021

Dámy... Hlásim trápny problém. Doktor google mi samozrejme predpovedal slepé črevo a všetky druhy rakoviny. No v skratke, v stredu som zjedla večer hrášok, je možné aby ma zastavené vetry začali trápiť až dnes? Nič iné dráždivé som nezjedla. Bolí ma brucho v pravej časti. (inak som zdravá osoba, nemám žiadne kamene ani nič s pečeňou)
Ak to neprejde, budem to riešiť aj odborne. Len chcem vedieť či je to normálne. Nemávam problémy tohto typu. 😒 Ďakujem za reakcie.

ckocka
25. jún 2021

Bolesti napravo može sposobovať aj žlčník, ten sa so strukovinami tiež nekamaráti.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danulicek
25. jún 2021

V stredu si zjedla hrasok a odvtedy ta boli brucho vpravo? Utekaj do nemocnice, kým nie je neskoro. mamu mojej kolegyne takto potrápilo slepé črevo… pripadne skus espumisan alebo buscopan, či to nepovolí.

autor
25. jún 2021

@danulicek nie, veď píšem že to len teraz to začalo.

autor
25. jún 2021

@ckocka dala som si pre istotu rowachol, partner ho občas berie. Vraj uvoľňuje kŕče žlčových ciest. Tak ak to nieje žlčník, hádam nič nepokazím.

autor
25. jún 2021

@viestta ďakujem za radu, mala som dnes aj prechádzku. Konečne víkend a ja sa tu budem srať s nejakými vetrami. Ach. 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leskovael
25. jún 2021

@viestta Vyvetras hlavu, vyprdis sa a hned ti bude lepsie 👌😂😂😂 strašne sa smejem na tejto vete, ale áno máš pravdu samozrejme.. Len je tak pekne po lopate a úprimne napísaná a veľmi ma to pobavilo 😂

engel76
25. jún 2021

Mne po brokolici bolo tak zle, ze som sla na pohotovost a tiez reku zlcnik. A boli to len nafuknute creva, ktore bolo vidiet este aj o 3 dni na ultrazvuku. Takze nafuknutie moze trvat aj niekolko dni. No-spa, espumisan, nejake drepy a pomasirovat brucho

autor
25. jún 2021

@engel76 veď toto je najhoršie. Že človek raz za 100 rokov čosi zje a umieram na gauči ako lazar. 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pokemonkaa
25. jún 2021

skus detsky caj na uvolnenie na prdiky, ten pomaha i babatkam

asia83
25. jún 2021

Všeobecné informácie. Kde konkrétne vpravo cítite bolesť? Hore? Dole? Aká je tá bolesť? Bodavá, ostrá, tupá? Kedy cítite bolesť? Aj v kľude či iba pri pohybe? Slepé črevo: ostrá bolesť aj v kľude, pravá dolná časť brucha, nechutenstvo, horúčky, zvracanie. Zastavené vetry: bodavá bolesť v dolnej časti brucha, nafúknuté brucho, bolesť najmä pri zmene polohy tela.

autor
25. jún 2021

@asia83 ďakujem vám za informácie 🙂 Bolelo ma to vpravo v boku a vzadu na chrbte. Dala som si rowachol a algifen a bolesť okamžite odoznela. Myslím, že som nakoniec možno mala len podráždený žlčník. V rodine takúto anamnézu u žien máme. Ja som však s tým nikdy problém nemala. Uvidíme. Nasadím si diétu. (zajtra na oslave budem smutne sedieť a zmurkať 😀)