Mám zdravé korene a aj zuby. Nie sú však rovné

nikapatrik
23. nov 2020

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či sa medzi vami najde niekto s podobnou skúsenosťou. Rozmýšľam nad novými zubami. Teraz mám zdravé korene aj zuby. Trápi má skôr estetická stránka. Nie sú take rovné aj keď zubár vraví že strojcek nie je potrebný a nie sú úplne biele. Chcem sa preto opýtať či má niekto skúsenosti s fazetami alebo s niečim iným, čo by mi mohli pomoct. Proste zuby mám ok ale chcem krajšie 😀 riesil niekto niečo podobne? Ak áno koľko vás to stalo? Ďakujem pekne.

amelia000
23. nov 2020

@nikapatrik tak ak mas zdrave zuby a korene a nemas kvoli zubom psych problemy, tak nedavaj fazery ani korunky. Zaplat si radsej neviditelny strojcek a daj si zuby vybielit.

whatever1
23. nov 2020

@nikapatrik ak máš estetický problém typu príklad- horné dvojky výrazne menšie ako jednotky, alebo prilis veľké medzery medzi zubami, tak by bola fazeta na predných zuboch na mieste. Ak ich máš len trochu krivé a zubár odmieta strojček tak skus iného zubára.

andreatytler
24. nov 2020

@nikapatrik Mne jeden velmi mudry zubar povedal ze je sa treba drzat vlastnych zubov tak dlho ako sa len da. Ziadne umele zuby sa kvalitou nikdy nevyrovnaju zdravym vlastnym zubom.
Ja by som si nikdy nedala vytrhnut zdravy zub len koli estetickym problemom.

simca06022011
24. nov 2020

Strojček

mon29
24. nov 2020

@andreatytler suhlasim maximalne.. ja mam zuby ako tak rovne, ale horna dvojka je mensia dlho som zvazovala upravu a natrafila som na troch zubarov, tvrdili to iste.. niet nad vlastne a zdrave zuby, a jak ma to stvalo😂, ze mi nechcu pomoct, popritom viac sa ani pomoct neda 🤣

andreatytler
24. nov 2020

@mon29 @mon29 Ja som mala hrozne krive zuby. Strojcek sice vela napravil ale vela stale ostlalo. Dvojka vlavo hore je doteraz mierne vzadu oproti jednotke a z urciteho uhla to dost vidno ale za tie roky som sa s tym uplne zmierila. Vobec sa nehanbim za svoj usmev a smejem sa rada. Ta dvojka je ako moje znamienko krasy. Vdaka tomu je moj usmev jedinecny.

mon29
24. nov 2020

@andreatytler presne aspon nie sme tuctove😊teraz pomali kazda jedna vyzera rovnako..zuby jak pravitko, vybielene, tu tam umele, s fazetami..

lucia147852
24. nov 2020

Ja by som to zhodnotila asi tak, že nemáš žiadny problém tak si ho potrebuješ vytvoriť. Buď rada s vďačná za zdravé zuby a že nemusíš investovať 100-ký EUR do ich opravy.

nikapatrik
autor
24. nov 2020

@andreatytler koľko vás vyšiel strojcek? Lebo od 18 už platíme celkovú sumu pokial viem

andreatytler
24. nov 2020

@nikapatrik Prepac ale s tym neporadim. Ja som nosila strojcek ako dieta este za socializmu.