Mám zvýšenú teplotu, spím a som 2x očkovaná
Ahojte od piatku obeda mám zvýšenú teplotu 38-38.5 v piatok poobede som bola na Ag teste v MoMke vyšiel negatívny, cítim sa taká nijaka celý vikend len spim, som 2x očkovaná posledná davka 3/21 takže uz takmer rok, PCR ma odjednali az na stredu... Do stredy mám samozrejme prácu, musela by som si zobrať samozrejme voľno lebo PN mi nedaju kym niesom pozitívna.. Co teraz? Alebo mám len nejaký bežný "sopeľ?"
Podla mna mas na PN narok, ved si chora. Nie vsetko je Covid. Zavolaj doktorke - moja normalne ordinuje , no mnohe vypisu aj cez telefon. A na test pojdes, ked budes mat termin aj pocas PN.
Môže to byť covid, môže to byť obyčajná viróza. Pro omicrone vraj vychádzajú AG testy pozitívne trochu neskôr, čo môžem potvrdiť - syn mal štvrtok teplotu, potil sa, celý deň prespal. Test negatívny. V piatok ráno už bez príznakov, ale test pozitívny. Jeho spolužiak ešte v sobotu sa cítil zle, AG test stále negatívny. Ale im to bolo jasné hneď, lebo v triede všetci okolo pozitívni. Najlepšie by bolo, keby si si urobila doma AG test.
Môžeš mať kľudne aj klasickú chrípku. Takže zavolaj zajtra lekarovi
Moj otec sa citil v novembri zle, siel na antigen, bol negat., no stale sa citil zle, o 3 alebo 4 dni teda siel na dalsi antigen, ten uz bol pozit., hned mu tam aj spravili pcr, s tiez, ako inak, pozit.vysledkom
Však keď si chorá tak beres PN.a to je jedno či máš chrípku či koronu vo rotavirus.ked ti je zle a nedáš to za dva dni tak si nebudeš predsa brat dovolenku na začiatku roka keď máš nárok na PN.vsak pandemicku PN už zrušili obyčajná ostala.Tak volaj doktorke že si chorá nech vypíše pnku
Ak sa citis zle a mas teplotu, jasne, ze ti doktorka da PNku.
Na to predsa nemusis mat test.
Hadam v takom stave nechces ist do prace.
Teraz sme to riesili, syn priznaky, teplota, kasel, ockovany, dva domace testy pozitivne, vcera antigen negativny, dnes uz pozitivny. Neter mala tyzden teploty, testy negativne, az dnes pozitiv. Vraj pri omikrone je problem,ze nie vsetky testy zachytia.
@pininka1 syn testovany len preventivne kvoli skole, po karantene 5 dni, kolajnice ako svet a soplik ma az dnes, inak dalsie nic. Ja mam uz 4 dni upchaty nos a tazobu na hrudi, stekli ma pri dychani a drazdi na kasel, unava. Testy negativne. Uvidime, aky bude dalsi vyvoj, ockovany je len manzel.