Manželovi padajú vlasy

anulienkalenka
28. jún 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Čaute baby, manžela chytila nejaká kríza a je nešťastný zo svojich vlasov (teda z toho mála, čo mu tam zostalo 😀) Vždy mal peknú hrivu, no teraz mu padajú fakt veľa, začali sa mu robiť kúty. Iný zdravotný problém za tým nie je, to máme potvrdené, asi len genetika. Čo s tým? Neviem ani čo čakám, že mi poradíte, nejaký zázrak? 😀 Ako ho donútiť, aby mal rád svoju začínajúcu plešinu? 😀

marinablue
28. jún 2016

@anulienkalenka Aby bol človek šťastný nepotrebuje byť ani vlasatý ani chudý ani krásny ..... Stačí keď má teba 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

tyelde
28. jún 2016

treba mu vysvetliť, že aj pleška vie byť sexi :P alebo ak to začne byť moc viditeľné, nech ide do hola, to sa stratí 🙂

07022007
29. jún 2016

Moj otec je plesaty a je spokojny a dokonca mu to pristane....,nemal ani 30 a uz bol bez vlasov,zvaluje to na mna,ze to ja zato mozem,lebo to zacalo ked som sa narodila :D

sardinka335
29. jún 2016

@anulienkalenka ukáž mu obrázok Bruce Willis, ze ma plešku a jak po nom ženy letia....viem je to slaba utecha, ale tu platí to staré a otrepané,ze dolezitejšie su ine veci a to je zdravie a celkova pohoda a ze treba sa s tým vyrovnat, neriešiť. Moj muz mal podstatne viac vlasov ked sme sa zoznámili a dnes ked sa holí má v strojčeku viac fuzov ako pri strihaní vlasov...hlavu striha na kratučko takze to vobec nie je nejake ,,rušive,, a vobec to nerieši. Asi preto ze ma za sebou 4 operacie kolena a zial hrozi mu časom umely klb takze taketo veci nema čas si ani uvedomovat.
Vlasy sa daju aj transplantovat, nastrelovat ale je to drahy zakrok, všlijake vodičky, mastičky a pripravky neviem či uplne zabrania padaniu vlasov u mužov dane geneticky, hormonalne - medzi 20-30 rokom maju hladinu testosteronu najvyššie. Samozrejme ak by ho to extremne trapilo tak prečo sa neporadit s nejakym odbornikom, dnes uz je mozné riešiť všetko.

mimla
29. jún 2016

Vlasy oholiť a môže začať pestovať bradu. Dá sa aj zapletať 😉

meusicka
29. jún 2016

@anulienkalenka ahoj, moj tatino zacal plesatiet ked mal cca 23, teda fakt skoro, genetika, s tym nenarobis nic. napriek tomu, ked sme chodili so sestrou do skoly, zakazdym moje spoluziacky ochkali prave nad mojim otcom, aky je fesak. 😀 😀 😀 vtedy este pritom plesina a hola hlava ani neboli tak v mode ako dnes.
mozete este skusit, ci zabere, ja som v Yves Rocher videla taku kuru proti vypadavaniu vlasov. mne zabrala. spytaj sa. inac by som to neriesila, mne by to osobne nevadilo. genetika je genetika a ked uz tomu tak je, nechapem, preco si tvoja polovicka z toho robi problem, ved na to mala byt pripravena, ze jeho to tiez asi neobide.

emilia25
29. jún 2016

No oholit sa uplne.aj moj muz ma len vzadu vlasy a aj tie si holi takze je bez vlasov.je to proste genetika.nic s tym neurobi len sa s tym zmierit.mojmu muzovy na to svagor dal nieco ako bahno z mrtvrho mora ale original brane odtial tak muz si to nacapil na hlavu a s tym mu zozlo kopu vlasov co mu este zostalo.takze holit holit holit.

rebeka7501
29. jún 2016

prvá pomoc pri padaní vlasov u mužov

miriam11
29. jún 2016

@anulienkalenka ostava to uz len na tebe, presvedcit ho, ze je pre teba stale velmi pritazlivy, navrhni mu oholit dohola, ak ma pekny tvar lebky, malo by to byt OK.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anulienkalenka
autor
8. júl 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Diki baby🙂 moc ste mi pomohli, niečo už len snáď vymyslím.

erickatt
8. júl 2016

@anulienkalenka zajtra ti nieco odfotim a poslem. U nas pomohlo