icon

Mastodynon kvapky na úpravu cyklu

ematko29
17. apr 2013

žienky skušali ste niektorá kvapky mastodynom na úpravu cyklu.Tam píšu,že sú dobre aj na nedostatočnú funkciu žltého telieska čiže nízku hladinu progesteronu.My síce neplánujeme bábo,ale riešim tento problém tak som zvedavá dakujem

Strana
z2
rianne
12. máj 2015

@zabudnuta a ako dlho sa snazite? aj ja sa citim nejaka nafuknuta ci co :D

zabudnuta
12. máj 2015

@rianne od oktobra a vy?

rianne
12. máj 2015

@zabudnuta no od minuleho roka aprila, ale neda sa povedat, zeby sme sa snazili, nechali sme volny priebeh... stale som si myslela, ze mozno sme sa len netrafili do plodnych dni, ale teraz uz zacinam byt trocha nervozna... kamaratka brala tie kvapky, ale kvoli PMS a neplanovane otehotnela 🙂 sice sa chranili len metodou plodne, neplodne dni, ale predtym im to takto asi 5 rokov fungovalo; cize ona si mysli ze jej kvapky dopomohli 🙂 tak uvidime ci aj nam... verim, ze ano 🙂

zabudnuta
13. máj 2015

@rianne mi sme to tak tiez ze nechame tomu volny priebeh. Ale mi mame aj stazene podmienky tak sa snazim nestresovat. Drzzim prsty a ano je tam zlizka ktora podloruje otehotnenie ;) kamoska ktorej zobrali z jednehk vajecnika je z tych kvapiek v piatom mesiaci 🙂

rianne
27. máj 2015

@zabudnuta Ahoj, tak ako? Ja som si ani nestihla urobit test, lebo mi prisli o den skor... 😒

zabudnuta
27. máj 2015

@rianne ahpj ja som dostala teraz v pondelok. Chodila som na folikulimetriu a povedal mi, ze prasklo nezrele vajko asi... Neviem sa nikde docitat co to... Bola som dnes na krv na hormonalny profil

rianne
4. jún 2015

@zabudnuta aha, no ja este počkám s dr. Teraz mam muža odcestovaneho na mesiac :( takže zasa nič, iba zeby sa podarilo na 10. deň 🙂

rianne
4. jún 2015

@zabudnuta a o nezrelom vajicku som este ani ja nepočula :/

zabudnuta
4. jún 2015

@rianne dakujem za odpoved ja idem zajtra zas na folikulimetriu a zevraj mam nejaky hormon zly tak sa aj bojim co povie ci je to vazne alebo co,

matricia
4. jún 2015

@ana85 ja som to mala na cysticku na prsníku, ale nejako nezaberalo, no po pôrodných nejako zmizla sama🙂

rianne
5. jún 2015

@zabudnuta aha tak to Ti držím palce!! Potom daj vediet ako si dopadla ...

zabudnuta
6. jún 2015

@rianne zevraj mam vyssi testosteron a mozno preto sa nedari vcera som mala velkost vajicka 18 mm v pondelok mam ist na sono a pozrie ci prasklo ale neviem v akej velkosti praska,,,

belasakobylka
6. jún 2015

@ematko29 Ahoj uzivala som ho,cyklus som mala aj predtym normalny,ale myslim ze tie kvapky ti to tam vsetko tak ozivia,neviem ako inak to napisat.proste ze vsetko zacalo pracovat tak ako ma.aj som citila viacej podbrusko a hlien.

ematko29
autor
7. jún 2015

@belasakobylka ahoj tak hoci sme velmi neplanovali tak sa nam pritrafilo milo prekvapko.mastodinom mi nepomohol.mame krasnu dcerku 😀

rianne
8. jún 2015

@zabudnuta ahoj, tak ako si dnes dopadla? Ja mam novinku, 23.5. mi zacala menstruacia, bola krátka, 3 dni, boli sme spolu 30. 31. aj 1.6. a v piatok 5. aj v sobotu som mala spinenie, tak nvm teraz ci to mohlo byť uhniezdenie alebo to bola ovulka...

zabudnuta
8. jún 2015

@rianne ahoj dufam ze to bolo uhniezdenie ;) dopadla som tak ze mam 25mm vajko ktore este neprasklo a kedze posledny styk bol vcera potrebujem aby prasklo kedze muz neni doma 😂 nejaka rada? 🙂

rianne
8. jún 2015

@zabudnuta Hahah :D tak to vôbec neviem, nikdy som o tom necitala, pohľadaj na nete, alebo poskáč 🙂

zabudnuta
8. jún 2015

@rianne 😀 😀 😀 dobreeeee ani ja som to nikdy nepocula a neriesila 😀

vero013
4. sep 2018

Ahojte. Ja som mala taktiez problem s nepravidelnou menstruaciou, zvysenym prolaktinom a znizenym progesteronom + sa snazime o babatko, tak som zacala uzivat Mastodynon a uz po 4 tyzdnoch mi prisla menstruacia na 29. den rano, tak som zvedava co to bude dalej 🙂

Strana
z2