Mastodynon kvapky na úpravu cyklu
žienky skušali ste niektorá kvapky mastodynom na úpravu cyklu.Tam píšu,že sú dobre aj na nedostatočnú funkciu žltého telieska čiže nízku hladinu progesteronu.My síce neplánujeme bábo,ale riešim tento problém tak som zvedavá dakujem
@zabudnuta no od minuleho roka aprila, ale neda sa povedat, zeby sme sa snazili, nechali sme volny priebeh... stale som si myslela, ze mozno sme sa len netrafili do plodnych dni, ale teraz uz zacinam byt trocha nervozna... kamaratka brala tie kvapky, ale kvoli PMS a neplanovane otehotnela 🙂 sice sa chranili len metodou plodne, neplodne dni, ale predtym im to takto asi 5 rokov fungovalo; cize ona si mysli ze jej kvapky dopomohli 🙂 tak uvidime ci aj nam... verim, ze ano 🙂
@ematko29 Ahoj uzivala som ho,cyklus som mala aj predtym normalny,ale myslim ze tie kvapky ti to tam vsetko tak ozivia,neviem ako inak to napisat.proste ze vsetko zacalo pracovat tak ako ma.aj som citila viacej podbrusko a hlien.
@belasakobylka ahoj tak hoci sme velmi neplanovali tak sa nam pritrafilo milo prekvapko.mastodinom mi nepomohol.mame krasnu dcerku 😀
Ahojte. Ja som mala taktiez problem s nepravidelnou menstruaciou, zvysenym prolaktinom a znizenym progesteronom + sa snazime o babatko, tak som zacala uzivat Mastodynon a uz po 4 tyzdnoch mi prisla menstruacia na 29. den rano, tak som zvedava co to bude dalej 🙂

@zabudnuta a ako dlho sa snazite? aj ja sa citim nejaka nafuknuta ci co :D