icon

Máte aj vy zlý stav po operácii očí v iClinic?

zuzana343
21. dec 2020

Zdravím! Hľadám ďalších ľudí, ktorí, ako ja, dopadli zle po operáci očí v iclinic. Ozvite sa na zuzica343@hotmail.com

Strana
z2
palinohavino
20. júl 2022

@primadona zle vidím za šera q tmy a svetelné nápisi dvojmo aj iné predmety

petrahaskova
10. sep 2022

Zdravim, tiež sa pripájam so zlou skúsenosťou. Som rok po operácii a mám strašné problémy so syndrómom suchých očí. Najhoršie rozhodnutie môjho života.
Tiež mi to prišlo ako pásová výroba, a rovnako si myslím, že ma mali zhodnotiť ako nevyhovujúcu, prípadne mi toto riziko povedať. Presne som sa na suché oči pýtala, lebo som s tým už mala skúsenosť. A oni, že môj stav bude úplne rovnaký ako pred zákrokom. Čistý biznis na úkor človeka

zuzana343
autor
10. sep 2022

@petrahaskova velmi ma to mrzi. Skuste terapiu REXON eye. Je to liecba sucheho oka. Trva to mesiac. Su to elektroterapie v intervalovych tyzdnoch a vysledky sa dostavia do 2 mesiacov. Stoji to za tie peniaze. A mozno aj poistovna nieco prispeje. A tiez liek ikervis mi velmi na suche oko pomohol. Tieto dve veci mam fakt overene. Rexon je bezbolestny. Ikervis nie. Prajem vam vela stastia.

torian
9. nov 2023

Zdravím, tiež by som sa chcel podeliť o skúsenosť a to len chcem povedať, že nikdy som nikomu recenziu nepísal lebo každý môže mať deň blbec a rizika pri operácií takéhoto tipu sú vždy, ale po poslednej skúsenosti sa aj ja pridám. Každopádne operáciu som mal 2017, 5 rokov nato sa mi zrak zhoršil, následne bola spravená dokorekcia, kde sa bohužiaľ nevydarilo všetko ako malo. Čiže som chodil ešte dodatočne na nejaké úpravy. To nevravím že nikdy v živote ma tam nezobrali načas .......... . Stále som počúval, že mám proste iné oči a zle sa hoja. V poriadku neviem ako by som si zistil niečo iné a následne mi bolo povedané že oko mi už nemôžu viac zoperovať resp. upraviť. Takže toľko k doživotnej záruke. Momentálne 1,5 roka nato som bol na kontrole lebo sa mi opäť zhoršil zrak, bolesť hlavy a pod.. Prišiel som presne na stanovený čas. Objednal som sa s tým, že som všetko vysvetlil, s tým že som bol upozornený že kontrola bude stáť 25 eur. Prišiel som teda na kontrolu. Najprv že ma majú zapísaného že idem na kontrole po operácií spred mesiaca čo nieje pravda, takže som im vysvetliť čo ako a čakal som ďalšiu polhodinu kým sa niečo začne diať. Konečne po dvoch a pol hodinách som bol vyšetrený, všetko vyzerá byť v poriadku. Záver suché podráždené oči, čiže budem si asi musieť kvapkať oči do aleluja, čo sa samozrejme dá prežiť. Teda sme pristúpili k platbe. Dostal som bloček na 70 eur. Keď som sa pýtal že mi bolo povedané 25 tak iba, že mi proste spravili komplexné vyšetrenie, na ktoré vás samozrejme nikto neupozorní. Ale to som mal asi za presedenie stoličky v čakárni. Suma sumárom ak máte veľa peňazí, veľa nervov a hlavne veľa voľného času vrelo odporúčam iClinic.

primadona
9. nov 2023

@torian keby človek vedel tak by išiel na inú kliniku veru a tiež vám vždy tvrdili, že vidíte na 120 percent? V ktorom meste vás operovali a kto prosím?

tamia111
1. feb 2024

S klinikou iClinic v BB som nebola vôbec spokojná, odflalnute predoperačné vyšetrenie , arogantne správanie doktora, plná čakáreň ľudí a u neho je to v poriadku že si chodí každú pol hodinu zapáliť aj to som povedala asi veľa možno je to každých 15 minút . Kto zvažuje túto kliniku tak si to radšej premyslite, je veľa kliník ktore majú oveľa lepšie recenzie ako táto.

verifikator
19. feb 2024

Klinika v BB nepovie nikomu nie. Vezmu aj pacientov, pri ktorych su rizika vysoke. Su to pre nich len dalsie kusy co zaplatia. Moju mamu tiez takto vzali a operaciou jej spustili iny problem so zrakom. Ked sme to prisli riesit tak reakcia bola taka, ze operacia bola uspesna a to ze vidi horsie, ze to je uz novy problem. Ale ten uz sa neda operovat. Vo veku cca 67 rokov. Najhorsie je, ze vela ludi, ktorych poskodili to neriesi medialne ani sudne a ani sa nepodelia na forach zo svojimi skusenostami. A kto vie ci taky pristup maju len v BB alebo vsetky iclinic na SR.

zuzana343
autor
19. feb 2024

@verifikator podajte trestne oznamenie aj podnet na UDZS

katharina_22
3. mar 2024

@milanm_ bol si v BA alebo BB ?

Strana
z2