icon

Máte skúsenosť s Tarlovovou cystou?

borkovadana
29. mar 2024

Ma tu niekto skúsenosť s Tarlovovou cystou?Dakujem za každú odpoved

janka_23
29. mar 2024

@borkovadana mam ju diagnostikovanu ale nemám žiadnu liečbu ani nič, iba viem ze ju mam

borkovadana
autor
29. mar 2024

@janka_23 no ja som mala veľké bolesti asi od decembra brala som diclofenak mám sedavu prácu tak som si myslela že som len prechladla,bolesť ma budí aj v noci a nakoniec som skončila na urgente s obrovskými bolesťami v podbrušku kde my spravili MR a tam sa to zistilo.Zatial som s tým nikde nebola….

janka_23
29. mar 2024

@borkovadana bolesti som mala aj ja a teraz mi bolesti začínajú znovu. Ja som bola v nových zámkoch, ale to už bolo asi 10 r dozadu. Povedali mi ze na slovensku sa to neoperuje a pri operácii je dosť veľké riziko. Ja som dostala nejaké obstreky ku mieche a uľavilo sa mi

maca2017
16. nov 2024

@borkovadana Ahoj. Mne ju práve diagnostikovali - 24 mm. Že s tým sa nedá nič robiť. Mám skúsiť cvičiť a brať analgetiká. Mam dosť veľké bolesti, v noci je to katastrofa, viem spať iba na boku. Celé zle....

vikiiiiiiii33
23. dec 2024

@maca2017 Dobrý večer, ja mám to iste…. Najväčšie bolesti mám počas spánku…. A bolí vás celý chrbát alebo len spodok chrbtice? Lebo ja mám cystu na pravej strane v krízovej časti (S1), a boli ma z toho komplet celý chrbát a plus aj práva noha….

maca2017
24. dec 2024

@vikiiiiiiii33 Dobrý deň. Ja mam medzi s2 a s3 na ľavej strane. Mam ju ale veľkú 24mm. Bolí to hlavne v noci, budím sa pri každom otočení, na chrbte a bruchu nehrozí spať. Bolí ma celý spodný chrbát v krížovej obladti a viac na ľavej strane, ľavú nohu mám podstatne slabšiu. Akože je to des 😪😪😪😪

vikiiiiiiii33
24. dec 2024

@maca2017 no ja som bola pól roka v tom, že mám Brechterovu chorobu, vlastne preto som išla aj na MRI SI zhybov….. a teraz fakt neviem, k akému doktorovi mám ísť…. Lebo v Nitre som bola už o dvoch neurologickach a bolo to strašne, dali mi Diclofenac a odpálili ma slovami, že vám nič nie je…