icon

Máte skúsenosti s očkovaním proti mykóze ?

marlent
18. nov 2019

Ahoj

Chcem sa spytat naaahodou nemate niektora skusenost s touto vakcinou?
Dakujem

klarka0002
19. nov 2019

@siska53 Ďakujem krásne. Vyskúšam.

jersey87
19. nov 2019

@ptmt1011 tak ten clanok o reci tela nie je uplne od veci. Stacilo mi precitat prvu vetu, co mi padla do oka a sadlo na moju kamosku. Mala stale problemy s mykozami. Kazdy jeden mesiac. Ja som jej aj hovorila, ze je to psychikou. Neverila. Nevidela to, co ja. Ma manzela, co jej stale nieco vytykal, kritizoval ju atd. Stale sa mi na neho stazovala a mne ta mykoza pripadala ako vyslobodenie. On chcel druhe dieta, ona s nim logicky nie. Tak sa to prejavilo mykozou a ziadnym sexom. A cuduj sa svete, vsetky mykozy ju presli, ked si nasla milenca. Citila sa milovana, ocenena a chcela sex.
Ale ci sa clovek vie pozriet na svoj zivot aj kriticky, to uz zavisi od kazdeho zvlast...

luba41
19. nov 2019

@marlent tak sa treba asi vrátit do Afriky😀stres, iná strava, iný partner? fakt sú pohladaj nejakú alternatívnu liečbu, bylinky + strava...ja by som sa tými liekmi tolko nenapchávala, ani probiotika nie sú vždy dobrá volba..a voda? no neviem..a teraz strava tvoja je aká, napr?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
galioska
19. nov 2019

@marlent nemáš celiakiu? Reflux, alergiu? Často to s tým súvisí, nie len cukor, múka...tiež znížiť príjem mäsa a pridať ryby, nech je omega3 v tele viac...očkovanie je blbosť..

galioska
19. nov 2019

@ptmt1011 to akože fakt toto či vtip😉

vlabe
19. nov 2019

Myslíte asi autovakcinu, spomínal mi to môj gynekolog keďže som tiež bola v zacarovanom kruhu... Spýtajte sa vášho najbližšie, určite vám k tomu povie viac...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
galioska
19. nov 2019

@ptmt1011 Tak ako ja nepíšem že to je blbosť, ale vieš ako, všetko v živote nevyriešis, nevyliecis..nie vždy je možnosť niekomu niečo vysvetliť, povedať pre pokoj ,,v orgánoch,,...

marlent
autor
19. nov 2019

@galioska nie nemam vobec ziadne tazkosti alergie neznasanlivosti nic naozaj nic...len toto...ziadne lieky ziadna chorobnost absolutne...maso moc neoblubujem nevylucujem ale nemusim ho...ryby naopak tiez nejem nemozem ich ani citit myslus ze omega3 by pomohlo

marlent
autor
19. nov 2019

@vlabe ano to som myslela...a skusalu ste to ci nie?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
vlabe
19. nov 2019

@marlent zatiaľ nie, momentálne mám 5 mesačnú liečbu tabletami (Jem ich) , preliecit telo od mykoz... Uvidíme ako dopadne...

galioska
19. nov 2019

@marlent omega3 si kúp co najprirodnejsie , keď ryby nemusus

mamutka
19. nov 2019

@marlent a skúsila si aj anionove vložky? Ja som vždy mala mykozu po plávaní, letá boli pre mňa otrasné. Tak som skúsila anionove intimky vždy po plávaní, resp keď som mala mykozu po užívaní ATB a super, klop klop. Mne pomohli, inej nemusia, ale za pokus to stojí. Lekár ich neponúkne, ten potrebuje pravidelne predpisovať maste a lieky, mne toto zabralo a roky mam pokoj. Každopádne prajem nech už to vyriešis a ak máš pocit ze to je z vody, prečo nie? Resp z chlóru?

chrumka333
19. nov 2019

@marlent vyskúšali ste toho naozaj veľa :(...zuby, ďasná máte ok? neliečené kazy? príp. pretrvávajúce zápaly

vlabe
19. nov 2019

@marlent ale tiež som už skúsila všetko, protikvas. diétu, probiotika, enzymi, lokálnu liečbu, samozrejmosť je bavlnené, zehlene spodné prádlo,... Takže presne viem o com píšete...

marlent
autor
19. nov 2019

@chrumka333 zuby mam v poriasku aj som vzdy mala...pravidelne preventivky...naozaj absolutne ziaden iny zdravotny problem nie je...aj menstruacia na den presne tam stery preventivky ok proste fakt vsetko v poriadku

marlent
autor
19. nov 2019

@mamutka tie som skusala ked som bola este nast-rocna a teda vtedy to az takto casto nebolo ale rozdiel som nebadala vtedy za tie roky urcite presli zmenami a su isto ine ako vtedy tak ich skusim mozno vystreli a zafunguje...
Neviem ci ten chlor moze mat taky vplyv to je len mozno ze v afrike voda bola bez chloru a nemala som ju tam ani raz

marlent
autor
19. nov 2019

@vlabe mne tu este baby poradili v minulosti vyhodit vsetko spodne pradlo a po liecbe kupit nove aby nejakou nahodou na nohavickach neostalo ale ani to nepomohlo...
Ako sa prosim volaju tie lieky co dlhodobo uzivate?

ariannazara
19. nov 2019

@marlent som natom podobne už má ide šľak trafiť od pôrodu každý 2 týždeň 😥

marlent
autor
19. nov 2019

@ariannazara presne ja som pisala pred porodom to bolo casto ale po porode to je uplny nonsens

vlabe
19. nov 2019

@marlent som mimo domu, ale mam pocit ze fluco sandoz... Najprv prvý mesiac každý týždeň jednu tbl, teraz jednu každý mesiac... Ono problém nemusí byť len dole... Ale v tele a tam sa to prejavuje...

marlent
autor
19. nov 2019

@vlabe ja mam takto ako spominas prokanazol pevy krat 2 rano 2 vecer a dalsie mesiace vzdy v den menstruacie...a teda fungivalo to 3 mesiace...edte stale mam myslim ze na 2 dalsiw mesiacw takze aj pocas liecby je to na h....

klinger
19. nov 2019

@marlent mam podobny problem, tiez uz asi 10 rokov, takze presne viem ako ti je. Ja som proti ockovaniu, ale teda v tomto pripade by som aj to riskla... Skusila som asi vsetko od diet, prirodne doplnky, masticky. Mne zabera prokanazol aj fluco sandoz aspon ciastocne, teda po nich mam cca 4 mesiace pokoj. A ked pouzijem pri co len naznaku cajovnikovy olej, tak to niekedy zastavim. Ale zatial som mala vzdy len jednorazove davky tych liekov, nie dlhodobu liecbu ako pise vlabe. Raz som nasla clanok v novinach, ze existuje aj alergia na kandidu a vtedy to ma rovnake priznaky, ale treba to riesit s imunologom. Tak som sa teda objednala na imunologiu a uvidim co mi povedia. Pred rokmi som toto uz na imunologii riesila, ale nie ako alergiu, ale zistili mi znizenu bunkovu imunitu, tak na tu mi dali lieky, ale na mykozy to moc nezabralo. Gynekolog, ked som sa pytala na vakcinu o ziadnej nevedel, ukazal mi len volno predajny candivac, ktory som skusala uz pred par rokmi. Inak mne uz ani stery nevychadzaju pozitivne, preto rozmyslam o tej alergii...

vlabe
19. nov 2019

@marlent popravde tiež niesom "fit" je to druhý mesiac liečby, ale je to o niečo lepšie... Každopádne určite sa u gyn informujte ohľadom tej autovakcíny

vlabe
19. nov 2019

@marlent ešte dodám že ani ureu nemám, vraj by mohla byt príčinou, ale testy mam negatívne