Máte skúsenosti s očkovaním proti mykóze ?
Ahoj
Chcem sa spytat naaahodou nemate niektora skusenost s touto vakcinou?
Dakujem
@ptmt1011 tak ten clanok o reci tela nie je uplne od veci. Stacilo mi precitat prvu vetu, co mi padla do oka a sadlo na moju kamosku. Mala stale problemy s mykozami. Kazdy jeden mesiac. Ja som jej aj hovorila, ze je to psychikou. Neverila. Nevidela to, co ja. Ma manzela, co jej stale nieco vytykal, kritizoval ju atd. Stale sa mi na neho stazovala a mne ta mykoza pripadala ako vyslobodenie. On chcel druhe dieta, ona s nim logicky nie. Tak sa to prejavilo mykozou a ziadnym sexom. A cuduj sa svete, vsetky mykozy ju presli, ked si nasla milenca. Citila sa milovana, ocenena a chcela sex.
Ale ci sa clovek vie pozriet na svoj zivot aj kriticky, to uz zavisi od kazdeho zvlast...
Myslíte asi autovakcinu, spomínal mi to môj gynekolog keďže som tiež bola v zacarovanom kruhu... Spýtajte sa vášho najbližšie, určite vám k tomu povie viac...
@marlent a skúsila si aj anionove vložky? Ja som vždy mala mykozu po plávaní, letá boli pre mňa otrasné. Tak som skúsila anionove intimky vždy po plávaní, resp keď som mala mykozu po užívaní ATB a super, klop klop. Mne pomohli, inej nemusia, ale za pokus to stojí. Lekár ich neponúkne, ten potrebuje pravidelne predpisovať maste a lieky, mne toto zabralo a roky mam pokoj. Každopádne prajem nech už to vyriešis a ak máš pocit ze to je z vody, prečo nie? Resp z chlóru?
@marlent vyskúšali ste toho naozaj veľa :(...zuby, ďasná máte ok? neliečené kazy? príp. pretrvávajúce zápaly
@chrumka333 zuby mam v poriasku aj som vzdy mala...pravidelne preventivky...naozaj absolutne ziaden iny zdravotny problem nie je...aj menstruacia na den presne tam stery preventivky ok proste fakt vsetko v poriadku
@mamutka tie som skusala ked som bola este nast-rocna a teda vtedy to az takto casto nebolo ale rozdiel som nebadala vtedy za tie roky urcite presli zmenami a su isto ine ako vtedy tak ich skusim mozno vystreli a zafunguje...
Neviem ci ten chlor moze mat taky vplyv to je len mozno ze v afrike voda bola bez chloru a nemala som ju tam ani raz
@marlent som natom podobne už má ide šľak trafiť od pôrodu každý 2 týždeň 😥
@ariannazara presne ja som pisala pred porodom to bolo casto ale po porode to je uplny nonsens
@marlent mam podobny problem, tiez uz asi 10 rokov, takze presne viem ako ti je. Ja som proti ockovaniu, ale teda v tomto pripade by som aj to riskla... Skusila som asi vsetko od diet, prirodne doplnky, masticky. Mne zabera prokanazol aj fluco sandoz aspon ciastocne, teda po nich mam cca 4 mesiace pokoj. A ked pouzijem pri co len naznaku cajovnikovy olej, tak to niekedy zastavim. Ale zatial som mala vzdy len jednorazove davky tych liekov, nie dlhodobu liecbu ako pise vlabe. Raz som nasla clanok v novinach, ze existuje aj alergia na kandidu a vtedy to ma rovnake priznaky, ale treba to riesit s imunologom. Tak som sa teda objednala na imunologiu a uvidim co mi povedia. Pred rokmi som toto uz na imunologii riesila, ale nie ako alergiu, ale zistili mi znizenu bunkovu imunitu, tak na tu mi dali lieky, ale na mykozy to moc nezabralo. Gynekolog, ked som sa pytala na vakcinu o ziadnej nevedel, ukazal mi len volno predajny candivac, ktory som skusala uz pred par rokmi. Inak mne uz ani stery nevychadzaju pozitivne, preto rozmyslam o tej alergii...

@siska53 Ďakujem krásne. Vyskúšam.