Máte skúsenosti s operáciou bedrových kĺbov?

ch_flame
30. jún 2020

ahojte .. chcem sa opýtať, či sa tu nájde človek ktorý má skúsenosti
s operáciou bedrových kĺbov v Martine (martinskej fakultnej nemocnici)
mám tam ísť na operáciu .. tak by som chcela zistiť nejakú recenziu, čo sa týka operácie, ako ste to prežívali po operácií a ako dlho trvalo kým ste sa postavili normálne na nohy (bez barlí) ďakujem za každé info (:

helena1982
30. jún 2020

idu ti menit cely bedrovy klb? kamoskina mamina tam bola, chvalila si velmi vsetko, len po operacii hlavne opatrne co sa tyka chodenia na wc, aby sa nahodou nieco nestalo, aby nevyskocil alebo cosi podobne, tak by ti bolo najlepsie si potom zaobstarat domov taku tu vyssiu misu na wc ;) sedatko ;)

katka2678
30. jún 2020

@ch_flame synovi tam menili klb asi 4 roky dozadu a maximálna spokojnosť.Barle určite istu dobu budete musieť mať nepamätám si presne ale tuším minimálne 6 týždňov ich mal

miskooo1987
30. jún 2020

@ch_flame babke tam menili kĺby cca 2005. Pomohlo, celkom pekne to rozchodila aj bez opory vedela. Pochvaľovala si starostlivosť, a nepredpokladám že odvtedy išli dole... pozila si s nimi do 2017

zuzi56
30. jún 2020

Brat tam bol tiež a chválil si,

lyan
18. apr 2022

Ahoj ja mám vrodenú diagnózu bilaterálna displazia bedrových kĺbov koxartroza 3 stupňa. V roku 2017 mi operovali ľavý bedrový kĺb a menili mi komplet titanovú protézu tzv. TEP a aj moju o 2 cm skrátenú nohu mi predĺžili. Pobyt v nemocnici trval cca 8 dní, na druhý deň po operácii prišla rehabilitačná sestra doniesla mi barle a musela som vstať a chodiť. Celková rekonvalescencia uzdravenie a zotavenie trvalo u mňa cca 5-6 týždňov s pomocou barlí. Potom som ešte podstúpila kúpeľný a liečebný pobyt zameraný na pohybový aparát, ktorý mi uľahčil a urýchlil moje uzdravenie. Táto operácia mi jednoznačne zlepšila a zvýšila kvalitu a úroveň života a hlavne teraz žijem bez bolesti. Môžem len odporučiť tým ktorí váhajú podstúpiť takúto operáciu.

mirka292
5. máj 2022

@lyan prosim Vas, kde Vas operovali?

lyan
27. okt 2022

@mirka292
Zdravím operovali ma v Taliansku v meste Brixen keď som tam dlhodobo žila.