Máte skúsenosti s vysokým pulzom?
Mozem sa spitat kto ma skusenosti ked mam visoke pulzi
Ake vysoké pulz máš? Ako často?
@lenkapompova koľko máš vysoký pulz,ja som mala normálne tabletky a v pohode
Vysoký pulz mozes mat z bolesti chrbta, zo stresu z čohokoľvek...
@lenkapompova ake hodnoty? V klude?
@minenkak beries lieky na tachykardiu?
@lubkovaandrejka nie
@lubkovaandrejka ja mam pulzi v klude aj 110
@minenkak mavam ja pulzi aj 130
@zuzika87 mam aj celi den take pulzi 110
Tak chod k lekarovi. My ti ako pomozeme?
@minenkak ja ties beriem tabletki no znizi sami na 97 potom zase mi skoči na 111
@iwesska ja sa len pitam kto ma stim skusenosti
@iwesska ja stim chodim ja sa len pitam
@lenkapompova a ake tabletky beries?
@lubkovaandrejka metoprolo
@lenkapompova podla mna mas nizku davku,skontaltuj sa s lekarom a povedz mu o tom. Mozno ti ju navysi
@lubkovaandrejka ano už beriem 25 cele si davam bola som aj na echo višetrenie na kardiologiu doktorka povedala že tam nevidi nič take co bi tam nemalo bit este idem na holter 30 teras 24 hodin doktorka si misli či mi asi nechiba železo
@lenkapompova A to ti nerobili odbery este? To ti mal obvodny spravit skor,nez ta tam odoslal. Stitnu zlazu mas vysetrenu? Lebo metoprolol zabera dobre a rychlo,tam by nemal byt problem,ja tiez uzivam. Ale zalezi aj ci nemas vela stresu,ci sportujes,to vsetko ma na to vplyv.
@iwesska robil mi višetrenie na štitnu zlazu mam v poriadku nemam štitnu žlazu
@lenkapompova prave že ja som v strese lebo ja sa ĺiečim na depresiu ale nerobilo mi to len teras to začalo
@iwesska vi ties beriete take tabletky
@lenkapompova mozem sa spitat ci sa tiež liecite na pulzi
@lenkapompova sama seba sa pýtaš??? inak si kompletná?
@lenkapompova daj si spraviť echo srdca. Ak bude v poriadku tak smer psychológ.
@niki78281 echo mam poradku akurat že mam draslik niski beriem nato tabletki este mi budu robit visetenie na zelezo a horcik a daju mi holter 24 hodinovi teras 30
@lenkapompova chýba ti vitamín Y 🤦♀️😃
@petracandle urcite uvidim ked mi budu brat krv nato železo a horčik lebo stoho mam bušenie srdca aj visoki pulz
To mas z tej gramatiky. Ty si sem uz pisala, ze? Pod inym nickom. Tu gramatiku si pamatam.
@stanulienkat neviem ale ja som pisala tu ohladom pulzi o bušenie srdca
@lenkapompova a co si sa dozvefela z minulych odpovedi ohladom "pulzi o buseni srdca"?
Naco zaklafas 20 tem? Chod k lekarovi, alebo psychiatrovi.

Velmi sa bojim stoho tie pulzi mam visoke