icon

Máte skúsenosti so žalúdočnými problémami v Turecku?

1. aug 2024

Dobry den, ideme prvykrat s detmi do Turecka a zacinam byt trosku nervozna, kedze vsade citam a pocuvam, ze mnoho ludi ma v Turecku zaludocne problemy. Egypt som zavrhla, kvoli tomuto a teraz neviem… mam pocit, ze je to v Turecku rovnake. Ludia koncia na infuziach…
My nejedavame na dovolenkach hlava nehlava, zuby si umyvame v balenej vode… snazime sa nepit ladove… a uzivame probiotika. Zatial sme boli len Chorvatsko a Grecko a tam sme problem nemali…
Aka je vasa skusenost?
Dakujem

Strana
z2
marth16
1. aug 2024

Ja som človek ktorého dokáže chytiť hnačka aj keď sa napije na návšteve vody 🤣 a v Turecku to bolo úplne ok.

miskakyska
1. aug 2024

Srajdu si donesieš aj z 5⭐Horizontu v Tatrách...

dajulka01
23. júl 2025

Minuly rok Turecko - zápcha cely tyždeň že som si po 3 dňoch davala laxativa no nepomohli…muž mi nosil kdejake kombinacie pd zmrzliny s pivom melonom len aby sa to pohlo a nič😀 asi lepšie sa vypeazdniť ako byť zapečena😂

tinusch
24. júl 2025

Minulý rok v Turecku všetko ok, tento rok syn (15r.) skončil na infúziách - norovírus. Pred dovolenkou sme mesiac užívali probiotiká, na dovolenke pili len balenú vodu, aj zuby umývali s balenou vodou. Kľudne to mohol dostať na letisku alebo v lietadle, keďže ho to chytilo 2.deň dovolenky. Cez noc vybral 3infúzie, na druhý deň nás pustili z nemocnice a už bol fit.

Strana
z2