icon

Modriny po celom tele

sweet20
28. jan 2023

Ahojte, tento týždeň som objednaná ku obvodnej na preventívu, sem som si len prišla po radu, či ste sa s niečím takým už stretli. Už dlhšie pozorujem na sebe, že sa mi robia modriny. Nejak som tomu nevenovala pozornosť lebo ani neviete kde sa buchnete a sup modrina. Ale posledný mesiac pozorujem, že sa mi robia len tak. Večer sa poobzerám , ráno sa zobudím a niekoľko nových modrín mám. Už si to ako debil aj fotím, že kde mám poslednú 😂. Mám modriny aj po rukách, nohách ,lýtkach.. fakt hocikde. Najhoršiu čo momentálne mám a sa mi spravila včera ráno, je táto čo je na fotke, to je na stehne. Práve teraz som si našla ďalšiu, krorú som ráno ešte ani nemala na kolene. Neviem či to môže mať s tými modrinami nejaký súvis aj to, že sa neviem od puberty zbaviť vyražiek na dekolte a celom chrbte. Teraz mám 22 rokov a už neviem čo s tým. Dúfam, že sa na preventívke niečo vyrieši. Keď sa aj buchnem niekedy a spraví sa mi modrina tak ma to na tom mieste bolí keď si na to pritlačim ale tieto modriny sú úplne necitlivé? Už si až namýšľam či nemám nejakú alergiu alebo čo.

Modriny po celom tele
Strana
z2
nikkas
5. apr 2024

@sweet20 prosím ta ako si dopadla z coho to bolo

sweet20
autor
6. apr 2024

@nikkas neviem.. lebo uz sa mi to nerobi

sweet20
autor