Modriny po injekciách. Môže bolieť po 4 mesiacoch?

marry184
28. jan 2010

Ahojte, ja som sem pisala naposledy velmi davno, kedy som sa bala ze budem tehotna lebo mi meskala menstruacia. Vtedy mi vela z vas dost poradila. Tento moj novy problem vlastne suvisi trocha s tym starym.
Tehotna som nebola, teda niesom, ale vtedy som bola na vyvolavačke(vyvolavacej injekcii aby sa dostavila menstruacia) ta zabrala. Po tej vyvolavačke ktora sa dava asi vecsinou do zadku som nemohla par dni poriadne chodit ani spat. Strasne ma to bolelo. Už som pred tym mala taku injekciu ale vtedy to nebolo az take hrozne. Urobila sa mi na tom mieste skareda modrina, ktora dost menila farbu. Myslim že to nieje až taka neobvykla vec.
Lenže bolest mi ustupila a modrina neskor tiež. Všetko bolo v pohode až do teraz. Znovu ma začalo boliet presne to iste miesto kde bola vpychnuta ta injekcia a kde bola ta skarda modrina a pritom to je asi 3-4 mesiace od tej injekcie. Nemam tam ziadne viditelne znak po modrine, len som si všimla že je este vidno bodka, teda taka malička chrastička po vpichu injekcie.Je možne ze by ma ta modrina,ktora tam nieje vidno zacala znova boliet,alebo možem mat niečo zo svalom??
Dakujem za vase odpovede a nazory s pozdravom Marry😀D

mrka2
28. jan 2010

ked sa ti urobi modrina po injekcii,tak to moze byt nieco so zrazanlivostou krvi. dala by som si to vysetrit. ja mam to iste... 😅 urobia sa mi modriny po ihlach a doktor vravel,ze to treba vysetrit a ked mi odobrali vzorku,tak vyslo,ze mam zlu zrazanlivost krvi. ale toto sa mi nestalo,ze ma boleli vpichy po 3 mesiacoch,tak s tym ti neporadim. 🙂

xpetka1x
28. jan 2010

niekedy staci len po vybrati ihli riadne zatlacit vatou a drzat to miesto vpychu aspon 5 min aj to pomoze proti modrine