Moje telo sa zbláznilo
Zdravím nerozumiem čo sa za posledné 2 mesiace udialo s mojim telom ale mám pocit ze sa zbláznilo.
Najprv to začalo trasenim nôh, bolesti hlavy, bolesti brucha, nechutenstvo atd
Pochodila som všetky vyšetrenia gastro, neurológ, gynekológ, pľúcne, Kardiológ, štítna žľaza, CT mozgu, odbery srdca, test na zrazanlivost, odbery krvi, odbery minerálov a všade mi bolo povedané že som zdravá nikde nič.
Tlak mám s tých nižších a pulz tiež v norme, chrbticu mám taktiež v poriadku. Pred týmto všetkým som bola úplne ok,športovala som veľmi často. No posledné 2 mesiace len ležím a čakám kedy mi už bude dobre…
Lieky neberiem žiadne len nejaké vitamíny.
Stalo sa niečo take niekomu z vás a viete mi pripadne pomôcť ako sa z toho dostať?
inac bola tu taka tema osobitna ohladom toho vynechania menzesu, ozvalo sa tam asi 30 báb, a tak 2/3 tam opisovali problemy s cyklom co si spominam
@zmrzlinka2021 bez ohľadu na to, či tu covid bol ľudia zomierali na chripku - mladí aj deti, samozrejme aj tí starí .. Bezohladu na to či tu bol covid ľudia zomierali na zápal pľúc....
@zmrzlinka2021 to je mozne, ale ze zomru 2 bratia v rovnakom case?
@luluklo1 ono vo vseobecnosti asi nebol dobry napad to aktivne sportovanie po vakcine, to sa neodporuca celkovo, takze mohla si sa takto nejako oslabit, spustit si nieco. tvoj mlady organizmus si s tym urcite casom poradi, odoznie to, len moc sa nepozoruj a kup si v lekarni Magnosolv 🙂
@poopsie ved ja to nepopieram, vzdy ludia zomierali aj na zapal pluc, aj ine diagnozy, ale preco nechat ludi zbytocne umriet na covid, v tom ja zmysel nevidim
@falbala132 mozne je vsetko, ale az pitva ukaze realnu pricinu. Okrem toho vacsina "pribehov" je v style "moja znama pozna jednu rodinu..." - cize vo vacsine prpadov ide o klamstva, prifarbene veci, mozno su tam aj odlisne diagnozy umrtia. Zasadne ludia ktori su proti ockovaniu "poznaju desiatky mrtvych a zdevastovanych ludi". V mojom okoli sme takmer vsetci ockovani, nikto okrem horucky v par pripadov, nema ziadne vazne dosledky. Ale neockovany jedinec ich pozna desiatky ;-
@luluklo1 vidis, ake je jednoduche cloveka nastrasit? povie ti niekto tu par "pribehov", a ty sa trasies. Cize treba dat dokopy psychiku. Zomriet z prelaknutia je najhorsie.
@luluklo1 aj susedka to ma uplne tak isto ako ty, tiez jej to spustilo ockovanie.
@kristianka2255 a je jej lepšie pripadne čo robi aby jej bolo lepšie ?
depresie
@luluklo1 berie kadejake vitaminy,robi detoxi nic nepomaha.. povedala ze na dalsie ockovanie uz nspojde, ja som aj vahala ci pojdem, ale nepojdem, viem aka bola aktivna a vidim aka je teraz a to ma 30rokov.
@kristianka2255 akože podľa mna ak by si sa išla ockovat možno by ti nič nebolo je to podľa veľká lotéria niekomu nieje po ockovani nič a niekto sa z toho neviem spamätať každé telo je iné.
@zmrzlinka2021 To že niekto povie "moja známa pozná jednu rodinu" neznamená, že išlo o prifarbene klamstvo. Pre mňa to znamená jedine to, že o takýchto veciach žiadne médiá písať určite nebudú. Kedysi sa informácie šírili iba takýmto spôsobom. Keby ti známa povedala, kde kúpila parfém jej sestra, tiež by si povedala že je to prifarbene klamstvo?
Moja osobna skúsenosť...2 mesiace po očkovaní mi pred očami skolabovala kolegyňa. Bola zdravá a nebrala žiadne lieky. Preventívky vždy v poriadku. Nevedeli jej zastaviť krvácanie do mozgu a nevedeli preco! Pribuzných sa nepodarilo skontaktovať a tak volali nám do práce, či určite nebrala lieky na riedenie krvi. Nevedeli si s ňou rady. A teraz mi povedz, že je to klamstvo! Nikde o tom čítať nebudeš! Bola len jedna z mnohých...
@zmrzlinka2021 prečo nechajú ľudí zbytočne umierať na iné diagnózy? Prečo má covid také špeciálne miesto? Na neho je smrť zbytočná a na ostatné nieje?! Prečo deti umierajú zbytočne kôli chybám lekárov?.... Mohli by sme pokračovať... Do rana... Prečo tých ľudí neliečia už pri prvých príznakoch? Mojej tete povedala doktorka, že ak sa nebude cítiť dobre po 8!!!dňoch, že potom jej predpise atb..... Teta nemala jediný príznak zápalu pľúc... A nakoniec ho mala...
@evinka400 ja netvrdim ze je to klamstvo, ale dovodom vobec nemusi byt vakcina. Vacsina ustnych podani "jedna moja znama..." je realne zalozena na prifarbeni a kamstvach. Uz x pripadov bolo medializovanych na servroch kotlebovocv a nakoniec sa preukazalo, ze to bolo klamstvo.
Nerozumiem tomuto straseniu, hlavne teraz, ked aj vdaka vakcine fungujeme uplne normalne, naucii sme sa s covidom zit, uz opat cestujeme, zijeme, fungujeme, no co nam chyba?
@poopsie je super, ze cele mesto šuška..presne takto sa širia klamstva a bludy a ludia su vystraseni. Z jednej obci z 350 ludi zomrelo pocas jari na covid 22 ludi, realne pitvou potvrdene umrtie z dovodu covidu - nie šuškalo sa, ale realne pitvy 🙂
@zmrzlinka2021 nechcem ti kazit tvoje predstavy, ale od pondelka krupina ma zas dochodcovske hodiny a budu kontrolovat sbskari. 😄aky normalny zivot?ked zas pomaly ale isto prichadza lockdown?
@zmrzlinka2021 prosím ťa, ty si ďalší covid fanatik... Presne viem, kto to bol nosila som im poštu.. Poznali sme celú dedinu a človek sa dozvie všetko... Bola učiteľkou v meste... To, že niekto má nú je pre vás covid fanatikov, vždy zaručene klamstvo. Zaujímavé koľko príbehov od rôznych ľudí ma totožné priebehy... V zahraničnej fb skupine sa snimi posledné dni rozthlo vrece.... Zo je vesmírna náhoda, že všetci majú bolesti hlavy, mračenie končatín, často spomínajú- needles pain... Pre ľudí ako si ty sú to náhody...
A ešte aby som nezabudla, vsetci majú aj negatívne testy na všetko.... Ako autorka
@zmrzlinka2021 Nepríde ti ani trochu na zamyslenie, ako každý sopel pripisujú kovidu? Všetky ochorenia, ktoré človek má po kovide sú postkovidovy syndróm. A keď človek zomrie po vakcíne, tak to bol určite jeho predchádzajúci zdravotný stav? Nejaké skryté zdravotné problémy...
@evinka400 na to, co clvoek zomrel je pitva, ta ukaze pravdu, nie nazory a klebety ludi. Clovek si moze mysliet co chce, myslienky ti nikto nemoze ukradnut, ale fakty tym nezmenis. Vacsina ludi, co maju tieto iracionalne strachy, maju to z roznorodych webov, kde ich deptaju, strasia. Pozri sa na autorku tejto temy @luluklo1 - ona realne sa zacala triast, mat strach, byt zdeptana, pričom ma pravddepodobne obycajnu tetaniu.
@zmrzlinka2021 konecne triezvy nazor. Ja len pridam dva pripady, ktore hovoria za vsetko. Jedna rodinna znama zomrela mesiac po ockovani. Velmi mi to bolo/je luto, dovtedy jej nic nebolo. Od pohladu. Neskor nam jej manzel sam povedal, ze mavala ohromne bolesti hlavy, dlhodobo, ale ze sa bala, ze by to mohol byt nador, ze mala az panicky strach a nevedel ju nijako donutit k lekarovi. Zomrela na nador na mozgu plus obrovske metastazy, prisli na to lekari az po jej kolapse, hospitalizacii, a o par dni jej uz nebolo pomoci. Hadaj, co sa suska. Pretoze navonok, dokonca aj pre nas, co sme sa s nou lepsie poznali, to bola vzdy pani plna zivota, nikdy sa nestazovala.... Na pohlad zdrava. Takze zomrela na ockovanie, jasna vec.
Druha pani (nasa dibra suseda) po ockovani par dni skoncila v nemocnici s akutnou trombozou, celkom vazny stav, nastastie je uz doma a v poriadku, dlho bola v nemocnici. Zase je pricina suskacov ockovanie. Toto je trosku iny pribeh, lebo ano, urcite to ockovanie ovplyvnilo, pripustam. Ale ziadny suskac nedoda, ze pani mala v poslednych 5 rokoch trombozu 2x a 3 roky dozadu takto isto hospitalizovana, a jej hematologicka jej ako rizikovej vyslovene zakazala ockovat sa. Ale suseda ma z covidu panicky strach, dala sa ockovat "natajno". Takze netreba vsetko zhadzovat na ockovanie, ale ano, ak viem ze mam zdravotne problemy, treba byt racionalny. Aj mam urcite zdravotne problemy, ockovanie teda pre mna nie je vhodne. Ale rozmyslam triezvo.

@falbala132 kolegini minuly rok zomrel 32 rocny synovec na porazku - vobec nebol ockovany na covid
@luluklo1 ludia aj mladi ludia zomieraju na porazky, embolie, rakoviny, infakrty - nie je to nic nezvycajne a bolo to vzdy, bez ohladu, ci tu covid bol alebo nie