icon

Moje telo sa zbláznilo

luluklo1
19. sep 2021

Zdravím nerozumiem čo sa za posledné 2 mesiace udialo s mojim telom ale mám pocit ze sa zbláznilo.
Najprv to začalo trasenim nôh, bolesti hlavy, bolesti brucha, nechutenstvo atd
Pochodila som všetky vyšetrenia gastro, neurológ, gynekológ, pľúcne, Kardiológ, štítna žľaza, CT mozgu, odbery srdca, test na zrazanlivost, odbery krvi, odbery minerálov a všade mi bolo povedané že som zdravá nikde nič.
Tlak mám s tých nižších a pulz tiež v norme, chrbticu mám taktiež v poriadku. Pred týmto všetkým som bola úplne ok,športovala som veľmi často. No posledné 2 mesiace len ležím a čakám kedy mi už bude dobre…
Lieky neberiem žiadne len nejaké vitamíny.
Stalo sa niečo take niekomu z vás a viete mi pripadne pomôcť ako sa z toho dostať?

tayla
Odpoveď bola odstránená
evinka400
19. sep 2021

@zmrzlinka2021 a ty si pri každej tej pitve bola? Je dnes taký problém zaplatiť si nejaky článok?

zmrzlinka2021
19. sep 2021

@evinka400 preco vo vsetkom vidis, ze je to "platene"? Lekar co robi pitvu, skuma priciny umrtia, preco ho hned obvinujeme, lebo si myslime, ze je kupeny?
Ja vobec tak neuvazujem, aj svoju pracu si vykonavam poctivo a verim, ze ju robi tak vela ludi.
Aj teraz postupne zacinaju zomrierat ludia na covid - neockovani - vdaka strachu tito ludia uz nemaju cestu navratu. A koho to trapi? antivaxerov? Ti maju tych ludi u riti. Proste to netrapi nikoho.

lenka2710
19. sep 2021

@luluklo1 ja mam známu, ktorá porodila zdravé dietatko, zdravá baba! Potom sa samozrejme chcela vrátiť späť, myslím fyzicky! Začala držať diéty rôzne, stále cvičila, medzi tým ešte kojila a vieš čo, telo ju zradilo, normálne prestala žena chodiť! Proste stres okolo malej, teraz strata minerálov vitamínov, cvičenie, to všetko dokopy a ženu nosil muž na rukách, nedokázala sa sama ani najesť! Potom nasledovali rôzne procedúry, kúpele atď a trvalo dlho dlho kým sa žena dala dokopy! Teraz nechcem povedať, že isto to máš alebo isto to nemáš z očkovania, ale proste telo niekedy povie dosť a hotovo a nemusí byť za tým ani očkovanie ani nič iné! Veľa faktorov keď sa stretne, tak môže byt pruser

luccija
19. sep 2021

@zara1357 mne radila lekárka milgammu 3x denne

zmrzlinka2021
19. sep 2021

@marzuz89 zial, to "šuškanie" ma za nasledok uplne zbytocne umrtia ludi - umrtia z iracionalenho strachu. Ludia si vzajomne vypisuju, kto co pocul a ako by to mohlo byt a uprimne tomu veria.
RAz som pocuvala jeden zaujimavy podcast s historickou, ako ludia aj v 18 storoci verili, ze ked bol mor, ze ich chce vrchnost "otravit", nemali informacie, vytvarali si bludy. Zial, ludia sa nezmenili a ani vdaka informaciam a stale veria vo vymyslene teorie, ako su vsetci kupeni, ako sa ich niekto chce zmocnit, "otravit" cely svet..

zmrzlinka2021
19. sep 2021

@marzuz89
este pred par rokmi co si pamatam bol medializvoany pripad, ako jedna mlada kocka sla brigadovat na cyprus a z nicoho nic ochrnula - o covide ani chyru v tej dobe... proste tieto veci sa deju, mnohe su aj nevysvetlitelne, zial.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
19. sep 2021

@miriam11 z kade mas informaciu, ze je ich viac?
Prosim relevantny zdroj, inak si vymyslas

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
19. sep 2021

@miriam11 z kade zbiera info? prosim oficialnu stranku, nie "pocul som". Ak ma zdroje, vyplyva mu to z pozicie, ktoru zastava, cize ma opravnenie na zbieranie udajov.
Bud su to zname fakty s odkazmi na relevantne zdroje, alebo len dalsi sposob ako ludi strasit a vymyslat si. Ziadne, ze ja mam pisat nejakemu mudr cicalovi... to tak v state nefunguje, bud je to overitelne a verejne alebo je hoax.

Nechapem, ze vas to bavi hrat tieto hry strachu, ved to musi rapidne skodit ludskej psychike. Treba sa naucit s covidom zit, nie deptat.

majamat
19. sep 2021

@zmrzlinka2021 pitva sa rozhodne nerobi kazdemu a teda pri beznej pitve vobec lekar nemusi zistit pricinu,a j keby bola pricina ockovanie, ak sa neikomu vytvroi krvna zrazenina, ktora ho zabije, najde ju,a le uz nenajde dovod preco sa vytvarila.

len pre zaujimavost. tusim v Nemecku, maju priznanych vyse 3tisic umrti po ockovni. v Cesku je ich 120. u nas 4.
Slovaci su akysi odolny, ze v zahranici to umiera a my nic.
a teda 3 z tych 4 su asi u nas v DSS.

zaujimave je tiez, ze postkovidovy sy. tam takmer nie je, hoci prekonany covid ma priblizne 75% osadenstva.

majamat
19. sep 2021

jedna kolegyna mi spominala, druha tiez, ze z ich rodiny ludia po ockovani ziadne protilatky,
kamaratkyn muz ma rovnake protilatky mesiac po ockovani,a ko mkamoska, neockovana - cize nulove.
znama mi spominala, ze v Rakusku, tam kde pracuje, robili vyskum, testovali protilatky po ockovani a bolo to dost zle. boli mierne zvysene,a le len kratko

poopsie
20. sep 2021

@zmrzlinka2021 je zaujímavé, že z tvojich '' úst '' vychádzajú kecy o strachu.. Ja si myslím, že je nebezpečný aj strach z covidu, odnesie si svoju zdravotnú daň... Keďže sa covidu nebojím nemám jediný dôvod sa očkovať - pre ľahší priebeh, keď v mojej vekovej kategórii má ten ťažký mizivé %... Nevidím žiadne výhody prevyšujúce riziká.... Strach z covidu musia mať všetci a strach z vakcíny nikto 🤣🤣🤣🤯

poopsie
20. sep 2021

Autorka teraz je už neskoro sa báť a ľutovať..mala si si dať spraviť protilátky pred očkovaním, očkovanie je nebezpečné pokiaľ sú už v tele vytvorené prirodzené protilátky... Či to len Vivienka Babišova mohla? Ani nevieš o čom točím 🤦‍♀️

rena28
20. sep 2021

@luluklo1 ahoj, mne bola tetania diagnostikovana pred mesiacom. Predtým som skončila na pohotovosti s trasom tela a mravcenim v celom tele akoby som bola vlozena v mravenisku, k tomu vysoký krvný tlak, nevoľnosť.....cele sa to udialo 2 týždne po 1 dávke ockovania. Nikto mi z lekárov nepovedal, že je z toho. Ôk možno naozaj zhoda náhod ale....... už aj tak čas nevrátim, robila som s tým vedomím, že pomôžem sebe a okoliu...

rena28
Autor odpoveď zmazal
rena28
20. sep 2021

@luccija prosím co ti pomohlo na problémy, ktoré si písala? Ja mam magnosolv a lexaurin iba v prípade potreby. Je to už o niečo lepšie ale stále sa necítim fit. Ďakujem.

luccija
20. sep 2021

@rena28 mne veľmi pomohol Lexaurin 3x denne 1,5 mg po dobu 3 týždňov a potom som si dala občas, keď som cítila nervozitu či mravcenie okolo tváre.Uplný kľud bola som na PN.Okrem toho Magnosolv na noc, milgamma a b vitamíny.Obcas vápnik, ale musí byť medzi vapnikom a mg časový rozostupy, d vitamín v kvapkach.Bola som veľmi nervózna tras nôh, úzkosti, nechcela som chodiť ďaleko...všetko sa ukludnilo, ale úplne fit nie som.Teraz to je 2,5 m.Zacala som chodiť behať a bicyklovať.Lexaurin skludni ten nervový systém a svalový systém.Drz sa je to veľmi nepríjemné.Co si mala Pfizer?mne neurologická aj psychiatricka hovorila, že má veľa nových pacientov s takýmito nepríjemnosťami

falbala132
20. sep 2021

@luccija to sa tazko uz len cita, nie to este preziva, tieto info fakt pocuvam z kazdej strany.. dufam, ze na tretiu davku sa uz aspon nechystas.

rena28
20. sep 2021

@luccija ahoj ano mala som pfizer, teraz budú skoro 3 mesiace po očkování. Tiež sa snažím cvičiť aj dlhodobo rehabilitujem s chrbticou tak dúfam, že sa čoskoro dostanem do formy.Vitamíny beriem aj magnézium a lexaurin podľa potreby. Len keď ešte občas príde to mravcenie a trpnutie pocit nestability je to fakt nepríjemné ale snažím sa a bojujem s tym😔hlavne, že už nemám tie najhoršie stavy, ktorebtrvali asi dva tyzdne nonstop. Želám všetko dobré.🙏

luccija
20. sep 2021

@falbala132 nie, ja nemám ani druhu obe lekárky neodporucali
@rena28 ešte som prestala piť kávu🙂ale je pravda, že hlavne úprava režimu a stresu, keď mám deň, že sa nezastavim a mám malo spánku už k večeru cítim zase mravcenie nôh, ale nie je to v takej miere ako predtým.Chce to dať na prvé miesto seba a kludnejsia reagovať na všetko.Tiez som mala Pfizer a to sa hneď lekárka pýtala či to bol Pfizer?

jarka72
20. sep 2021
rubinka
Autor odpoveď zmazal
zmrzlinka2021
20. sep 2021

@poopsie ockovanie nie je o strachu ale o respekte a zodpovednosti.
Kvoli respekte z roznych ochoreni cvicim, snazim sa zit zdravo... keby tam ten respekt nebol, nerobim to.
Spravam sa preto tak, lebo si cenim svoj zivot, svoje zdravie.
Preto nejazdim 150 cez dedinu, lebo mam respekt a uctu k svojmu zivotu.
Preto sa nesplham na skaly bez istenia, lebo mam respekt a uctu k svomu zivotu.

Proste som spokojna a nemusim riesit ockovanie, mozem si naplno zit zivot a tesit sa z tych uzasnych moznosti ktore mam a vyuzivat ich.

poopsie
20. sep 2021

@zmrzlinka2021 moja ty si asi nevidela covid automat v čiernej 🤣🤣🤣ty sloboda

poopsie
20. sep 2021

Kolké ste sa tu stretli? 3? Naozaj veríte tomu, že je to náhoda po očko ? 🤦‍♀️

zmrzlinka2021
20. sep 2021

@poopsie cica mica paradnica, prestan sledovat spravy, prestan sa stresovat, vyjdi si s manzelom na kavicku, vinecko, do kina, divadla, naplanuj si nejaky super trip na vikend... uvidis, zrazu zacnes vnimat zivot radostnejsie a neriesit ockovanie do nemoty...

nahoda?
nemyslim si 😀 😀

PS: pauda odhalena 😀

loginexistuje
20. sep 2021

tetania psychika

poopsie
20. sep 2021

@zmrzlinka2021 ja teda správy nesledujem a ani kontlebom si ma ''neodhalila''.... Keby sme chceli tak nemôžeme, lebo sme ľudia 2.kategorie😉a z princípu nimi budeme naďalej, lebo nie sme takí jednoduchí a vydierateľní